Valborgs stora fråga

( words of wisdom )


Ja, valborgs stora fråga lyder; Ska du dricka?
Var kommer detta beroende ifrån? Serri, vissa blir helt galna, haha. Helt upp till dom. Jag säger inte att jag är helt emot alkohol, men vafan man är inte 18 än, så det får ändå vara med måtta. Det värsta är folk som blir fett pressade och hellre stannar hemma än går ut med kompisar för att man inte vill dricka.
Jag säger bara gör som ni vill, men drick med förstånd!
Ta det nu lugnt och ha en bra kväll allihop! :)

<33




OP

Idag var jag med Fanny på OP. Hon skall troligen gå där när vi börjar gymnasiet så vi kollade in stället idag. Vi möttes utanför av Rebecca och Rebecca (jag känner båda sen innan, så det var bra). Och dom visade oss runt och berättade och förklarade en massa. Det var intressant. Blev faktiskt lite sugen på OP, men det är ändå ingen bra utbildning för mig. Sen var vi med på en lektion som Olivers mamma Irene hade. Det var kul. Hon är trevlig och var framme och snackade lite och så. På rasten körde vi rullstolar :D. Var skitkul! Haha, fast lite svårt, men det löste sig efter en stund. Så det var en bra upplevelse. Sen var det tillbaka till vår otrooooligt roliga skola.
Nu ska jag nog snart gå upp och hjälpa mamma med maten. Jag har varit förbannad på mamma sen igårkväll och tänker fan inte släppa det förrän hon sagt förlåt, men kan ändå prata med henne nu efter snart 24 timmar. Ikväll blir det ut med Fanny och Pia, skall bli roligt! Så hör av er om ni vill träffas ;).

Ha en bra valborgsmässoafton!
-Kisses-


The rullstols-champion!

Bit inte mig!!

Idag har det varit sjuukt varmt! självklart älskat! Så mitt humör har varit på topp och jag har varit hyper. Så jag sket i koftan och körde på linne i skolan, omg vadå skönt? Efter lunch var det bio så alla drog till Roxy där vi fick se "I taket lyser stjärnorna". Boken slår filmen med hästlängder! Efter skolan var vi införbi JC som har nått erbjudande idag. Jag som är lite lat pallade inte prova kläder men alla andra klarade den biten mycket bra. När jag kom hem tog jag en macka och läste en bit i "Tusen strålande solar". Och när jag tänkte gå ut på terrassen och kombinera solen och läxor så kom min mormor förbi med sin bedårande hund som nu har börjat BITAS! Nu är den fan inte lika bedårande längre..
Så nu har jag ingen lust till läxor och mitt humör sjönk. Får se vad jag hittar på istället.
Ikväll är det Grey's Anatomy och så spelar Arsenal match. Jag har precis börjat hålla på dom för att va snäll mot en kompis, undrar om dom spelar bra.. haha! Det får vi se.
Imorrn är det Valborg! Ska ni göra något kul? :)

-Kisses-


Jätte...

Vi har nog bestämt klassresan nu. Blir typ Fårö kursgård. Låter kanske inte så kul, men det kommer det bli. Alltid någon som har något i kikaren ;). Idag slöt jag jättetidigt, jättehärligt! Jätte är egentligen inget korrekt ord.. Men det är bra! Jag och pappa diskuterade det. Jag sa att man kan ju inte säga det för att man inte ger personen en egentlig storlek på saken, bättre att använda en liknelse. Men pappa sa att det bevisade ju att nått var stort! Då kom jag med en bra idé han inte hade nått svar på; man kan ju inte säga storlitet (=jättelitet). Sucker, I win.
Ikväll är det sista träningen, ska bli skönt och tråkigt på samma gång..

Idag fick jag spexkortet! Vårt spexkort! Det syns ju på inlägget innan,fett snygga.

-KissKiss-


Jag drack te, för jag mådde illa idag..
Ett tips, pepparmyntte är sjukt bra mot illamående!


Bästa!



