Härlig dag!

Idag har jag varit på Kallis med Emma. Fett chill! Legat och solat, tagit ett dopp, ätit glass och mycket mer. Sen var vi på stan också. Vi har bränt oss båda två, INTE OKEJ! När vi var på stan gick vi förbi två killar som stod och snacka om Comviq. Dom börja snacka med oss, så vi börja klaga som fän på comviq och en massa. Dom var väldigt roliga. Helt plötsligt när vi stod och prata tog han tag i mina brillor och flytta upp dom på huvudet och sa; "Jag vill ju se dig!". Hahah! Knäpp..
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, imorrn blir det tofta, ska bli roligt!
Ha det bra,
-Kisses-

Har inga bilder från idag, men Emma kommer nog lägga upp sina!

Vilket uppehåll!

Oh shiet! Jag har verkligen inte skrivit på länge! Har saknat bloggen! :(. Men nu är jag här, och nu ska ni få höra!
I fredags bestämde jag mig för att åka till Sporthuset med pappa och syster och bara kolla vad dom hade där. Så när jag står där och kollar kommer han jag lämnade ansökan till och frågar om jag vill jobba. Leeet! Så det var in på lagret och galga kläder hela dagen! Fick juh lite färg eftersom vi stod ute. När jag slutat åkte jag hem, tog en snabb dusch och åkte sedan ut till Lummelunda för att min kusin fullde 8. Så där spenderade jag kvällen. Sen åkte min familj ut till Fårö och jag till stan. För på lördagen jobbade jag också! 8-17! Jag hade liksom lite ont i armarna på kvällen för att jag galgat en massa kläder. På kvällen var jag ute och åt med mamma, hennes kompis och hennes dotter. Det var mysigt. Efter åkte jag hem till Oliver där även Fanny var. Vi tog en liten cykeltur ner till hamnen. Men där hände det ingenting. Fast Olivers cykel pajja! Så otroligt roligt! :D. Hahaha! Sen åkte vi hem till honom och bakade chokladmuffins. Dom var jättegoda! När vi hade bakat klart fick Fanny ett telefonsamtal, sen var det cykla igen och reda ut en sak med lite folk.
Igår, söndag, var jag med Fanny. Vi drog till Almedalen och solade. Så sjuukt varmt! Vi hann bl.a annat med att cykla runt efter plats, bada, ha lite vatten- och-gräskrig, träffa Oliver och Calle och en massa annat. Riktigt kul! På kvällen var vi förbi Emma som kommit hem från Öland, mycket trevligt!
Idag vet jag inte vad som händer, men det märker vi. Jag är iaf tillbaka! Ni får ha en bra dag i solen!
-Kisses-



Oliver lagar cyklen, Fanny hjäper :D



Soligt!





Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sedan, solen skiner. Såå härligt! Min mormor kom nyss förbi med hunden, syster ska va hundvakt idag också. Jag ska nog sola däremot, ska få lite mer färg. VILL HA! Senare ska jag kanske va med Oliver, får se.
I tisdags när min syter fyllde år fick hon teaterbiljett till Roma Teatern, så det ska vi se på ikväll. Det blir jag, mamma, syster, mammas kompis och hennes dotter. Det brukar vara bra, så får hoppas på att denna teater också är bra!
Ni får ha en skön dag!
-Kisses-


!

Ge mig det jag inte kan få!
Ge mig det då!
Det jag kan få duger inte!
Jag blir så trött på mig själv
Ge mig det!

Är Alexander nöjd nu?


Jag är tillbaka!


Tilda idag!

Hej allihop!
Jag är tillbaka, och det är jag glad över! Inte bara för att jag får blogga igen, utan för att jag även får vara i stan! Har saknat! Idag är det onsdag. Min syster är hundvakt åt mormors hund, först var jag inte glad. Den skällde så jag vakna. Men nu är det lugnt, har varit på en promenad med den och lekt lite. Idag har jag även fått tillbaka min cykel! Den är hel! Yey!
Igår när jag kom hem från Fårö var jag med Fanny och Oliver hela kvällen, det var mycket roligt. :). Vi såg Djungelboken, på min begäran! Den är så söt! (gud va ! jag gör idag.. Heheh). På Fårö har det varit chill. Bara tagit det lugnt. Midsommar var helt Okej. Släkten, 6-kamp och god mat. Så helt Okej.
Idag händer det nog int så mkt mer, bara chilla. Veckan kommer nog bara flyta på helt lugnt, man gör liksom vad man känner för när man har så mkt ledighet, sjuukt skönt! Så om ni vill hitta på nått är det bara att ringa!
Ha det bra sötnosar,
-Kisses-


