En frukt till det vinnande laget

Träningen igår var rolig! Vi hade en liten tävling, delade upp oss på två lag och körde match. Förlorande laget skulle köpa frukt till det vinnande laget. Tyvärr så förlorade mitt lag... Haha, men men.
Efter träningen drog jag hem och duschade, sen hörde Oliver av sig, så vi tog en promenad som var hur lång som helst! Haha, gick minst i en och en halv timme. Men det var skönt. Sen drog vi hem till mig och bara chillade.
Idag vaknade jag alltför tidigt.. Men kunde inte somna om, very jobbigt. Så jag kanske går och sover en stund sen. Det skulle va skönt, haha.
Team Sportia Cup, lr var det heter, är igång. Förstår inte hur man pallar spela på natten, haha, men vissa orkar.
Idag har jag inga planer, blir nog bara en chill dag. Och har ni sett att det snöat? Jag borde väl vara överlycklig, men jag pallar inte mer snö. Hoppas det går bort!
Talk to you later!
-Kisses-


Hoome!

Nu är jag hemma från skolan. Har vart en chill dag. Sista lektionen hade vi svenska. Vikarien var inte lite läskig nej!! Hon var typ 19 år, en äkta bitch. Serri, du ska va lärare inte kaxa :s. haha, när hon sa "S" lovar jag att alla hundar i Visby hörde, helt galet. Men av nått skäl gillade hon killarna. För när tjerna så mycket som fnissade åkte dem ut. Nej, henne gillade vi inte.

Nu ska jag strax va med Pia. Ikväll blir det träning!
Hörs senare!
-Kisses-


En galen kväll

Haha, Madde och jag skulle och se Ibk p94or spela träningsmatch mot Skarphäll. När vi var på p18 började vi fundera på om man verkligen fick kolla på. Men det visade sig att man fick. Då blev vi folkskygga, haha, och när vi äntligen tagit mod till oss och gått fram till dörren är den LÅST! Fyy va pinsamt! Så vi sprang runt bakom hörnet och asgarva. Men jag hade sett A sitta inne på bänken så jag funderade på att skicka ett sms till han. Då kom en moppe, så SmartTilda och SmartMadde ställer sig bakom en skylt typ. Men vad vi inte tänkte på var att killen såg våra ben!! Shit va pinsamt. Och det värsta var att det var A:s kompis! Så då kände jag att det inte kunde bli värre. Så jag skickade smset sen kom A och öppnade dörren. Mycket snällt, Tack så mycket!<3 Väl inne satt vi oss i hörnet och kollade på matchen. Var en rätt kul match, och jag är mycket stolt över Ahlby, haha. Och Oliver. Och dom andra med, haha. Tyvärr vann Skarphäll. Låter ju helt sjukt att jag inte hejar på min egen förening, men det gjorde vi inte.
Efter matchen följdes jag och Oliver åt en bit. Snackade lite.
Det var en trevlig kväll! Tack för den!
-Kisses-

Chill dag.

Jag funderade på att skita i skolan idag, men jag gick ändå. Fast jag typ kom försent, stod i duschen till ca kvart i åtta när jag börjar åtta. Duktigt Tilda! Jag struntade i gympan, så satt på läktarn och kolla när de andra hade redskap. Duktiga är dom.
På so:n skulle vi ha en tävling i samhällsekonomi. Jag hamnade i milölaget "Lag-Blomma" med Fanny, Ahlby och Halla. Och gissa vem som vann då! Ahaaa! Såå bäst ju. Så vi ska få varsin macka i caffis, hihi.
På lunchen åt jag och Fanny otroligt hälsosam mat, hahah! Nooot! Fanny åt två knäckemackor och jag åt en falukorvsbit. Så gissa om vi var hungriga när vi gick hem, hehe.
Jag har haft huvudvärk idag.. Inge kul, men Malin hade ipren! Så jag tog en halv. Nu ska jag nog inte ta fler idag..

Men nu ska jag kanske sova lite.. Måste sova igen de timmar jag förlorade inatt, haha.

-Kisses!-

Tilda Dissar!

Ja, nu blir det en rejäl diss här.
Jag tänker RÅDISSA mensvärk! Alla tjejer vet hur det är. Man vet inte vart man skall ta vägen, gör så otroligt ont!
Så inatt vaknade jag kl 04.20. Då kände jag att det högg lite i magen, "det går över". Men det gjorde inte det, så jag gick upp, en snabbis på toa, sen tog en ipren. Sen tillbaka till sängen. Men det gick inte att sova. Kände hur jag blev jättevarm. Kastade av mig täcket, då blev jag iskall, låg och huttrade. Så på med täcket igen. Men det gjorde ondare och ondare i magen. Så jag gick upp på toa igen (visste inte vart jag annars skulle ta vägen..), då fick jag kväljningar. Var verkligen jättenära att spy. Så jag stapplade in i mitt rum, hämtade kudde och mobil, stapplade tillbaka till toan och la mig på det svala golvet. Sen ringde jag till pappa, hörde signalerna (hans rington hördes upp) och bad han skicka upp mamma. Så mamma hjälpte mig igenom två timmar av världens värk. Flera gånger var jag påväg att svimma och jag svettades och frös om vartannat. Låg på spikmattan, prövade allt. Och jag minns att jag nästan skrek flera gånger "SLUTA!", men kroppen kan ju inte bara sluta.. Tyvärr.. Jag vände och vred mig, och till och med grät. Fyfan, det var nästan värre än den gången på stan...

