Två Outfits!

Den första är från igårkväll. Jag hitta mina pyjamasbyxor som jag sydde i typ åttan eller nått, haha, galet skönt! Och sjukt snygga! ;) Tandborsten i högsta hugg!


Den andra är från ikväll. Har provat morgondagens sävefest-outfit. Ganska nöjd!

Nu är det bara facet som måste fixas -.-

Skolan!

Sitter just nu på ett bord i skolan som Oskar burit fram. Han är så otroligt lat. Klarar inte av att stå när han ska skriva en text på 200 ord :D. Jag har då redan gjort min, ofc, så ska försöka hjälpa han. Men han behöver nog mer hjälp än jag kan ge.. Haha, nerå, det blir säkert bra!
Idag ska jag på stan med Madde och Sara. Ska köpa paljettleggings, hittade inga på fastlandet! :o. Men det finns här, så det ska inhandlas idag!
Men nu ska Oskar få tillbaka datorn!
Pusshej!
Oskar hälsar!!


Homa again!

Nu var man hemma igen, rätt skönt!
Ska berätta lite om dagarna tänkte jag. I lördags åkte vi ju. Mamma var väldigt nervös över att köra till Karlskrona, det är ju ganska långt! Men det fixade vi, fick även lite hjälp av de andra vi åkte med. Dom andra var pappas jobbarkompis fru och deras två söner och deras respektive föräldrar. Så vi var 13personer. När vi kom dit kollade vi in butiken och drog sen till stan. Jag hittade ett par vantar och en jacka. På kvällen var vi ute och åt. När vi till slut fick vår mat och började äta märkte en av fäderna (som varit grisbonde i x antal år) att det inte var fläskfilé som vi beställt. Så vi slapp betala för maten och det blev väääldigt mycket billigare!
Dag 2
åkte vi till Kalmar och shoppade. Jag hittade ett par vantar till, en tröja, ett linne m.m. På kvällen åkte vi hem och jag och pappa drog till Subway och handlade mackor, mycket gott.
Dag 3 fick jag nackspärr. Det är ju så typiskt mig! Skulle böja mig bakåt och kolla en sak på mitt ryggslut, då knakade det till i nacken och sen var man stel som en jävla pinne. Det sög. Så vi åkte till Kalmar och gick på Ikea. Det gjorde inte så ont i nacken då, för jag var ju halvdrogad med Ipren och eeze, så det var ju bra! :D. På kvällen var det hemfärd med båten. Vi satt mitt i ett krig, fullt med militärer, haha! Dom ska tydligen ha övning på Gotland.
Idag är jag hemma och vilar nacken och ikväll ska jag och kolla på vår träning tänkte jag.
-Kisses-

(bilder kommer)

HejHejHallå!

skönt att komma bort!
Idag har varit det varit en känslomässig berg- och dalbana för mig! Har varit nere på botten och uppe på toppen, asjobbigt..
Hade historiaprov idag, gick som det gick. Ganska chill typ. Fick även tillbaka provet i samhällskunskap. VG på det! Mycket nöjd! :). Efter skolan följde jag med Madde till reno och köpte godis sen hem. Nu ska jag snart gå och packa. Åker ju imorrn. Ska bli roligt!
Naj, men det var väl allt ifrån mig idag.
Ha en bra helg!
-Kisses-


Vi höres på tisdagen!

Byta ögonfärg ?

Hade jag blå ögon när jag var liten? :o

Nu är dom iaf inte blå! ;)


Wonderful!

Näe Oskar, ta ditt sjuk ass till skolan imorrn!
Härlig torsdag! Började med en fin svenskalektion fylld av underbara verb. Efter det ett lugnt, avkopplande matteprov. Sedan var det Italienskan som bara flöt ur munnen på en. Sist på schemat var det Historia där min hjärna var fullt koncentrerad!

Hmm.. Ni som känner mig förstår att det där verkligen inte hände. Det var ungefär precis motsatsen till dagen! Efter denna fina dag kom Emma och Syster och hämtade mig vid skolan, då gick vi hem till mig och sedan satt jag och Emma och pratade och pluggade. Kewl!
Ikväll blir det plugg, tv och läsa karta över Karlskrona med mamma. För på lördag åker jag ju till fastlandet. Galet skönt! :). Shopping och kolla på pappas nyöppnade butik, som för övrigt hade premiär idag! Mycket nisse!
Men ni får ha det bra sötnosar!
-Kisses-


Balen -09. Fina Minnen!<3

face2face, please!

