Mitt 2009

Här kommer min summering av året 2009
Januari: Tingstädeträsk hade fryst till is och skridskorna var framme. Det var härligt att åka runt på sjön! Jag började med citat här på bloggen som senare kom att försvinna, men det var roligt så länge det varade! Jag beställde den gula bikinin från H&M om någon kommer ihåg den ;), och började skissa på modellen till min balklänning. Jag gjorde mina val till gymnasiet, jag släppte gammalt groll som gjorde ont och gjorde mig själv så mycket lyckligare. Såg Rickard för först gången, haha, han var ju så söt! Vi fick vår nya tränare, Mattias, han har bara gjort vårat lag bättre och vi är lyckligt lottad som har han! Det var pretty much it.

Februari: Gjorde mitt första nationella prov i svenska. Fick energikick i skolan tsms med Elina och Malin, herrejesus vad vi flög runt! Det är iaf ett minne för livet :D. Var på middag med tjejerna på Joda och kvällen slöt hos Anna tsms med några killar, den förutsåg man inte.. Fick min gula bikini! :D.

Mars: Jag och Oliver var riktigt bra kompisar och umgicks typ jämt. Men med vår vänskap kom också en massa bråk. Vi löste det alltid, men det fanns alltid där. Oliver fyllde även år! Jag var även i Spanien i två veckor, var riktigt härligt. Solade, badade och träffade Ahlby som var där samtidigt! Hade "dans"-lektion på gympan, sjukaste jag varit med om :D. Så jag skojjade runt, läraren blev assur. Sverige släckte ner alla lampor den 28e för att spara energi. Jag och Madde stod på hamnen och väntade på Oliver och Ahlby när dom såg musikdirekt, vi värmde fötterna på lampor. Fick veta att Islam tyckte jag var sexig, haha! Det berättade Adrian så snällt, jag och Anna asgarvade åt dom. Min no-lärare fick även för sig att jag och Oliver var själsfränder, haha, han blev förbannad på Simon eftersom han och jag alltid kramades så mycket i skolan (a).

April: Åkte för första gången med när Madde körde moppe, haha,, riktigt kul var det! Jag började tvivla på påsken.. Hare som lämnar ägg, afton mitt på dagen, nej det gick itne ihop i mitt huvud! ;). Jag och Helena började umgås. Vi tog spexfoto med klassen, blev extremt snyggt! Warberg förlorade SM-finalen mot AIK, det är då fan.. Jag träffade Alexander för första gången det året. Min mormor fick en hund. Jag var sjuk för första gången det här året, en ny ouppfunnen sjukdom var det..

Maj: Solade för första gången i Sverige, var riktigt skönt! Adrian förolämpade mig pga min hårfärg, snällt.. Var ute i Lummelunda hos Alexander för första gången, åkte buss dit själv, *stolt*. Halla, Pia, Ahlby, mamma och syster fyllde år denna månad! Jag och Madde hade vårt största bråk nånsin, jag var livrädd att mista henne, men vi fann tillbaka till varann<3. Hade första SingStar kvällen hos Ahlby, var riktigt roligt! Jag och Fanny ägde på 9 to 5. Matakuten kom till skolan och filmade i matsalen, var en pina att gå och äta varje dag. Utklädningsdag i skolan, var snickare = fett hett.  Var på klassresa på fårö, hade väldigt kul! Nattbadet och allt ;). Studentbalen var i almedalen.

Juni: T-Adde tog studenten, jag tog kort på fel vagn:D Men den jag tog kort på visade sig vara rätt för Emma, så jafg skickade kortet till henne. Sista mattelektionenfick vi göra pappersplan som vi hade tävling med, jag stod som vinnare och fick 10 svenska riksdaler! Andra SingStar kvällen, Fanny prövade bänkpressen. Slöt med att både hon och jag var på balkongen och ropade på hjälp ;). FN och Ahlby gjorde en skatefilm som lades upp på youtube, haha fasen va kul det var :D. Balklänningen blev klar och på balkvällen var vi alla riktigt fina och hade galet kul! Skolavslutning, sista gången på Södervärn. På hemvägen lep jag, moget.. Men det var sorgligt! :P. Sommarlovet började, det sommarlov som skulle visa sig bli det bästa någonsin. Comviq bestämde sig för att ta betalt för alla mina sms över 3000, ingen rolig räkning där inte.. Spenderade mycket tid på Fårö, var och såg Roma Teatern och umgicks mycket med kompisar!

Resten av året 2009 får ni senare eller imorrn. Ni som lyckats läsa er igenom allt säger jag bara GRATTIS till, ni är riktigt duktiga :).
-Kisses-

(även bilder kommer senare)

Lägesrapport från Camp Tilda!