Synd att jag måste va så ful på denna bild..  ;)


Min syster har fyllt år. Nu är hon inte så liten längre, 14 år! Grattis gumman <3


Ha en bra midsommar!

Jag är hemma igen! Blev en promenad med Rickard...I REGNET! Som tur är tänker vi så långt att vi hade paraply! Det regnade ganska mycket.. Nu har jag iofs dyngsura fötter, men det överlever jag. Nu har jag packat lite. Ska bli såå kul att åka till landet i det här vädret!
Nu ska jag nog gå och äta, är rätt hungrig. Och förresten, på Fårö har jag ingen dator så kommer bli ett avbrott från bloggen några dagar, så ni får ha en bra midsommar allihop!

Pussar!


fårö skola

Fårö idag!

Idag bär det av till Fårö. Innan igår har det känts helt okej, men inte längre.. Skitsamma, hittar väl på nått att göra.
Idag ska jag va med Rickard. En stund i alla fall, sen måste jag hem och packa. Sedan planerar jag också att träffa Emma så jag kan lämna tillbaka hennes kamera. Och sen kanske träffa Halla en liten stund. Så det är mycket att göra idag. Sen ska man sitta packad i bilden en timme ut till Fårö också. Men men. Förhoppningsvis blir det en glad dag!
Nu ska jag snart gå och göra mig iordning! Fast först måste jag vänta på att Rickard loggar in på msn så vi kan snacka. För sms funkar juh inte...

-Kisses-



En hänt-mycket dag!

Precis som överskriften berättar har det hänt mycket idag. Först var jag med syster och hennes kompis och pantade burkar, sjukt mycket! Sen var jag och lämnade in min cykel för lagning. När jag frågade hur mycket det skulle kosta sa han runt 200kr. När han sedan kom ut och fick se hur jävla skevt hjulet är sa han; "jag hör av mig ifall det kommer kosta mer.." Hahahah! Min cykel asså..
Efter det drog jag och träffade Halla. Vi gick till muren vid Solhem och satt där och bara chillade. Var mycket roligt. Efter det gick jag hem, slängde i mig en panpizza och sen kom Fanny och vi gick en promenad. Det var skönt att bara ströva runt och prata. När vi hade gått runt nån timme kom vi fram till att det var dags att gå hem. Så vi gick hem, gjorde oss iordning, sen drog vi till p18. Av nått skäl var det extra tungt att springa idag, så blev bara 2km. Men nöjd ändå.
På hemvägen från vår promenad kom jag och Fanny fram till dagens Hiss och Diss.
Hiss: En nyfunnen gunga (som är skitkul!)
Diss: Comviq Kompis Abonnemang


Skälet till Dissen ska jag nu berätta för er;
När jag lyckligt ovetande gick och snackade med Fanny ringde det i min mobil. Det var Pappa;

P: Hej. Du måste minska ditt smsande. Comviq har bestämt att alla sms över 3000st kostar pengar!
J:........ Pappa, neeeej! Säg att du skojjar! Vah??
P: Ja, så du får inte smsa så mycket. Helst bara 3000 i månaden. Hejdå!


Ni förstår, min vanliga månadsräkning för sms brukar visa 9000sms. Jag vill dööö! Det innebär att jag bara får skicka 100st om dagen! Alltså en tredjedel av vad jag vanligtvis skickar om dagen! Det här är inte kul! Jag tänker avbryta mitt abonnemang, och helst skulle jag vilja ringa upp Tele2. Men så många svordomar som det samtalet skulle innehålla skulle nog vara straffbart..! Ahhhhhh!! Såå, jag kommer troligen inte svara på fler sms denna månad. KUL MIDSOMMAR PÅ FÅRÖ!! JAAAAAAAAAA!! nej, fän hejdå!