Fyfan. Jag tycker bara killar ska vara enormt tacksamma att dom slipper skiten, för det är inte kul. Asså, helt chill med bara mens, men vafan att man ska känna som att man håller på att dö är väl lite väl. Det jobbigaste är at det finns ingen att bli förbannad på! Hahah!
Så jag vill tacka mamma som hjälpte mig<3<3 och företaget som skapat ipren, alla flickors räddning, hehe!


Gå iväg med värdigheten i behåll, snälla

Jag börjar ärligt talat bli rädd för vad du är kapabel till. Vad du tänker göra emot mig, oss, är jag jävligt rädd för. Att ditt misstag går ut över alla, att du blir förbannad över att få nobben, är helt fel. Du måste inse att du inte har komplett rätt. Och fatta att det nog är dags att gå vidare. Att reda ut röran, och gå vidare. För det är det jag tänker göra.
Men rädd för dig, det är jag inte. Att du sen tänker göra nån sorts gigantisk hämnd gör mig mera rädd. Men jag hoppas du tar ditt förnuft till fånga, jag hoppas verkligen det...
För såhär ska en vänskap inte sluta, det är ju helt sjukt. Innerst inne tror jag att du tycker det också, och inte vill att det ska va såhär.

En riktigt kass dag..

Det började redan när jag vaknade. Två sms som förstörde hela min dag. Det var liksom kört redan där, kunde skita i att gå i skolan egentligen... Men duktig som jag är gick jag ändå. Träffade Malin i korsningen, hon såg direkt att det var nått som var fel. Härligt att det typ stod skrivet i pannan, haha. Väl i skolan frågade Fanny va som var på g, sen rullade det på. En allmänt seg dag.. Efter maten var jag väldigt hungrig, hade inte ätit nått. Det var liksom inte speciellt aptitligt. Sen fick jag ont i magen innan bilden också. Och bilden, åhh snälla, skona mig! Vår bildlärare är bara helt obeskrivbar. Bildrummet är iskallt för att hennes personlughet smittar av sig! Hon berättade att hon blev förbannad av en LIDL-reklam. Men grattis, som att du aldrig är förbannad... Usch..
När jag kom hem la jag mig på soffan och tröståt lite choklad. Helt otroligt att det faktiskt kändes bättre.. Låt inte detta bli en vana!!

Jag kom underfund med en sak när jag skulle sova häromkvällen. De första månaderna på ett år är jag lite kelsjuk.. Kommer från en höst och vinter med jobbiga kärleksproblem. Klart man blir det då väl? Såå.. Finns det nån som vill bota mig?   Hahah..


Hoppas morgondagen blir bättre!  Och jag har ett tips till alla som går i skolan! Ha med pengar för att köpa nått ätbart i caffis! Om något caffis inte finns, ha för guds skull med något att äta! Ibland förstår man sig inte på skolmaten...

"Rosor och törnen växer på samma buske.."
-Kisses-

Tack

Tack för att jag äntligen fick veta vad jag är för dig. Ett jävla skämt. Jag kanske borde skrika och säga emot, men det tänker jag inte göra. Jag tänker bara låta det passera, kanske reda ut det. Sen släppa. Du känns inte värd att käpa för när du säger nått sånt.

Kommer bli en intressant dag...

En bra dag!

Idag har det hänt mycket! Jag hade en gympalektion, alltså ledde den. Det fick bli innebandy, för det känner jag mig säker på. Och det blev mycket bra resultat! Efter skolan drog jag in till stan med Madde. Resultat; två skärp (ett svart och ett rött) och ett par jeans. Mycket nöjd!
Kvällen var det träning som stod på schemat. Nöjd med den träningen! Nya tränaren är mycket bra, rolig också. Jag var på bra humör också, och det underlättar allt. När jag skulle duscha efter hade jag glömt massa grejer.. Men som tur var skulle jag ju hem.
Väl hemma gjorde jag en macka som jag delade med syster. Slängde i mig den, och nu sitter jag här. Ska strax göra mig iordning och sova.

Men först måste jag släta ut en rynka i pannan.
Jag undrar om något har hänt. Det verkar så. Du verkar vara så långt borta. Det känns inte bra. Det måste jag rätta till. Med start imorgon!
You go girl!


Jag såg en dokumentär idag som handlade om katastrofer. Den här gången var det om en värmebölja i Chicago. Det var 48° varmt i fyra dagar, och hur många som helst dog. Sjukhusen var överfulla och människor kunde ligga i nått dygn i sina hem innan de hittades av nån sjukvårdare, döda. Detta hände 1995, men det gör det inte mindre hemskt. Helt sjukt. Och tänk att ozonlagret blir tynnre och tynnre, det är ganska läskigt..'

-HyperKisses-


Chicago River

Misshandel på lokal skola!

Jaaa! Så var det! Jag vill inte spela fotboll, för jag tycker det är tråkigt och jag är sämst på det. Så varför stå och skämma ut sig inför hela skolan i onödan? När man sagt nej flera gånger blir nog killar förbannade. För jag blev uptryckt mot väggen med typ 7 killar i en ring runt mig. Riktigt läskigt! Värsta hotelserna, så jag knuffa bort dom och gick. Shit asså...
Sen kom GT till skolan och ville intervjua nior om gymnasiet. Jag och Pia gick med, men vi hade ingen lust att va med på kort. När dom försökte tvinga oss stack vi, No Way! Sen gick Fanny, Emma och Anna in och blev intervjuade istället. Jag vet att jag kommer läsa tidningen imorrn! Hihi.
På slöjden började jag måla av ett mönster till min klänning! Eller, jag hann ju måla färdigt, haha. Det blir säkert bra när det är klart.