Så ere suckers, vi är bäst ;) <3

Skolan

Skooola idag! Var juh lite drygt, men härligt att göra något. Mest har jag väl gått och klagat (Pia har fått hört på allt, förlåt!), snackat och skrattat. Fett chill. På musiken fick vi gå vart vi ville med varsitt instrument och klinka lite och sätta ihop en text till. Min och Pias var fett bra!

P: Vad ska vi göra!?
T: Plocka äpplen!
P: När?
T: Nu!
P: När?
T: Nu!
P: När när när?
T: Nu nu nu!
yeeaaaahh!!

Fett nice med några ackord till ;). Ikväll blir det chill, är sjukt trött! Kanske ska plugga lite också.. får se. Har Soläxa på ett par hundra sidor till torsdag.. Asså innan vi slutar skolan ska vi (bara i So!!) göra en uppstats om Islam och Judendom, prov om Första världskriget och prov om Andra världskriget! Jag kommer nog dö. Shiet!
Äh, ha en bra kväll!
-Kisses-


Det har varit soligt idag! :)

Typ frisk juh!

Jaa, idag har varit en mycket bra dag. Jag har typ blivit frisk! Jätteskönt! Så imorrn blir det skola. Kanske inte är så kul, men så jävla mycket bättre än att ligga i sängen och må kasst. Så jag är glad :). Asså denna helg har varit ett helvete. Idag var det liksom droppen. Imorse var jag så rastlös så jag bara gick fram och tillbaka och klagade. Så till slut skickade mamma ut mig på terrassen med en ljudbok. Det blev Sune! Han är så otroligt bäst!  :D.
Vilket väder det varit den här helgen! Hoppas ni tagit vara på varenda ljus sekund! Nu kommer sommaren snart!!

Jag såg en rolig sak idag. (humorn sjunker när man är sjuk). Men vi har en såndär torkvinda eller vad det heter. Man hänger iallafall upp tvätt på den så det torkar. Den har lite kasst balanssinne så den är alltid sned. Men idag var det extremt! Den låg i häcken bredvid! Jag börja asgarva och mamma och syster fick springa ut och hämta tvätten. hihi ( a ).

-Kisses-


Tänk va kul man kan ha!

Sjuk..

Andra dagen av sjukdom. Drygt att jag inte vet vad det är. OCh jag är så otroligt hungrig, men kan inte äta nått! Och när det är så fint väder också.. Näe, usch för att vara sjuk!

Hoppas ni andra har en bra helg!
<33

hej, vem är du?

Det är tråkigt när folk kommenterar anonymt..
Visa vem ni är tråkmånsar!
<33

Bloggtips

Idag var det mattenationellt! Läskigt värre, men det gick nog rätt bra. Får man hoppas.. Måste bara säga, maten idag i skolan! Wtf? Det var typ kattmat! Vem fan vill äta broskbitar i sås? Så jag och några andra stod och väntade på att det ska komma mer ris. Efter tio min kommer en mattant och säger:

- Det finns inte mer ris.
Fanny, - Vafan! Inget ris och kattmat, vad är det här för skola!!?
varpå mattanten blir sur och skrapar ihop torrt stenhårt ris och mumlar:
- Här finns det juh några portioner..

Att hon ens försökte? Näe maten i skolorna idag är skandal! Har dom tänkt att vi ska kunna hålla arbetskoncentrationen uppe i flera timmar utan mat? Näe.. Så min lunch idag blev sallad. Proteinrikt!
Jag hade tänkt ta outfitkort idag, men det blev inget. Jag hann slänga av mina kläder så snabbt innan jag kom på det. Ojdå, det lät lite porrigt.. ( a ) haha, nej men är inte så farligt. Snacka om att linda in sig i orden..
Jag har ett bloggtips också! En kompis till mig, Andasson, eller Marcus Andersson som han heter, har skaffat blogg. Kolla in den här.

Nu ska jag sluta yra, ha en bra dag!
-Kisses-

Ni skulle sett texten till denna bild. Nån knäpp dagisfröken har tydligen matat dagisbarnen med kattmat :s  Vart är världen på väg?