WollieBollie!
Idag är det Onsdagen den 30/12-09. Näst sista dagen på 2009. Sjukt vad året har gått snabbt! Men innan jag går igenom mitt 2009 ska jag berätta lite om dom senaste tre dagarna..
Måndag var en sjukdag, jag mådde så jävla dåligt, men på kvällen fick jag träffa Niklas en stund, då blev jag glad!
Tisdagen var en stockholmsdag! Jag och Sara åkte morgonbåten upp till Madde som redan var där. Sen rännde vi runt på stan hela dagen. På hemvägen samma kväll ville vi inte ha vilstolar, så vi bytte till hytt. Och herrejävlar va kul det var! Haha, vi tre är inte riktigt kolka ibland.
Idag är det onsdag och jag ska snart in på stan och ikväll ska jag träffa Helena och byta lite julisar samt fika. Mysigt!
Men hörrni,
imorrn är det nyår, någon som har några roliga planer? Jag håller ännu på att smida mina och dom kommer bli roliga hur det än blir!

Min summering av mitt 2009 kommer i ett senare inlägg för att underlätta för er, snäll som jag är!
-Kisses-



100 bast välleh!

Låtsasgammelmormor 100år idag. Grattis! :)
Imorse vaknade jag i min älsklings armar, finns absolut inget bättre! Vi låg kvar i sängen och hade kittlingskrig och mys tills klockan var 1. Då var jag verkligen tvungen att gå upp. Så vi gjorde oss iordning och åt frukost, sen hämtade mamma mig och vi åkte till min låtsasgammelmormor som fyller 100år idag. Rätt coolt. Men hon verkar inte gilla mig alltför mycket, men vad gör man liksom.. Skitsamme! :D.
Ikväll blir det bara chill. Ska nog mysa lite med syster, MYCKET att prata om :).
Men nu ska jag gå upp till La Famiglia.
Ha det bra!
-Kisses-



Här har vi juh hjälten.. ;) <33

2

Ja, men då vare väl 2 månader då
Sitter hemma hos Niklas och försöker hålla han borta från datan medan jag skriver, han ska inte läsa direkt! Men det är ju ett jävla ränn på den pojken! Alltid nått på gång!
Idag har jag varit på stan med mami och papi, vi har bytt lite saker från julen. Efter det åkte vi hem och åt m.m. Sen väntade jag på min otroligt snabbe pojke så att han kunde bli klar så jag kunde åka hem till han. Väl framme åt vi dessert, pratade och spelade kort med hans föräldrar. Nu sitter vi uppe på hans rum och ska nog snart dra igång en film.
Niklas ska köpa tv och ändra i sitt rum, undra när det blir av...
Mene, nu ska jag inte dryga mot han längre. Trots att jag tycker om honom har jag en plikt mot er som mot all förväntan kollar in på min blogg då och då.
Men ha det bra snyggingar!
-Kisses-

OCH JAG GLÖMMER INTE MADDEÄLSKLINGEN! Igår hade jag och Madeleine vår 1månadersdag som förlovade. GREAT! :) <33

Julrapport!

Juldagen - Den skönaste dagen på året
Amen to that! Bara chillat idag. Riktigt mysigt. Suttit vid tv:n hela familjen i myskläder och kollat igenom julklappar och sett filmer på tv. M Y S I G T! Ikväll blir det troligen ännu mer mys och imorrn blir det SUPERMYS! Då är det nämligen dags för Tilda&Niklas goes 2 månader och det blir även första gången vi ser varann sen förra fredagen. Typ längtat ihjäl mig! Så det ska bli roligt! :)

Vad finns det annars att säga.. Jag har väl typ ännu bloggtorka, men måste ju skriva (a). Men vänta! Det här kan jag säga till alla godissugna! Jag säljer polkagrisstänger i olika smaker för 15kr. Så om ni är intresserade är det bara att höra av sig!

Sen tog väl fantasin slut tror jag. Jag hade en bra julafton igår, lite småtråkig, men så ringde jag Niklas och blev efter det mycket gladare. Mycket nöjd med mina julklappar också!

På tisdag åker jag till Sthlm över dagen med Olivia, Sara och Madde. Ska väl shoppa tills vi dör och sedan åka hem igen, ska bli roligt! Då ska jag hinna hitta en massa till mig själv, köpa något till min bror och köpa en liten present till den där NickePicke för att han är så fin :). Men det är en hemliss! Så säg inget till han (a). Hihi!