Ikväll blir det "90210" och sen säkert nått annat.

"Everyday is good because I´m beeing alive..."    
Everyday good - Patrice

-Kisses-


Beautiful!

Jag och syster hittade ansiktsfärg, det kan man ha kul med!



En helt vanlig Lördag..

Sov tills klockan var tolv, då gick jag upp och åt frukost. Var helt själv hemma så jag åt frukosten inne vid tv:n, sen fastna jag där och låg kvar där nån timme och såg "Chuck". Det var maraton idag... När en del av familjen kom hem hjälpte jag till att packa in varor i kylen. Sen kom Fanny förbi en stund. Hon skulle låna en klänning, för ikväll skall hon dansa fristående i kongresshallen, lycka till till henne! :)

Nu sitter jag här vid datan och lyssnar på Elvis och kollar runt lite. Haha, Elvis är ju rätt bra egentligen.. Det jobbiga med han är att han har sån otrolig röst att om man sjunger med förstör man alltihop..
Ikväll blir nog lite mer tv, hehe, är så trött.. Man måste få vila på helgen.

  Hur fan hittar man en kille som är mogen? Det går ju inte. Det går inte med en som är lika gammal, inte med en som är yngre, och inte med nån som är äldre. Dom som har hittat kärleken förstår nog inte hur tur dom har. Jag är iallafall glad att jag är över de där två. Jävla misstag. Om man hade vetat det innan hade jag aldrig gett mig in i det. Men jag antar att jag måste lära av misstag. Och en otroligt viktig grej jag lärt mig är; Lita aldrig på det som någon skriver på sms, lita iallafall aldrig helhjärtat på det. Det är bättre att höra det direkt från personen..


"I kärlek börjar man med att bedra sig själv, men slutar med att bedra andra"

-Kisses-

Måste bara tillägga...

Mina favoritregler i hockey är.......;

1. Regeln som gör det tillåtet att ta ner pucken med händerna!


2. Icing! (Ajjsiing)


3. Att man får slåss lite grann..

Mycket rolig hockeykväll!

Cyklade till ishallen med Emma och Fanny, mötte Anna där. Det var verkligen en skitkul kväll! Mycket skratt och rätt bra match. Ett mål var extra snyggt enligt mig.. Haha, tror inte jag vart så taggad på en match sen Sm förra året, det var galet! men det var iskallt i hallen (ganska logiskt) så jag frös... Ännu värre att cykla hem sen, haha. Iallafall, Visby-Roma vann mot Södra Hammar eller vad dom nu hette. Mycket bra!
Så hade jag en smärre sms-konfrontation. Två killar mot lilla mig, mycket jämnt, eller hur? Som tur är har jag Fanny, Emma och Anna! Men men, livet är hårt ibland. Var rätt skönt att bli sur på dem, haha..!
Sen var det en jättesöt kille på matchen också, och han tittade upp mot oss hela tiden, hihi!
Nu ska jag gå och sätta på mig tofflor så mina fötter får en vanlig temperatur igen, för det känns som att det just nu ligger under 0... Sen ska jag nog se lite tv och ha lite fredagsmys.

-GoodnightKisses-


Ishockey ftw!

Skoldagen tog slut tillsist.. Dagen började med hemkunskap, jobbade med Fanny. Det gick bra tyckte jag. Sen hände det inte så mkt... På matten satt jag bredvid Elina, haha, shit va vi snacka. Men ändå ligger jag längst fram, och jag har möjlighet att få Vg. Så Vg i Matte, here I come! På engelskan satt jag och smsa de första kanske tio-femton minuterna. Jag skickade sms till alla i laget för en intresseanmälan. Och den intresseanmälan handlar om INNEBANDY-SM i Globen! Kommer bli så jävla kul! Fast det är den 19 April, så ännu länge kvar..
Jag skulle egentligen fixat det på träningen, men ikväll är träningen inställd.. Så jag sörjde en halv minut sen bestämde jag mig för att följa med Anna, Fanny och Emma till ishallen. Jag tror det är Visby-Roma som spelar, men jag är inte så haj på det där. Så det blir väl en överraskning för mig, haha! Men det kommer bli kul.

Nu sitter jag här och äter godis, det är ju faktiskt Fredag! Men jag skriver ikväll om matchen!
-Kisses-


(inte den blekaste om vem detta är, men men..)

Spindlar..

Jag hatar dom små kräken. Små, snabba och äckliga! En hederlig människa ska inte ens få ta en dusch utan att överrumplas av en stor, äcklig, springande sak!
Jag tänkte att jag skulle ta en lång varm dusch, så jag gick in i duschen och tänkte precis ta fram shampot när jag såg den. En stor äcklig varelse som gick runt på draperiet. Så jag började skrika och kastade mig ur duschen, drog på en handduk och skrek till mamma och pappa att ta bort den. Så dom kom nerspringande och pappa började spruta vatten på monstret tills den dog och han spolade ner den i avloppet. När jag skulle duscha var jag på helspänn, jätteäckligt ju!! Tänk om den skulle återuppstå och klättra upp ur avloppet och bita mig....

Nu kan det här låta som en överreaktion, men jag hatar verkligen spindlar. Tycker dom är läskiga. Och den här var stor! Själva kroppen var typ 2cm bred och 3-4cm lång. Sen kom benen som var typ 4-5cm långa. Och dom är ju sex stycken!

Fyfan, fattar inte hur folk kan ha spindlar som husdjur. Jag ryser vid blotta tanken.
Usch...




Typ så såg den ut, riktigt äcklig!

hahah, psycho..