Nya tröja :)

- Hej älskade bror, får jag låna datorn?
- Skaffa dig en egen.
- Jag har juh inte råd...
- Sälj ett ton av dina kläder!
- Jag har köpt en ny tröja idag.

Gissa om min bror gillar mig! :) <33



Datasalen, igen!

Assåååå, datasalen igen! Vad är det med lärarna nuförtiden? Idag är det engelska, jag har faktiskt varit duktig och gjort vad jag skulle. Så nu blir det lite blogg och annat. Men engelska är ett chill ämne, jag gillar det. Nu ska jag läsa en text som Fanny skrivit, blir spännande, är nog bra! Den heter "Värsta året". Den var mycket bra! :).
Idag har vi dissikerat grisögon på No:n det var skitkul! Haha, lite äckligt, men kul. Jg hade linsen hängande från fingret, trodde jag aldrig jag skulle våga! Men nu slutar lektionen, en håla framför mig och då ska jag till sjuksystern och kolla min ljumske.
 Pusspuss

cs

Nu har jag suttit och geekat cs ett tag, men är tvungen att sluta nu, för mitt huvud spränger. Ska ta en Ipren tror jag. Det var roligt, var sjukt länge sen, så därför är jag rätt kass. Men ska kanske börja spela lite igen, haha. Det gillar inte mamma. Hon kom ner och kollade vad jag gjorde;

M: Vad gör du?
J: Spelar cs.
M: Men Tilda! Det är inget för flickor.
J: Det ser du väl att det är..


Sen gick hon. Hon är knäpp ;). Är väl antagligen därför jag är det. Rätt kul med killars rekation när man säger att man spelar, blir uppståndelse då. Fan, varför skulle inte jag kunna det? Haha, suckers jag äger! Not..
Det roliga var att jag satt och lyssnade på musik, och plötsligt kom nån panflöjtlåt! Passande, jag sitter och skjuter ner folk till lugnande musik.. hmm..


Snyggingen dåe

Egentligen skulle jag bara visa Fanny, men när man ändå är igång får ni också se. Joel har tänkt köpa det här till balen, jag tycker det är skitsnyggt! Vad tycker ni? :)
<3




Bonjour!

Nu sitter jag här i datasalen igen. Är juh lite smådrygt. Den här gången är det Franska på schemat. Men jag gör ingenting som vanligt. Madde sitter här bredvid, och iaf hon är duktig. Men jag kan inte säga att jag inte har försökt. För det har jag! Men det gick inte så bra. Hade 1 övning rätt av 5... oops... Aja, det är nytt kapitel med nya jävla grammatik. Jag kan inteeeee! Får köra nått spel istället.
Idag ska jag och syster ut och gå med mormors hund. Jag tänker inte röra bajset om den skiter, det får syster ta hand om. Never ever att jag gör det, haha! Ikväll är det träning! Ska bli väldigt kul.
Hahahaha! Nu fick Madde fel på en hel fyll-i-luckorna övning, fast hon hade boken! Hahahh. Det står desolé på hennes skärm, mohahah. Desolé på dig Madde :D
Näe, nu ska jag tillbaka till Franskan,
Au revoir på er!

-Bisous-


Försökte förklara för Pia

Nu ska ni få höra vad jag försökte förklara för Pia idag, men som jag inte riktigt vet om hon fattade. Jag har nämligen kommit på en sak, om mig själv. Det kommer nog låta helt sjuk, jag är juh lite kass på att förklara, men iaf.
På ett år har jag vuxit nått otroligt. Och nu menar jag inte att jag suttit på donken varje dag och släpar fettet i marken eller att jag skjutit iväg på längden och är typ två meter. Utan jag menar innuti, psykiskt liksom. Allt, självförtroende, självkänsla, allt sånt. Jag har mognat otroligt. Det känns riktigt bra. Jag är inte lika naiv som jag var då. Jag vet att allt kommer med en fram och en baksida, både gott och ont. Man måste ta allt med en nypa salt. Nu menar jag inte att jag går runt och är livrädd och skeptisk hela tiden utan jag vet vad som är bra. Det känns skönt.
Ville bara säga det ( a )




Pusspuss

Skooolan...