-Kisses-



.

förlåt



outfit

Idag ser Tilda ut såhär


Låååångsamma!

Har ju varit med Madeleine idag. Vi var först på skarphäll och kollade en mobil och lämnade min jobbansökan. Får fän hoppas att jag får det så mamma slutar tjataaa!! Sen åkte vi in till stan där vi spenderade resten av dagen. Egentligen skulle vi ner till almedalen också, men vi hann inte! Det är vad man kallar lååångsamt! Men jag hade kul ändå ;).
Ikväll blir det att se på Desperate Housewifes, det är ett mycket bra program! Hahah!
Ha en bra kväll!
-Kisses-


SOLEN ÄR HÄR! SHORTSEN JAG PÅ BENEN BÄR!

Gud va jag yra igår! Inget av det jag sa skulle hända hände! Så dagen var rätt händelselös och på kvällen var jag ute och gick med mamma. Så helt chill. Idag händer destomer. Jag ska va med Madde idag. Det blir typ stan, almis, troligen en glass. Ska bli roligt! Och sol är det idag! Och sol är ju ett annat ord för shorts :D. Fett nice!
Ni får ha en underbar dag!
-Kisses-

Btw, ni såg väl rimmet i överskriften?



SOL!

Gud va skönt med sol! Även om det inte är vindstilla och den steker så är det rätt skönt att sitta här på terrassen och chilla. Det blev inte så att jag skulle va med Pia, så istället har jag bara chillat. Ikväll ska jag kanske va med Madde. Var sjukt länge sen, så blir roligt:). På torsdag ska jag till Fårö! Ska bli så sjukt skönt! Spendera midsommar där med familjen och släkten. Älskar Fårö! ;).
Men nu ska jag sluta yra,
-Kisses-

nu gick solen i moln.. :(

Hej

Idag är det första måndagen på sommarlovet -09! Jag vet inte än vad jag ska göra. Men ska kanske va med Pia! Nice.
Igår var jag ute och sprang! Ca.5km! Jag höll på att dö, men fick inte stanna för pappa. Så det är väl hans förtjänst, men just då HATADE jag honom för att jag var tvungen att springa. På kvällen var jag med Halla. Det var roligt, fast han är ju i alla fall bäst i hela världen på att tjata! Och jag är bäst på att inte svara, BRA kombination!
Men fatta 5km..
Ni får ha en bra dag! Är ju lite soligt!
-Kisses-

PS. Min bror har haft lan, därför har jag inte haft tillgång till dator -.- DS.


BALEN

Hemma hos O

Avslutningskvällen var GRYM! Hade skitkul! Först mötte jag upp Emma, Fanny, Pia och Anna sen drog vi ner till Almis där vi träffa en massa folk. Sen strövade vi runt hela kvällen allihop. Kanske inte låter så kul, men när man är med dom personerna blir det jävligt kul! ;). 
Idag har jag varit runt med familjen och letat mobil till syster m.m. På Elgiganten jobbade en jättesöt kille! När han sedan började prata med pappa slog det mig att det är juh min brors kompis! Får be bror bjuda över han oftare :D.
Nu sitter jag hemma hos Oliver, ska va med han ikväll. Han sitter själv och garvar åt AFV, lite småudda. Men men..
Ha en bra kväll!
-Kisses-

Bilder!


Skolavslutning!

Kom hem från skolavslutning, och ja jag kom hem gråtandes.. Fan asså, Emma snackade så sjukt med minnen på hemvägen, så tårarna kom. Jag kommer sakna Södervärn, och 97! Allt som haft med högstadiet att göra! Usch, snart kommer tårarna igen, fän va blödig jag är.. Nu kommer det här låta helt sjukt. Men dom här tre åren har verkligen fått mig att växa, fått mig att bli den jag är idag. Buhuuu...!!
Men avslutningen var fin, vi var i kyrkan och prästen pratade, kören sjöng o.s.v. Sen var det en kille som går i ättan som sjöng "teras i heaven", och två andra killar spelade gitarr. Där var tårarna nära, men dom kom inte förrän på hemvägen. Men jag tror jag har gråtit färdigt för idag, och ikväll ska det bli så jävla KUL! Åh, längtar.
NU BÖRJAR SOMMARLOVET!!!!!!!!!!!