Idag var en sån där jobbigt jättelång dag! Blää.. Men iaf, Anna hade gympan så det var fys typ, haha! Men det är alltid välbehövligt! Skitkul på So:n, jag och Fanny jobbade väldigt bra samtidigt som vi snackade en massa skit och skrattade med Ahlby och Andasson. Hehe. Vi fick sluta tidigare från so:n eftersom vi skulle till säve och kolla nån dansuppvisning. Asså, förlåt, men jag typ asgarva hela igenom. Hahah! Sjukt kul! Jag vet iaf vilken linje jag Inte skall gå på gymnasiet, haha!
Nu ska jag strax springa upp och äta kvällsmat. Ikväll blir det nog te och dubbelavsnitt av "Ghost Whisperer", sounds lovely.

Jag har kommit på att jag nog inte har några problem kvar. Jag känner mig helt problemfri! Det är nog tack vare mina kloka beslut, så allt rullar på i bra stämning!

-Kisses and Hugs-


En mycket rolig dag..

Honey, I'm home!

Idag har jag (eller min klass, men iaf) haft engelskaprov, jag tror det gick rätt bra. Men vi får se. På matten började vi med funktioner och algebra. Det gick riktigt bra för mig. Jag satt brevid Malin och hann göra väldigt många tal. Och förstod Alltihop!                Haha, bilden.. Kommer jag nånsin kunna göra nått klokt där? Probably not.. Men jag har iaf hittat en bild som jag ska tolka på mitt eget sätt, eller nått...
Snygg va?


När vi gick hem från skolan och Emma och Pia hade cyklat iväg stod jag och Fanny och Malin utanför Fannys hus. Då såg vi att en katt höll på att jaga en fågel. Så Fanny sprang fram och skrek på katten och försökte få undan den. Då kom fågeln loss. Gud vilken tur, tänkte vi. Men då hoppade katten på fågeln igen och bra slet i den. Så sorgligt... Så vi lät den hållas så slapp fågeln lida. Naturens grymma lagar... (eller nått sånt..).

Idag hade jag shorts på mig. SHORTS! Men det var inte så farligt kallt, bara lite, haha.
Som jag redan skrivit idag så fick jag ju mina skor från Ellos. Väldigt glad över dom. När jag fick dom fick jag en låt på huvet direkt. Den passade tillfället och mitt humör. Om du vill höra, tryck här.
                                                                                                       

 
New shoes..

Träning..

Träningen igår var skitkul! Nya tränaren var faktiskt väldigt bra, och det känns som att han vill träna oss och att det ska gå bra. Han är rätt ung och har spelat i IBKs A-lag. Därför trodde jag att hahn skulle va rätt seriös och liksom pusha alla. Men han är chill och fattar att det ska va kul. Så det är bra bra.

Igår fick jag mina skor som jag beställt från Ellos, lägger in bild sen, för just nu sitter jag i skolan och ska egentligen skriva om kraftkällor... Jag fick också en bikiniöverdel som egentligen mamma skulle ha, men den passade inte så jag fick den. Alltid bra att ha.

Men nu måste jag fan plugga alltså, ha ha ha! Yeah right, som att det kommer hända. Men men, får försöka.

-Kisses-

Första Dagens Outfit va?

Idag har vart en rätt lugn dag. Började med No där jag satt helt ofokuserad framför en data och skulle skriva om energiarbete. Men det gick ju inte.. Sen hade vi gympa, det var skönt att springa av sig. Efter gympan hade vi ett engelskatest som alla nior gjort. 150 ord på typ 40 min. Inte kul! Men det gick nog sådär.. När jag lämnat ifrån mig pappret och gått ut kom jag på en massa ord. Drygt... Sen var det franska en stund. Sen slöt jag. Kvart i tolv! Såå skönt! Då gick jag till matsalen och åt sen låg jag och halvsov i sofforna medans mina kompisar pluggade.
När jag kom hem var det bara direkt ner till datan, som den lilla geek jag är. Och nu sitter jag här. Ska strax gå upp och ta kort på dagens outfit. Rätt stolt över den ändå måste jag säga. Och tack Anders för komplimangerna, hahah!
Dagens outfit;
Kjol - Indiska
Långärmad tröja - Gina Tricot
Kofta - Vero Moda
Strumpbyxor - Kappahl
OverKneestrumpor - Julklapp, så ingen aning..




-Kisses-


Heyheyhey...

Idag var en rolig dag. Hände ganska mycket.
Jag såg typ världens sötaste kille i caffis. Så jättesöt, men matten var det nog lite sisådär med.. Fick tio kronor för lite tillbaka, haha..!

Ikväll blit det tv och te och tända ljus.. Mysigt. Nån som vill joina? haha..

-Kisses-


Pia was here...

Nu sitta jag (Pia) och Tilda i the computersal. Yäää (!) Vi skriver om energi super kul! eller inte..  Tilda har en jätte fin ring på sig idag. Jappp. Jag vet inte vad jag skall skriva.. hmmm. Tråkigt inlägg av mig. Här kommer en dikt som jag skrev till Tilda i åttan;

Tilda är cool,
cool som Pia.
Tilda är snabb,
snabb som Pia.
Tilda har lockigt hår,
som Pia.
Tilda har Nokiamobiltelefon,
som Pia.
=Tilda är en kopia,
av Pia. (eller tvärtom..)

Visst var den bra? Skriv gärna vad du tycker om den :).
Ciao. / Pia


Duktigt!