Nu sitter jag här i datasalen och ska egentligen skriva om Islam och Judendomen. Men det pallar man juh inte när man hamnat framför en dator.. Fast iofs, lektion i en och en halv timma. Så länge pallar man inte sitta framför en skoldator som är så sjuukt långsam..
Idag vet jag inte vad som händer, slutar ju halv fyra. Ikväll är det iaf utvecklingssamtal. Det är så tråkigt så det finns inte. Näe, nu måste jag plugga.
Ha en bra dag,
-Kisses-

Världens sötaste!

Var hos mormor och morfar idag. Åhhh, världens sötaste lilla hund! Jätteglad hela tiden! Så sov den lite också. Värsta liten, knappt 30cm hög, helt perfekt :).

 Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen träffa Oliver en liten stund.
Ha en bra kväll,
-Kisses-


Blä på mig, men hårbollen är föör sööt!

Filmkväll

Neeej... Warberg körde sån jävla skitmatch igår. Det var frustrerande att se svenska mästare spela så dåligt, så jag var skitsur. Mamma blev lite orolig där ett tag, men efter nån timme var jag glad igen. Silver iaf..



På kvällen var juh Alexander här. Det var roligt. Vi såg film och snackade lite. Sen kom min mormor förbi med sin nya hundvalp som dom hade varit och hämtat på fastlandet på dagen. Den var jättesöt! En liten svart hårboll som yrde omkring. Egentligen är jag juh inte så mycket för djur, men man får väl ta och träffa den ibland.

Idag händer nog inte så mycket tror jag, bara chilla. Imorrn är det skola igen.. Kill me.

-Kisses-

Inga filmer jag rekommenderar..


SM finaler i Innebandy idag juh!!

Fuckfuckfuck... Missade hela damfinalen! Såg bara sista minuterna. Ibland blir man sur... Men Balrog vann över Falun, det tyckte jag var bra. Synd att inte IKSU var i final, då hade man juh lätt haft en vinnare där! Aja, får iaf se herrfinalen, där man självklart hejar på WARBERG! Ska bli kul att se! 15.30 börjar den, så missa inte!

Skit att man inte är där bara.. Var så otroligt kul förra året. Får väl bli nästa år istället hoppas jag!

Och än en gång, missa inte finalen Warberg - AIK. Dom gjorde en bra match förra året, så värt att se! 15.30 kanal 4!!


Såhär ska det se ut i år också

Lördag

Idag är det lördag! Vad händer idag? :)
För mig händer det inte speciellt mycket. Jag har än så länge bara gjort rabarber-och-jordgubbskräm med papi. Han har ju en idol ifall ni inte visste, och denne heter Niklas. Eller MatNiklas om pappa får bestämma. Så fort den där niklas lagat nånting på tv så vill pappa också göra det. Men aldrig att han gör det ensam, det brukar oftast bli jag som får hjälpa till, haha. Men det gör jag så gärna så.
Nu får jag se vad dagen för med sig mer. Kvällen kommer iaf föra med sig ett besök av Alexander. Det var mycket länge sen, blir nog kul.
Ha en bra dag!
-Kisses-

Papii


MatNiklas

Badminton!

Idag har varit en bra dag! :)
Först var det skola som vanligt, det var som vanligt rätt kul. Haha, vi hittar jämt på en massa tokigheter! (jag låter som en gammal tant..). På matten var det muntligt nationellt, så läraren gick iväg med fyra personer. Då passade jag och Pia på att måla en kille (en av bilderna), och han blev skitsnygg! (även om det inte syns på bilden..). Sen ville Joel också vara med, så han fick måla tjejen. Det blev en liten skit på ca. 140cm (räknade vi ut) och hon såg ut som en emokille med hawaiikläder.. Vet inte om han ska få vara med och måla nått mer.. Hahah! Efter skolan drog jag, Madde och Rebecca till rackethallen och spelade badminton, var skitkul! Hahah. När vi hade spelat drog vi till coop och köpte lite godis, sen bussen hem.
Nu ska jag äta nått lätt, sen blir det träning. Ska bli skojsigt. Jag, M och R kommer vara helflummiga :D. Jag fick nyss reda på en bra sak till, vi skall grilla ikväll! Mumsigt som fän!
Hoppas alla f en bra kväll!
-Kisses-

Ja, vad säger man? <3


 

!!!!!!!