Nej, nu ska jag gå. Hoppas alla hade en bra julafton och börjat ladda upp inför nyår!
-ChristmasKisses-


Inte för att den hör julen till men..
Den här bilden är från i höstas när det var Halloweencup. Vi hette POP ROCKS och vi var grymma, tycker vi själva. Kul hade vi iaf! :)

En liten uppdatering!

God Jul på er allesammans!
Hittils har dagen varit prima! Har varit hos mormor och ätit och sett Kalle Anka. Nu ska vi gör oss iordning igen och sedan åka till Lummelunda och träffa släkten och tomten! :D
Men nu måste jag kila, hoppas ni har en riktigt bra jul!
-Kisses-

en överraskning

hahah! Se på fan..
Om man inte uppdaterar på tillräckligt tar sig en liten flicka in på bloggen och fixar det åt en.
Så nu måste jag börja blogga igen, ska verkligen bättra mig, lovar!
Tack Momba! <3 :)

gästbloggare

Nu Tilda måste du börja skriva lite mera i din blogg,
Jag är en gästbloggare, undra vem jag kan vara. ganska kort ljust långt hår. Älskar att fjanta mig och leka pajas.
Ialla fall, du måste skärpa dig och börja skriva unga dam !!

pusss på er !






kan det vara jag ?


Hur kan man vara så glömsk!?

DET ÄR JU SNÖ UTE!
Inte jättemycket, men
SNÖ ÄR SNÖ!!


härligt :)

Jag saknar Niklas
<3

Några dagar till :)

Ett par fina dagar till har passerat och nu sitter jag här vid en dator igen..
Lördag, Först spelade jag match i Hemse, förlust 6-5. Sen åkte jag ut till Madde där jag skulle sova. Vi åt köttfärspaj och sedan räkor. Riktigt mumsigt och trevligt!
Söndag, Jag och Madde åkte in till stan och såg handboll. Sen chillade vi hemma hos mig och på kvällen var jag i domkyrkan med NickeNyfiken och såg lucia. M Y S I G T! Sen cyklade jag hem i ösregn..
Måndag, Idag, Var det först skolan, eller en lektion. Sen åkte jag in till stan med Madde och Sara och hittade några julklappar. Nu ikväll var jag på lucia med Halla. Det var mycket roligt! Länge sen vi träffades!
Imorrn är det en vanlig dag, skola och träning.
onsdag ska vi bara se film i skolan och på torsdag är det skola och på kvällen sävefiesta!
fredag slutar skolan, sen blir det a whole lot of chill! :D

Ni får ha det bra tills vi hörs nästa gång.
-Kisses-


Jusste! 8 dagar tills jag fyller år! :)

Fireflies - Owl City


Det är lite kallt ute..

Sommar..


Inte alltid kul med långa inlägg, men här kommer en uppdatering!

Ojojoj, snacka om bloggtorka..
Jag har haft så galet mycket att göra nu på sista tiden. Skola och träningar har tagit upp det mesta av min tid och jag känner mig helt slut i kropp och själ. Men kan dra en snabb genomgång av lite som hänt;
I Lördags var det match mot IBK, jag var lite småsjuk och vi förlorade. På kvällen var det tjejmiddag hos Anna, mysigt och roligt.
I Söndags var det adventsfika med lite tjejer från klassen, mycket mysigt. Sen var det ryggympa, själv.. Efter det drog Michelle och några med mig på medel, men det visade sig vara aerobics! Inte beredd på detta, men kul att prova något nytt!
I Måndags hade vi en lektion, sen åkte jag och Madde hem till henne och åt lunch. Efter det var det tillbaka in till stan och baka lussebullar, fiiitusan va gott!! På kvällen var jag, Olivia, Sara och Madde på Bodyjam, väldigt intressant! Det fick vi av vår gympalärare istället för en gympalektion. Dans är väl inte min grej.. Jag är innebandyspelare!
I Tisdags var det skola tills halv 4, sen in på stan med syster och köpa sportbh och sen träning. Men vissa missöden gjorde att vi inte kom in i salen och det slutade med ca 25 minuters träningstid.
Igår, Onsdag, var det först skola, sen in på stan med Madde. Jag lyckades hitta två julklappar! Riktigt duktigt tycker jag själv. Sedan gick jag med Niklas hem. Äntligen fick jag träffa han! Gud va jag har saknat honom. Jag måste, som min pappa påpekade, lära mig prioritera så jag får träffa han mer..
Idag är det skola, sen hem och plugga och städa. Snart helg igen!!
Men nu ska jag fortsätta skolarbetet ;).
Ha det bra!
-Kisses-

sry

Hej.
Jag heter Tilda.
Jag är sämst på att uppdatera.
Nu måste jag plugga.
Ska bli bättre på att blogga.
Förlåt.
Puss

Madeleine är glad!

RSS 2.0