Åh, va duktig jag vart idag, haha. Vaknade och åt frukost med mamma och pappa. Sen gick vi ut på en promenad. Gick till kyrktrappan och tillbaka, runt 5-6kilometer. Stolt, haha! När jag kom hem tappade jag  upp ett bad. Medans det fylldes tänkte jag att jag kunde gå ner till datan en stund. Men jag GLÖMDE badet!! När jag kom på det rusade jag upp till badrummet. Då hade mamma som tur var stängt av vattnet. Så la jag mig äntligen....ISKALLT! Vadå misslyckat? Så jag låg där och pinade i 40 min, sen fick det va nog. Då gick jag ner till duschen och duschade i brännhett vatten, mycket skönt!

Nu ska jag strax gå upp och göra lite peeling. Både fötter och händer. Igår hade jag hemmagjord ansiktsmask, av havregryn och vatten. Haha! Luktade äckligt och det såg ut som att någon spytt i mitt ansikte.. Men den var bra, jätte-len hud! Bör provas. Bara blanda lite ljummet vatten och havregryn så att det blir som gröt, sen lägga på i ansiktet. Ha det på ca 10min. Finito!

"Never regret anything, because at one time...it was exactly what you wanted"


-Kisses-


Haha, ser väldigt trevligt ut.. Men vill man vara fin får man lida pin

Yeahy!

Lördag idag, helg är otroligt skönt!
Igår åkte jag med Madde hem efter skolan. men innan vi tog bussen var vi och köpte godis, ett kilo ofc. När vi kom hem till henne började hon laga mat, pasta med nån röra. Det var väldigt gott. Men jag fick absolut inte hjälpa till, haha. Fick bara sitta och titta på. När vi hade ätit åkte vi till träningen. Det var en skön träning, och det gick bra. Efter duschade vi där, västerhejde har fan sköna duschar. HAha. Sen åkte vi hem till Madde där vi kollade lite let's dance. Sen såg vi filmer tills klockan var typ tre, haha. Då var jag rätt trött..

Idag satt vi och åt frukost i typ fyra timmar, haha. Snackade om en massa. Nu sitter jag hemma vid datan och har ont i ryggen, typ träningsvärk... Gör ont!

Jusste, i torsdagskväll hade jag lite rehab, känslomässig rehab, som var bra för mig. Raderade, hur mycket som helst, och bestämde mig för att tänka på ett annat sätt. Och jag märker redan hur bra det beslutet var. Jag känner mig mycket gladare och inte "bunden". Jag var aldrig bunden, men jag väntade och blockerade mig själv. Inte längre!

"en bris av fräs" - Madeleine.   Hahah!

-Kisses-


Det blir bra så

Fett låååång dag idag! Drygt, kortaste lektionen är liksom en och en halv timme. Fyy.. Men det har varit en rolig dag. Shit va jag skratta på So:n, även om läraren inte verkade vara lika glad. Sen kom han in i klassrummet och gav Adde en pizza, en låsk och en massa kokosbollar. Wtf liksom? Han är en konstig lärare..
När jag kom hem stt jag mig vid datan en stund, sen pratade jag lite med syster och mamma.
Ikväll blir nog lite tv, sen möjligen sova. Jag behöver sova, för det känns helt sjukt ibland.. Usch, jaja.

Nu har jag sagt hur jag känner och vad jag vill, nu är det upp till dig. Och mig på ett vis..  Jag undrar om det var fel, men jag tror inte det. Det känns nog lite bättre såhär.*


"I hate this part right here.."  I hate this part - PCD

-Kisses-



Crazy day

Idag har det verkligen varit en Crazy Day! Jag gick till skolan, med helt normalt humör. Allt flöt på som vanligt. Tills engelskan, där sket det sig. Helt plötsligt kände jag hur allt rasade. Jag blev helt deprimerad, fattade inte. Efter, på hålan gick jag från depression till djup depression. Jag bara låg i soffan med tom blick, skrattade till lite då och då. Lite senare blev jag bara otroligt trött, ville bara sova bort dagen, och kommande dagar för den delen. Efter tröttheten blev jag övertrött. Helt galen, haha, Malin vet. "Maaaliin, jag vet att du är spelberoende!!"  Haha, fyfan, det var pinsamt asså.. På bilden asgarvade jag hela tiden, haha, shit va jag och Fanny hade kul! Om bara Wiola kunde hålla tyst... hahaha! Nu sitter jag hemma på relativt bra humör, pratade precis med Madde i telefon, hon cyklar ifrån långasamma killar, Haha! You go girl..
Jag gjorde gymnasieval idag. 1:a val; Sam, sam. 2:a val; Handel. 3:e val; H&R. Men jag är säker på att komma in på sam, så dom andra två valde jag bara. Helt galet att det bara är en termin kvar av nian, har gått sjukt snabbt.

Till hänsyn av Pia skall jag inte berätta något om mina problem idag. Men jag ska säga att alla har en fasad, en mask som man kan använda när man inte vill att alla skall märka och veta. Jag Älskar den masken...

"People aren't always who they seem to be"

-Kisses-


 
Vilken blir det idag...?

Fan...