(bilder kommer)

Balen!

Åh, fyfan va kul jag hade! Underbar kväll! Dansade åt (LITE) haha! och dansade ännu mer! Har såna smärtor överallt idag, men det är så värt så det är galet! EN sak är säkert och det är att jag kommer sakna 97 obeskrivligt mycket! Älskar oss!<3
Minnesvärd kväll!<3


klarklarklar!

Idag blev den klar klar klar! :)! Min klänning är äntligen klar och hemma. Jag är sjukt nöjd med den och kommer bli skitskoj att gå på balen med den!

Snart ska jag iväg och träffa Madde en stund, sedan blir det affärn med pappa och ikväll blir det bbq-ferre hos Adde. Hela klassen. Ska bli skoj! Gud va jag känner mig hyper.. Men det har varit en lugn dag, varit på slöjden hela tiden och jobbat med klänningen. När den var klar gjorde jag ett armband till mig själv, och sedan ett armband till Halla. Ojojoj va flitig jag är! ;).
Nu ska jag gå och dryga lite mot mamma.
-Kisses-


Klänningen! Och ElinaLuktaGott


by Ahlby



Joel har på tok för mycket fritid;)<3

3km

Gud va jag var duktig förut. Inte nog med att jag åkte med till p18, jag sprang också! 3km ;). Det var skönt. Ikväll blir det chilla framför tv:n, 90210 och The secret life of the american teenager. De är kvalitétv de! hahah! Imorrn ska jag bara va på slöjden, fett chill! Klänningen blir klar imorrn! Sjukt skönt!
Nu ska jag snart lämna min bror och hans kompisar ifred, ha en bra kväll!
-Kisses-


Fanny!

Yeah

http://www.youtube.com/watch?v=MuqwQIE5cY0

Älskling och FN fjantar sig ;)

Rebusjakt!

Idag har varit chilldag i skolan. Hade rebusjakt som går ut på att man skall lösa rebusar och cykla till den plats som rebusen representerar och lämna en lapp. Det är fett drygt nu när man går i nian att ens va med på det, för man kan ändå inte vinna nått. Så jag chilla, städa skåpet och snackade med Malin som var med idag! Jättekul!<3 Jag och Fanny yrade runt lite tills Halla ville ha sällskap till två ställen, så då hängde jag på. Vi gick till Öster och hittade inga platser, så vi kom tillbaka med lika många lappar som vi gick med, lyckat.. Men det var ändå roligt!
När rebussaken var klar skulle hela skolan se på Soarén igen, så vi gick till gympasalen och såg på det. Och ElinaLuktaGott är farlig! Fan va jag rös asså, gåååshud! Hon sjöng den här låten "Only Hope", fast Elina är bättre än Mandy Moore!
Nu har jag nyss kommit hem, ska bara chilla och ikväll ska jag ut och springa med FannyBanny och hennes mor. Omg, jag springa.. Aja, bara fördelar med det! :).
Det regnar idag...
-Kisses-


Flashing lights..

Bbbbildeer

Här kommer de efterlängtade bilderna :D :



Jag var trött när jag kom hem..


Singstarkväll

Aw! Igår var så roligt! Ibland behövs att alla samlas, för då mår man som bäst! Det blev kanske inte så jättemycket Sing Star, men kul ändå! Jag och Fanny hittade t.ex bänkpressen ute på balkongen och Fanny var ju såklart tvungen att prova! Men hon tänkte inte göra det själv nej, jag skulle hjälpa till. Och det går juh i princip ut på armhävningar, fast på rygg. Så vid första "hävningen" lyckas vi inte få upp den igen så Fanny kan ha raka armar. Så vi börjar skrika på hjälp! Precis när Oliver kommer ut har vi fått upp den så den vilar i ställningen. (asså fän, jag tänker alltid så jävla perverst, men kolla det finns inget annat sätt att skriva det på. Så snälla tänk inte som jag!). Kan inte påstå att vi blev något starkare av det.. Sen fick jag också prata ut med Oliver vilket resulterade i att denna kväll skall spenderas med honom. Igår lyckades även Jacke få tag i min kamera, så den är full med bilder som jag ska dela med mig av här, fast inte just nu. För nu ska jag göra mig iordning och dra in på stan en stund med syster!
Ha en bra dag!
-Kisses-