Kanske göra mig glad för en gångs skull?
Jävla idiot

ojdå..

Jag kom precis på en sak,
fan rätt chockerande.
Men det stämmer helt och på alla verkar det som.
Så här kommer frågan..
Varför beter sig killar som idioter när dom börjar gilla en/när man börjar gilla dom?

jag tror inte att någon har svaret på den frågan,
synd att den existerar
"/

Spexigt värre!

Idag var det Spexfoto! Var faktiskt kul. Jag hade på mig en gul Kenotröja, leggings och så hade jag en tandborste och en gosedjurskanin! Sen rufsade jag till håret så mkt jag kunde, men det syns ju ingen skillnad på mitt hår.. Det blev nog nice. Det var fett med folk inne i skolan som glodde, (vi var ute) och jag såg en liten skitunge som tog kort! Wtf? Aja, dom fick sig nog ett gott skratt.
Jag hade franskaprov idag med, pissdåliiiiigt! Jag gissade genom hela, fucking grammatik.. Det har inte hänt så mycket mer idag tror jag.. Rätt tråkig dag "/
Nu ska jag nog gå ut till studsmattan och göra några volter.. Och träna på handvolt på marken, kan juh inte hålla på och landa på huk heller! Nej det måste ändras!



längtar till sommaren..

Klagomål..

Skola idag.. Jag ville dö efter två timmar, serri den tar kol på en direkt. På No:n får vi alltid bestämda platser (fett drygt) och då får jag en plats så jag sitter och stirrar ut genom fönstret. Det är en helt ergonomiskt missanpassad arbetsställning. Den ni! Det vet ni inte vad det vetyder va? :D. Hihi. Sen fick jag reda på att imorrn skall jag ha franskaprov, IG!! Säkert.. Imorrn skall vi också ta spexfoto med klassen. Vi skall ha "godmorgon tema" tror jag, så får väl dra med pyjamas och gosedjur till skolan. Hoppas det blir bra!

Igår fick jag klagomål på min blogg från "bloggkungen". Det var inte bra.. Så om ni tycker nått är kasst, säg till så får jag se om jag hittar nån lösning! Min blogg är iofs till för att jag ska få skriva av mig, men det är kul att folk läser också! Så fortsätt gärna med det ( a )!

Ikväll är det träning! Och dubbelavsnitt av Desperate housewives!
Ha en bra dag!
-Kisses-


Uteee dag!

Dagen började med en och en halv timme uppfriskande badminton med Mami hennes kompis och hennes dotter. Jag ägde dom allihop, så dom ska träna sen blir det revansch(?) i juni.
Efter det träffade jag Fanny och vi mötte upp Putte sen gick vi ner till hamnen och satt där ett bra tag. Sen gick vi till ÖoB där Fanny köpte en cola sen satt vi utför och snacka nån timme. Det blev så jädra kallt ute så vi gick in i affärn igen och gick runt där ett tag, sen var det hem. Så nu sitter jag här med en kraschad höft/ljumske/nedre delen av magen. Jag fattar inte! Först var det bara ljumsken, nu har det tydligen spridit sig. Shiet... Får hoppas det ordnar sig..
Ikväll blir det typ tv eller nått, är ju skola imorrn, booring!

-Kisses-


Wiiie



Här tänker Madde; Hmm, Nice day, Let's go kill someone!


Jag bjuder på den..