Fy fan va förbannad jag är!
Det är som att någon tagit 5miljoner riktigt jävla piss-sura citroner och hällt all saft från dem på mig och mitt liv. Vad har jag gjort mot alla för att förtjäna det som händer hela tiden? Gång på gång på gång...
Träningarna och innebandyn har varit min ljuspunkt. Det jag har sett fram emot. Där känner jag mig hemma och får klanta mig eller vara stolt över mig själv hur jävla mycket jag vill. Vi har haft så otroligt kul, allt har liksom gått som en dans. Men fan heller. Jag kan lika gärna gå över till nått seriöst lag som satsar häckarna av sig för att lyckas. Jag VILL INTE ha det så!! Jag vet i fan om jag vill fortsätta om det ska bli ett fett seriöst lag utan något kul alls.
Kvällens träning började med en massa kritik, bara jag som gjorde fel, konstant. Klart som fan jag blir sur! Jag menar, vem skulle inte? Vem var det som tog tag i allt igen? Som engagerade sig och ordnade träningarna? Ett tack för hjälpen kanske? Sen kommer killlaget och ställer sig och glor, vafan skaffa ett liv!! Man blir bara fett pressad. Sen uppå det, tro inte att det var nog, nej då jävlar låtsas min mage att jag ska föda. Världens jävla kramper, fan va ont det gjorde. Så jag gick av plan, då gjorde alla andra det med, sen började som tjata om att vi hade mer tid att spela. MEN SPELA DÅ FÖRFAN! Hindrar jag eller?! Då blev jag ännu mer förbannad.
Tro inte att det var nog där. A och M kom självklart. Varför inte? Har inte Gud garvat färdigt åt mig? Låt mig va!
Jag sitter här med tårar i ögonen och vill inget annat än att allt ska fixa sig. Men vad ska fixa sig? Jag fattar ingenting, är bara så less.. Säg att jag ska lämna han och gå vidare. Hur? Hur skall jag bara kunna göra så mot nån som ändå var en stor del, som fick mig att må underbart. Även om han senare fick mig att gråta. Men det går inte.. Hur?

Madeleine Lönnberg, tack för att du finns och lyssnar på all skit. Tack för att du ställer och och hjälper till. Kan inte be om något mer från dig. Älskar dig!<3

Igår sa jag kanske att jag saknar dig, då var jag bara svag. JAG HATAR DIG!! Jag klarar inte mer. Har gjort allt jag kan. Jag fattar om du inte har många människor i ditt liv. För man får inte göra misstag. Då är man körd. Så jag bryr mig inte. För just nu hatar jag dig. Jag hatar dig så jag vill gråta..

En lila klänning är very nice!

Idag, skolan, idag... Jag höll på att somna på fler än en lektion. Men jag hade ändå en kul dag. På so:n jobbar vi med samhällsekonomi, kalla mig tönt, men det är faktiskt helt okej. Det är faktiskt intressant, nog mest för att det händer just nu, till skillnad från historia.. På slöjden fick vi börja välja tyg och "modeller" till klädesplagg som vi skall sy. Eftersom det kommer bli en bal för niorna när vi går ut skall typ alla sy en klänning. Jag målade en egen modell som är en lila tubklänning med ett svart band med rosett precis under bysten, (damn, hatar det ordet haha!). Men den kommer nog bli fin. Jag ska jobba hårt och nogrannt, för den SKA bli bra.
När jag kom hem tog jag det chill och kollade lite tv. Nu ikväll har jag skrivit i en sån där tabell för att beställa kläder. Jag ska beställa en bikini tills jag åker till Spanien i mars, hoppas jag hinner få den, annars blir jag ledsen...

Jag har kommit på vad jag saknar... Jag saknar dig. Som en vän. Förlåt, tusen gånger om, förlåt.. Om jag fick en andra chans skulle jag aldrig göra så mot dig igen. Du vet att du betyder mycket för mig och jag bryr mig om dig och tycker om dig<3

"Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt"

-Kisses-


Denna bikini från H&M har jag beställt. Blir nog fin när man blir brun!

Hemma igen

Det var kul att se matchen idag. Myran och Alex var väldigt duktiga. Haha, diggar Myrans målgest! Dom vann med jag-vet-inte-vad mot jag-vet-inte-vad. Haha! Men mycket var det. I laget dom mötte spelade en jättesöt kille, haha.
När deras match var slut kom våra forna tränares lag ut på plan, så vi satt kvar och kolla. Tyvärr var dom inte med, men det var kul att se ändå. Jag gissar på att deras lag vann, men vi gick efter en och en halv period.
Det var skitjobbigt att gå hem. Otroligt halt och man går och spänner sig för att inte ramla, så det tar typ år att gå.
Ikväll blir det nog sängen tidigt, annars kommer skolan gå åt pipan nästa vecka..

Hope you all had a good day!
-Kisses-


It's Sunday!

Idag gick jag upp kl.08.00. Damn, trött asså! Kl.09.00 var jag på Södervärn och kl.10.00 började matchen Skarphäll vs. Hansa Hoburg.  Jag gillar verkligen inte dom där bondbrudarna, usch.. Iaf så gick det inte så bra, men vad förväntar man sig av ett lag utan tränare som möter ett lag som lånar in folk från B-laget? Iaf, nu sitter jag nyduschad  och ska iväg till Ibc och se Ibk's p94 spela mot vad var det.. Screen? Aja, det blir nog kul, ska dit med Madde, som för övrigt gjorde två mål i matchen! Duktigt det.

Byebye,
-Kisses-

Tankar..

Varför är jag en sån som maler tankar? Det är så jävla jobbigt. Om någon kanske sagt en sak lr gjort en sak som inte är en stor grej maler jag det, tänker, tänker och tänker på det tills jag blir galen. Och då har den här lilla grjen blivit så stor, och jag blir sur. Då kanske jag tänker "nu får jag lägga av, sluta tänka på det. Det var ingen stor grej". Och sen tänker jag inte på det, men några dagar senare dyker det upp igen och gnager, river och biter. Så jävla jobbigt... En sån grej hände idag, och jag skrattade. En timme senare låg jag på soffan med en fet rynka i pannan och malde. Jävla ko... (liknelse!..)