Fan va modig du är som kan skriva en massa saker över nätet, damn it asså! Eller inte.. Kanske skulle kunna stå för det och våga se på mig när jag går förbi i skolan? Kanske, hmm, eller nej förresten, gå hem till datan och samla lite mod. Sen kan du möta mig och säga det du vill säga, face2face

stolt!

Oops, i skipped a day..!
Igår var det tisdag, hade-inte-tillgång-till-data-tisdag. Slöt halv fyra, mycket drygt, sen drog jag och Madde hem till mig, chillade och åt mat och kvart i sex var det iväg på träning! I solberga. Fyfan vilken liten skithall det är, man har inte ens plats att skjuta, tusan! Så mitt humör sjönk rätt rejält.. Men idag är jag taggad igen! Började kvart i tio, NICE! Sen hade jag en engelskalektion, sen slöt jag. Men jag var kvar i skolan och gjorde min bokanalys, och jag är rysligt stolt över mig själv. Stod helt ensam i biblioteket, inte en kotte som man kände..
Ikväll är det träning i Säve, asskönt med en hall där man kan röra sig! :o. Ska bli roligt!
Men nu ska jag hitta på nått, kanske plugga..
Ha det bra!
-Kisses-


Sötaste syster på stranden i sommar. Hon har tagit hål i örat idag! :)

Klänning!

Jaaaa! Klänningen är här!
Idag försov jag mig igen, börjar bli en dålig vana.. Första lektionen var prov med vår snygga samhällskunskapslärare. Nu tror ni säkert att jag är ironisk, men han är faktiskt jävligt snygg! ;). Efter det var det gympa med vår tortyrmästare till lärare, ingen ironi där heller. Vi fick fan springa som galningar..!
Efetr gympan beställde jag och Madde pizza, sen drog vi hem till mig och käkade! ;D. Sen gick vi tillbaka till skolan för att plugga, duktiga som vi är. Men Oskar följde med oss, och han kan snacka! Hahah, damn, ingen koncentration.. Nu har jag precis kommit hem och provat klänningen, love it! Nästa sävefest etc. här kommer jag! Väldigt nöjd! Ikväll blir det träning! Mycket skoj!
Jag glömde ju att berätta, igår var jag ju på ryggympa! Det var skitkul! Haha, många roliga att se på där xD.
På lördag åker jag till Karlskrona! Asnice!
Men ni får ha det bra,
-Kisses-


Helenis pluggar!

Helenis goes pro!

Madeleine avec pizza et jus!

Klänningen! Och jag -.-

Mysig kväll igår!

Jag, Fanny och Emma drog ju på IBK-matchen. Fanny tyckte det var tråkigt, så hon pratade istället. Då kunde inte jag koncentrera mig vilket resulterade att vi missade rätt mycket av matchen :D. I andra pausen gick vi bort till Isse och Adrian och några. Då blev det drag, för Adrian var väldigt inne i matchen och jag hakade på. Så vi blev sura när IBK (som förväntat) förlorade. Efter matchen gick Jag, F och E hem till mig och kollade lite tv. Sen åkte Emma hem, då tog jag och Fanny en promenad. Vi hamnade tillslut vi en trottoar vid alléskolan där vi la oss ner och kollade på stjärnor. Det var väldigt mysigt, men kallt. Och det var skönt att prata igenom en massa<3.
Idag har jag varit duktig och pluggat matte och städat. Ska snart gå upp och fortsätta. Ikväll blir det ryggympa med Helena. Ser fram emot mycket skratt! Hahah, var sjukt kul förra gången!
Men ni får ha en bra dag!
-Kisses-

Enjoy some Oldie's!


Handboll, stan, pastavagnen, innebandy..

Ja, idag blev en fullspäckad dag! Och än är den inte slut!
Det blev inget med fårönatta, det var skönt samtidigt som det var lite tråkigt. Men då finns det ju massa att göra här hemma! Först var jag på handbollen. Gute vann med 25-12! Riktigt bra tycker jag :). Efter det drog jag, sara och madde in till stan och kollade runt lite. Madde köpte en väst från Vila och jag fick rådissen på ett par vantar jag vill ha. Men det sket jag i, ska ha såna ändå. När stan var klart höll vi på att hungra ihjäl, så vi cyklade till pastavagnen och åt. Sammanträffande att Niklas jobbade.. haha :). När vi ätit upp cyklade vi hem till mig och nu har dom åkt iväg, så sitter här ensam och lyssnar på en mycket skön låt; José González - Heartbeats. Like it! Ikväll blir det Innebandy med Fanny och Emma, blir roligt! IBK's premiärmatch.

Dagens; jag skulle säga att jag hade funnit/hittat något. Det blev för mycket att tänka på och min hjärna slog ihop finna och hitta. Resultatet blev; "är det närmsta man kan fitta.."  Hahaha! Jävligt skillat enligt mig :D.