En bra kväll

Igårkväll slutade med att bli en mycket rolig kväll. När jag som bäst sitter och skriver ett tråkigt inlägg i bloggen får jag sms av Emma som frågar om hon, Fanny och Helena kan komma förbi. Klert som fän! Så vi satt inne på mitt rum och snackade ett tag, sen skulle dom iväg till kyrkan och träffa en kille, så då hängde jag med. Mässan som höll på inne i kyrkan var fett lång, så vi stod utanför vid en eld dom hade där och snackade, dansade och en massa annat, haha! Vid halv ett slöt mässan, då kom Rickard och Putte ut och snicksnackade lite. Sen kom det några till, så vi stod och frös ihjäl men hade roligt. Haha, när jag kom hem sen hade mina tår svullnat...
Idag sov jag till klockan 12, fett skönt! Fast jag vaknade en gång av att jag fick kramp i högra vaden. Fän va ont det gjorde!
Idag skall jag va med Madde ett tag. Vi ska äta gooodis ( a ) mumsigt, haha!
Ha en bra dag !
-Kisses-


Fan va less jag är. Det känns som att allt går emot. Jag saknar, jag längtar. Jag vill ta ett steg tillbaka men ändå gå framåt. Jag vill ha gårdagen men vill veta vad morgondagen för med sig. Vill bara att allt ska ordna sig. Vill ha klarhet. Vill veta vad som är äkta. Vill veta vem som verkligen vill mig gott och vem som bara har en liten stund av mig för att sedan kasta bort mig. Jag är trött på att dra mig själv upp till stående läge. Det finns alltid nån som bara knuffar ner mig igen. Jag vill inte ner, jag vill upp! Jag vill upp till ljuset och glädjen. Jag är trött på det påklistrade leendet som gömmer all tumult inom mig. Jag är trött, så trött. Jag letar efter äkta. Det finns äkta. Jag ska ha äkta. Jag har äkta, lite äkta. Det betyder obetydligt.

Vad ska jag göra med dig?
Hur mycket kommer du att betyda för mig?
Kommer vi någonsin sluta fred?


Fan, jag saknar dig.
Hur gled vi så långt isär?
Jag vill tillbaka

Whaaaaa!

Det blev inte Sibylla idag, det blev donken. Mycket gott och skitroligt! Hahah, vi satt och kolla på en massa folk jag och Pia. Fanns mycket roligt folk att kolla på. Så var det två medelålders gubbar (med BARN!!) som satt och glodde på oss. Blev fan rädd jö! Efter donken drog vi till ÖoB där Pia köpte godis och jag köpte green cow. Känner ett beroende på väg... Iallafall, gissa vad. En medelålders gubbe till! Och denhära stod och väntade utför när vi gick ut, så det var fan halvspurt upp till vägen, haha!
Men nu ska jag inte skriva mer, vi har faktiskt gäster. Så ni får ha en bra kväll!

<3


Jag börjar bli trött på din attityd...

GLAD PÅSK

Idag är det påskafton! Varför heter det afton när det är mitt på dagen? Påsken är nog lite konstig. Iaf, påskharen var här inatt (yeah right som att jag tror på det....) och han gömde våra ägg i trädgården. Asså, hare+ägg? Jaja.. och vad säger att det ska vara en han? nej, från och med nu är det en hon. Aja, i mitt ägg var det godis, en hundring och en trisslott. Jag vann 25kr, ohmagaad..! Haha, är jag hyper idag eller vad? Iaf, snart ska jag och göra mig iordning, senare ska jag och Pia till Sibylla och äta. Redig påskmiddag det, haha! Ikväll får vi gäster, jobbigt..

Ha en bra påskafton allihop! Det tänker jag ha :)

-Kisses-
                                                                                                                                   

Tjingtjing!

Idag är det långfredagen. Jag har ingen koll på vad det har för betydelse i den kristna religionen och jag bryr mig väl inte heller alltför mycket. Fast jag hörde en rolig grej på radion imorse. Det var nån grej på p4 där man fick ringa in och snacka om man var troende eller inte. Då var det en som ringde in och började såhär; "Jo, jag är troende. Det blev jag efter att jag för sex år sen blev inlagd på mentalsjukhus..." Efter det hörde jag inget mer, jag skratta så jag nästan grät!! Fortsätt kämpa.. hehe. Just nu väntar jag på världens långsammaste Madeleine. Fan det borde vara förbjudet att va så långsam.. haha. Vi ska iaf köpa lite godis idag, sen får vi se. Imorrn är det ju påskafton eller vad det heter.. Man får iaf leta efter påskägg! :D. Det är det man ser fram emot med påsken (a).