En annan grej jag kom på när jag låg där och malde, var att om man fått mig sur kan man ge mig en påse lakrits. För ingenting, absolut ingenting, går upp emot lakrits. Så otroligt gott. Men eftersom jag inte är så långsint, eller i varje fall inte visar det så får jag ju aldrig någe lakrits... Jag måste bli sur oftare, haha...

"Just dry your eyes"

Ännu en tanke; hur fasen kommer det sig att jag lyckas få alla killar sura och förbannade på mig. Okej, jag är svår och bla bla bla.. Men kom igen, killar är fan känsligare än tjejer. Så iaf, nu är typ alla sura igen, förutom en som är dödssjuk typ. Jippie, Life's smiling at me. God's laughing at me. Crap..

-LakritsKyssar-





Crazy day

Idag känns det som att det hänt mkt. Började med hemkunskap där jag och Pia gjorde ost-och-skinkpaj. Vi tänkte att det bara skulle vra vi som gjorde det, men icke sa nicke, då visade det sig att alla gjorde det. Greeaaat! Men det var rätt gott. På hålan skickade jag ett sms ifrån Simons mobil till Madde, ett lite speciellt sms. Och Simon fick inte veta vad det stod, så han blev sur. När jag träffade Madde i matsalen tänkte jag att jag kunde ha riktigt kul, så jag drev med båda två, åh gud va kul jag hade. Men stackars Simon som blev det stora offret var inge glad på mig, förlåt Simon!!<3

Efter skolan gick jag hem och chillade och vid halv fem började en språngmarcsh upp till busshållplatsen, skulle åka med Madde till vibble. Det är absolut inte lätt att springa på is med väska och innebandyklubba, men jag var duktig. Väl ute vid Madde drack vi lite te och snackade m.m. Sen var det dags för träning. Ännu en träning jag är stolt över. Vi klarar oss fint utan tränare, men lite extra hjälp sitter aldrig fel. Så om någon vet någon som är sugen på att bli tränare för ett lag, hojta till!

På söndag är det match, hoppas det går bra!

Nu ska jag gå och titta lite tv, sen sova. Det är ju heelg! Fett nice.
-Kisses-


Julgranen står ännu kvar, det är ju mysigt!

Pia fixxar !

Pia har fixat lite på min design idag, fett nice. Nu börjar det bli lite ordning. Men jag ska hälsa att hon inte är riktigt klar än, haha.
Tack Pia!<3  Hihi


Skolan...

Klar med första dan i plugget, EXTREMT skönt. På gympan hade vi nån hinderbana som man måste springa som en jävla galning på, så jag ville dö. Men när vi väl kom igång sprang jag väldigt mycket. Ett par extra varv, jag är stolt. Det behöver jag för att hålla nyårslöftet, haha!
Nu ska jag äta något sen dra till Pia. För hon är ju hemma nu, brun är hon också. Som en pepparkaka, hihi.

Det är iskallt ute, snö och is. Det är mysigt när man är inne, men när man går ut blir det lite jobbigt..

"I was supposed to come, but i forgot" HAhahaha!

-Kisses-

Makeover!

Idag har jag och Sis' bara tagit det kugnt, haft lite beautysalon. Vi har målat naglarna, fixat håret och nu ikväll har vi sminkat varann, hahah! skitkul! Jag började med att ge henne en rätt naturlig look, sen tog hon bort det och jag började om på en mera festlig look. Sen gjorde hon en på mig, det blev fint.
Haha, mkt skratt. Härligt.

Ikväll ska jag probably bara chilla, lite tv, sova tidigt. Imorgon är det skolan, neej... Hata tidiga mornar!

"Make each day count"


-Kisses-


Träning

Träningen var skitkul! haha, vi var bara fyra där, men vi var väldigt duktiga och tränade bra! Haha, skönt att det är igång igen!

Det var Forrest Gump på tv idag, jag missade den....

Godnattpussar!

Yabba-Dabba-Doo!

Idag har jag bakat muffins. Mums! Först var jag och syster uppr på singan och handlade, sen gick vi hem. Det var svinkallt ute... Blev kall om nosen. När jag kom hem var det bara att sätta igång. Jag fick baka själv! Men resultatet blev bra, very yummy!
Sen har jag varit nere vid bror och kollat film, "Happay Gilmore". Haha, den var kul! Så kollade jag lite mobiler också. Jag vill ha en ny med mkt bra kamera. Min som jag har nu bara laggar, måste lämna in den igen, buhuu...

Ikväll är första träningen, Yippie! Kommer bli kul, hihi.

-No one says everything..*

Nu ska jag gå och byta om innan träningen!
-Kisses!-




Man kanske skulle haft en ny klubba...
(Inte denna dock..)

Det slog mig...

Såg nyss "She's the man" med syster. Den är ju bara för kul! Skrattar hela tiden, hahah! Men en grej som slog mig är att Channing Tatum är bara för Snygg! Damn! Allt med han är snyggt. Käken, hakan, kroppen, allt! Mm, mums!
haha, jag låter som nått psycho, men det är ju så! Ingen som håller med?



SportTilda

Yessyess, thats right! SportTilda är här. Jag sa ju att snön och julen tar fram mina bästa sidor. Så om man vill göra mig glad, langa lite snö. Iallafall, nu har jag ju typ gjort nått sportigt varje dag, och idag var det dags för skidor! Jag, mamma och syster åkte ut till svaidestugan där vi hyrde skidor och gav oss ut i spåret. Oh shit va kul det var! Syster ramlade minst åtta gånger, jag tog en massa kort, och så skratta vi hela tiden. Haha! När vi satt och bytte om till våra skor kom en radiogubbe och sticker upp en mikrofin under näsan på mig och frågar en massa frågor. Och i svagt chocktillståns svarar jag ju. Så ikväll hördes det på radion, familjen asgarva och jag gömde mig på mitt rum, det var PINSAMT!