Singstar

Nu har jag precis ätit en utsökt måltid; Tacos á la Tilda! Var verkligen gott! Nu ska jag slappa lite, sen tagga för singstar, sen bär det hem till Joel med lite folk för en helkväll. Ska bli kul! Då får jag även tillfälle att snacka med Oliver eftersom han också ska dit, och det kan juh faktiskt kallas välbehövligt!
Ni får ha en splended night!

-Pussar-


helgen är välkommen!

Idag är det fredag! Skolan var fett chill, har inte gjort nånting. På No:n sjöng vår lärare en låt som han gjort till oss, mycket fint! På matten bestämde vår lärare att vi skulle ha pappersflygplans-tävling. Snäll som han är frågar han; "Är det någon som aldrig gjort flygplan förut?". Jag och John räcker då upp våra händer. Sen fick vi börja göra plan. Mitt första blev katasttrof! Så Halla hjälpte mig, (han hjälpte John också) och då blev det bra! Sen var det tävling, och gissa vem som vann då? Jo, världens bästa jag! :D. Så jag fick en tia av läraren. På svenskan satt vi och åt godis och pratade minnen, mycket trevligt.
Nu efter skolan idag skulle jag egentligen träffat Madde en stund, men blev inte så, så får se vad jag hittar på!
Ha en bra dag,
-Kisses-


ett vinnande koncept

Elina kämpade på med sitt plan

dagens!

Student!

Idag skippade jag skolan, tog sovmorgon och åkte till hamnen för att se studenterna istället! Jag åkte dit med Fanny och Emma vartefter vi även mötte upp Helena. Det var kul att se och jag längtar så galet sjukt! Och alla som säger att det "bara är te år kvar" vill jag ha ihjäl! Den enda jag typ kände var TränarAdde, så han gick jag fram och sa grattis till (a). Sen hände en incident när jag skulle ta kort på hans vagn när den åkte förbi. Jag såg fel och tog kort på helt fel vagn! Så glad och nöjd stoppar jag undan kameran för att några minuter senare se Adde svischa förbi i en annan traktor! Misslyckat.. Men skitsamma. Efter det har jag varit med Fanny. Vi har  chillat, gått en kort promenad och tagit en massa flumkort!
Hoppas alla haft en bra dag! Och grattis till alla studenter!

It's the forbidden fruit that tastes the sweetest
-Kisses-




fel vagn...

Bilder någon?

Nej men hej på er! Haha, mogen inledning. Hoppas allt är bra? Med mig är allt bra tycker jag, livet rullar på fint och nu börjar det mer bli ett dagboksinlägg..
Idag var det skolan som gällde, lika kul som vanligt.. Jag och Fanny hittade en vagn som vi skjussade runt på, fett kewl! Fast folk var mycket ovilliga till att ge oss fart.. Jag hjälpte Halla att klara matten, fän rätt stolt asså. Snacka om dagens goda gärning! Efter skolan drog jag och Fanny till Singan (som ska stänga :(... ) där jag köpte lite billigt godis. Sen hem till mig och typ däckade i soffan båda två!
Ikväll blir det Grey's Anatomy och lite godis, sen bums i säng för imorrn ska man se lite student. T-Adde tar ju studenten! :). Blir kul att se.

Vänskap är en jävla fucked up sak asså. Det går bara utför! Nu är det visserligen påväg upp igen, men det är jobbigt.. Jag är ingen dramatisk person som gillar att bråka, men man får göra vad nöden kräver!

-PussarPåEr-

Här får ni lite bilder






Stan med bästa syster!

Efter skolan idag drog jag till stan med min syster. Vi strövade runt och jag köpte solbrillor till henne i f-present, fast hon fyller inte år förrän 23 juni. Men då är det typ klart ;). Nu ska jag strax gå och se på film med henne! Får se vad det blir. Äkta systerdag juh!<3

-Kisses-


RSS 2.0