I will never get rid of you

Ha en bra långfredag!
-Kisses-

David Archuleta

Inte nog med att han är söt, har inte hittat en enda dålig låt av han än!




 

livet går under juh!

Aa shit asså, just nu är mitt liv inte på toppen av måbra-berget. Närmre botten faktiskt.  Näe ärligt så mår jag inte så bra psykiskt just nu.. Men men jag ska inte sitta här och beklaga mig, det går väl över antar jag. Det har det gjort förr.
Idag har jag varit i Södervärn och kollat när Madde spelade sin semifinalmatch i påskcupen. Tyvärr vann dom inte, men jag vet inte än om dom kommer på tredje eller fjärde plats.
Jo, btw, det är skärtorsdagen idag. Passande.. Fyfan, jag gör er deprimerade
Ha en bra dag (bättre än min asså!)

-kisses-

Påskcupen

Mjo, idag var man ju i Hemse (gotlands rövhål, hatar hemse) och spelade påskcupen. Första matchen 3-3. Andra 5-2 (tror jag). Och tredje 3-1 (tror jag). Så det gick ju bra för oss. Men om vi hade fått in ett mål till hade vi gått vidare, så det var surt. Och jag var fett pissed på mig själv. Bättre kan jag. Men men.
Ikväll blir det nog bara chilla tror jag, har ont i huvudet och ljumsken. Jobbiiiiigt!!
Ha en bra kväll,
-Kisses-


 Kom igen.. Systemet+Ica=galleria. tror inte det va

Zombie

But you see, it's not me, it's not my family.
In your head, in your head they are fighting,
With their tanks and their bombs,
And their bombs and their guns.
In your head, in your head, they are crying...

In your head, in your head,
Zombie, zombie, zombie,
Hey, hey, hey. What's in your head,
In your head,
Zombie, zombie, zombie?
Hey, hey, hey, hey, oh, dou, dou, dou, dou, dou..


http://www.youtube.com/watch?v=5CNMJSXSsFw











. . . .

Jag är på väg att springa
Det är en jävligt stor möjlighet just nu
Och jag dras till den
Det skulle vara så jävla dumt att göra det
Men det är så jag är
Och just nu känns det som att det är vad jag kommer göra
Jag ska försöka att stå emot
För jag vill inte såra dig
Men om det här inte slutar kommer jag att springa
Och då fort...

Fan också

Brilllsss!

Nu sitter jag här hemma igen och lyssnar på gamla låtar. Just nu spelas "Mario - Let me love you". Skön låt. Som sagt var jag ju på stan med Madde. Vi flummade runt som vanligt, åt på McDonalds (gott) och köpte brillor. Hon köpte lite annat också. Men för mig räckte det med brillor. På Julia Hultgren träffade vi Oliver och Jacke så vi drog ner med dom till hamnen och åt glass. Mumsigt! Förresten ni som inte smakat "Green Cow" gör det! Smakar typ som PowerKing men man blir gladare av omslaget! Hahah. Ikväll kommer nog Madde in till stan hoppas jag annars blir det nogslappa framför tv:n.
Ha en bra kväll!

-Kisses-


1. Nya brills! 2. Things that make you go muu! 3. Jag har bakat kladdkaka också (a)

Staden

Igår kväll fick jag väldens ondaste massage av mamma. Det var typ misshandel. Fyfan.. Nu ska alla knutar bort så i veckan ska jag få massage igen. Jag bävar inför stunden.. Usch!
Nu ska jag gå upp och göra mig iordning för snart kommer Madde hit och då ska vi åka in på stan. Ni läste rätt, ÅKA. Hahah, hon har ju moppe den filuren, det är kul att åka.
Så ha en bra ledig måndag allihop!
-Kisses-


Förlåt om det blev något fel!