Har ni hört om han som blev knivdödad i Gråbo? Helt sjukt, jätteläskigt ju! Jag bor ju typ bredvid Gråbo också. Jag tycker det är läskigt, och hemskt. R.I.P!

"In life, every ending is a new beginning"

-Kisses-


Kriig!

Otroligt va snö det är! Jättemkt! Jättemysigt! Så idag gick jag och syster hem till mormor och hämtade kusinen, han var där idag, sen gick vi hem och hade snöbollskrig. Hahah! Riktigt kul. När kriget var över (ingen aning om vem som vann) gick vi in och fikade och spelade spel.
När mamma och pappa kom hem började vi baka. Den här gången blev det kanelbullar, mums! Så egentligen borde jag väl va i köket och hjälpa till, men ist sitter jag här, haha. Dom är nog klara nu ändå.. Det ska bli mumsigt, hihi. Usch, snart börjar skolan.. Hejdå sovmornar! men det är ännu några dagar kvar, så man får passa på att njuta.

Alla är värda en andra chans, tycker ni inte det? Jag menar, om jag gjort ett misstag men ångrar det till tusen skulle jag Be om en andra chans. Jag tycker det är rätt viktigt. Därför har jag bestämt mig för att ge dig en andra chans, får se om mitt hjärta håller med, haha. Det hoppas jag. 'cause you can't feel anything that your heart don't want to feel.

"Man måste ta vara på det man har innan det försvinner"


Nu ska jag gå och äta kanelbullar, yummy!
-Kisses from a true snowfighter-



Tafatt, crazy persons, hihi.

Snow, pretty white snow<3

Åhh! Vem älskar inte snö? Jag älskarälskarälskar SNÖ! Och idag ligger det decimeter med snö ute! Love is in the air<3. Det är is på Tingstäde träsk, så familjen är ju inte sen på att åka dit. Det var jättemysigt! Isen var jättebra även om det låg snö på. Var väldigt roligt att åka. Sen tog vi en liten paus och drack varm choklad och åt lussebullar, mums! Sen åkte vi lite till, då ramlade jag! Rakt bakåt på ryggen! Och i fallet slog jag till pappa med klubban jag höll i, hahah! Shit va jag skratta! härlig dag.

Nu sitter jag framför datorn och skriver och lyssnar på gamla JT-låtar, haha, han är ju bra.Sen ska jag gå upp och kolla tv, massa bra filmer ikväll. Mina två kärlekar (är det ett ord?) i livet är iaf film och snö verkar det som, haha!

Jag saknar Pia! Hoppas hon har det bra i varma Egypten!<3

Jag ska nog ladda ner lite låtar..hmm.. Jaja, nu ska jag gå och göra nått tror jag, inte slöa framför datan..
-Kisses from a snowball-



                                               Saknar ju Pia<3

Usch va jobbigt..

Idag har det vart en rätt rolig dag. Jag vaknade och gjorde inte så mkt, började tvätta rent munsåret, Fyfan va jag hatar det!! Bortbortbort! usch. Iallafall, när jag hade sån där stark munskölj i munnen som är så stark så man får tårar kollade jag mig i spegeln... VE OCH FASA! Jag hade en gigantsik bubbel på högra ögonlocket! Vafan liksom, vad kom den ifrån? Den tyngde ner hela mitt ögonlock, den va obehaglig. Och min familj bara skrattade och kallade mig kines.. Thans guys! Så jag baddade lite med kokat vatten och sen var det dags att åka. Vi skulle spela badminton. Det var faktiskt skitkul, fast familjen kallade mig fuskare. Men kom igen, cut me some slack, Jag kunde ju inte se!! Iallafall när jag kom hem var den typ borta. Så nu, tre timmar senare är det som att den aldrig fanns. Konstiga saker, kommer på en halv sekund och försvinner efter tre timmar. Så nu är jag iaf lite gladare.
Nu ska jag gå upp och äta mat, blir lax, blä, orkar inte äta det. Men man får offra sig.
Och förresten... Det är ett nytt ÅR! Det tar ett tag för det att smälta in, haha!

-Kisses from BigEye-


NyårsFanny<3

Happy new years!

Ja, idag är alltså första dagen på 2009! Hoppas alla hade en underbar nyårsafton igår! Det hade iaf jag. Först var jag hemma hos Anna tillsammans med Emma, Fanny och Anna. Vi lagade mat och åt och hade trevligt. Runt elva tiden cyklade jag hem till familjen, och klockan tolv var vi ute och smällde och tittade på raketer. Riktigt mysigt!
Hoppas nu att alla avlagt nyårslöften som ni håller, det ingår!
2009 skall bli ett bra år med många härliga överraskningar och glada minnen, så är det bara!

Idag har jag bara chillat, såg nyss på nyårsdagsfilmen "Ivanhoe". Den är ju nästan ett måste, haha. Nu ska jag gå upp och kolla lite tv sen bara ta det lugnt hela kvällen, är ju såå trött. Inatt när jag hade somant vaknade jag av att den bärbara telefonen jag har i mitt rum började pipa. Jag blev tvungen att STIGA UPP och sätta i kontakten, gissa om jag blev sur, haha, sen somnade jag om.

Gott nytt och och god fortsättning från mig till er alla!<3

-New Years Kisses-


RSS 2.0