Ja, förlåt alla kun der som varit på Hemmakväll nu på morgonen. Jag antar att ni inte läser min blogg eftersom de flesta var uppåt i åldrarna, men förlåt ändå. Jag vet att det inte gick snabbt i kassan och att jag var ganska osocial och att något nästan bombsäkert blev fel. Men ni ska inte vara för hårda mot mig, det var första gången jag stod i kassan, hade precis lärt mig den!
Ja, som ni säkert förstår har jag varit ute i kiosken nu på morgonen och jobbat lite med bror. Han har lärt mig hur kassan fungerar och jag har servat kunder (hyrt ut filmer, sålt godis etc.). Det gick väl ganska bra. Men jag har garanterat "pinsammat ut mig" (som Fanny säger) och glömt lite. Men jag lärde mig hur kassan fungerade och det gick faktiskt ganska bra. Det var roligt att umgås med bror, blir ju inte så ofta ändå. Och han är ändå världens bästa, så det var roligt:)<3
Idag blir det väl inte så mkt mer roligt. Ska snart äta sen få massage av mami, uppföljare till den jag fick förra söndagen. Knutarna SKA bort! Sen ska jag se om Warbergs match sänds i burken, annars får man väl se nått annat.

Ha en bra söndag!
-Kisses-

(a)

Igår gick jag tidigt till skolan. Eller kvart över nio. Skulle göra klart lite skolarbeten, och jag blev klar! Haha, duktig jag är. Sista lektionen, engelska, fick jag se resultaten av två av mina nationella prov. Svenska läsförståelse och engelska läs-och-hörförståelse. MVG i båda!! Sååå stolt. Efter skolan var jag på stan med syster. För mig blev det ett armband och ett par nya troser. Alltid bra. På kvällen var det träning, skiitkul! Haha, sen var det hem och ha en chill kväll med familjen.
Idag var jag och sålde påskris för klassen i en timma på ÖoB tillsammans med Andasson och Omid. Var väl rätt kul. Sen drog jag hem. Hemma så bakade jag två kladdkakor och satte upp studsmattan varpå jag gjorde några volter och sedan hoppade 20min non-stop. Rätt jobbigt ändå. Ikväll har jag vart med Oliver. Vi har tagit en liten promenad och varit hemma hos han och kollat tv. Sen var det nån knäppis som ringde mig, jag har dragit slutsatsen att det var fett med driv av en geek. Så bryr mig inte mer om det.
Just nu sitter jag här vid Olivers dator. Socialfreaket Oliver ligger och sover tror jag, ska kolla....han svarade, så han sover nog inte. Nu börjar det röra sig :D Ska nog snart gå hem så stackarn får sova.
Btw, nu är det looov!!! Fett narre. För mig blir det kompisar och påskkuppen i Hemse. Ha ett bra lov!

-Kisses-


Soool!

Igår var jag med Oliver efter skolan. Vi tog en liten promenix (4h). Två av timmarna satt vi iofs på en bänk på strandpromenaden. Men det var mysigt. När vi gick hem blev det bråk. Jag svär vi gick och bråka i säkert 20-25min! Men det blev bra sen iaf. Som tur var! :)
Idag i skolan skulle jag skojja lite med Simon när han satt vid sitt skåp. Så jag gick fram och satt mig på hans axlar. MISSTAG!! Han ställde sig upp med mig på axlarna! Jag höll på att dööö! Haha, helt galet. Efter skolan gick jag en promenad i andra dagen med solsken tillsammans med Rickard. Det var roligt, länge sen jag prata med han. Ikväll har jag vart med Madde och kollat Olivers innebandyträning. Haha, var ganska kul eftersom tränaren var fett lack hela tiden. Så jag och Madde fick skratta lite. När hans lag hade tränat klart kom ett annat lag ut på planen. Mitt hjärta fick damp och slog fyrdubbla slag. Så jag och Madde var tvungna att gå därifrån. Så gick vi hem med Oliver.
Imorrn skall jag till skolan och göra klart min surrealismbild på bilden, jippie.. Men som tur är ska Olivers klass ha bild nästan samtidigt, så då kan jag sitta och snacka med han.
Nu måste jag sova! Godnatt på er!

-Kisses-



RSS 2.0