Nu ska jag kaaanskeee gå och plugga lite, får se hur det blir.. Men men, ha en bra lördag!
-Kisses-


Tilda goes fjortis! Ca. 2 år sen.. Fett oseriös bild ;).

lååångt inlägg

Damn I'm good!
Eller inte.. Jag skulle ju plugga! Så hamna jag framför datan.. Inte bra. Har prov och inlämningar och vet inte allt nästa vecka! Inte helt okej asså.. Men nu ska jag nog snart gå upp och läsa lite och börja skriva min bokrescension(?) eller vad det nu är vi ska skriva. Boken som jag läser suger iaf! Galet mycket :(. Psykbok.. Imorrn ska jag till Fårö, är ju Fårönatta därute. Jag ska dit med Mamma, Pappa (som är hemma för en gångs skull) och Syster. Ska bli mysigt! Innan jag åker dit ska jag och kolla på en handbollmatch (om jag hinner). Oskar i min klass spelar där, och Jacke och Simon bl.a. Blir kul (?) att se! Egentligen gillar jag inte handboll, men när man känner dom som spelar blir det lite roligare! Ikväll blir det nog till att chilla hemma. Har somnat sent varje kväll i veckan! Man blir ju helt utmattad..
För övrigt längtar jag tills jag fyller år (22december!) för alla säger hela tiden att dom vet vad dom skall ge till mig! Blir galet nyfiken då! Så hoppas jag att det riktiga höstvädret kommer snart. För det är ju faktiskt väldigt mysigt! Alla kläder man får plocka fram igen och på kvällarna bara kunna krypa ner i soffan med en filt och en kopp te..mmm..like it! Och om en vecka åker jag till Karlskrona! Då hoppas jag på att hitta en massa kläder!
Jag beställde förresten klänning nr. 2 igår! Skulle beställa 1an också, men den fanns bara i blått! :s. Det var ju inte bra, så får se om den kommer i rätt färg, annars är jag nöjd med den jag har beställt! :).
Kan förresten passa på att länka lite bloggar ni kan läsa!
Fannys&Annas nystartade blogg.
Olivias sprillans nya! Hennes första dessutom!
Och Emmsingens! Länkat den förut, men gör det mer än gärna igen.
Men nu ska jag gå och läsa, ha en bra fredag allihop!
-Kisses-


Dagens, (askass bild):
Jeans - Desnudos (spanien)
Kofta - Cubus (systers)
Uppsatt hår! :O

Hjälp mig!?!




Några jatack från Lindex!

Och dessa från H&M skulle inte sitta fel!


McD

Always in the middle..
Idag var det skola, mycket chill dag. Efter skolan drog jag till stan och åt på McD med Madde och Sara, mkt mumsigt ;). Nu ska jag snart va med Fanny, ska bli roligt ! Det blev ingen sävefest ikväll, nån liten fjolla som drivit med alla. Haha, vilket liv. Så får se vad jag och Fanny hittar på. Imorrn börjar jag tio över tio, så galet skönt!!
-Kisses-


Bilder !

Sävefest imorrn ? Jotack gärna. Gå dit med mina fiiina flickor? Jotack, mycket gärna!


Dagens (ful)
Lila tröja - cubus
Jeans - bikbok
armband - gina tricot och mammas!

Plus några av dagens "jag-är-uttråkad-bilder"

Attityd, mjo lite kanske. Går det för sig ? :)

En bra dag!

Idag väcktes jag av väckarklockan vid 7. Då somnade jag om, till kvart över. Så min vanliga morgon-tids-planering blev rubbad.. Men jag hann göra mig iordning och så ändå. I skolan var jag, Madde och Sara helt lost på naturkunskapen. Madde och jag fick utbrott, mitt mycket mindre än hennes. På engelskan höll vi oss undan från klassrummet :D hahah!
När jag slutat, kl11, gick jag till biblioteket där jag skulle plugga med några, då träffade jag Conny och hans kompisar. Trevligt! Sedan följde jag Madde till bussen, höll på att kissa på mig! Men jag stod kvar och väntade med henne, snäll som jag är.
Nu ska jag dra till affären med mamma och ikväll är det träning!
-Kisses-

"jag vill hålla kontakten med dig, vill att vi ska vara vänner. du är en underbar person och senare kanske även känslorna kommer tillbaka. vill inte mista dig.."
MY ASS! Vilket skämt det var.

Jag hatar när människor försvinner ur vardagen. Man måste vänja sig vid det, vänja sig vid att den personen inte finns där längre. Det är så jävla jobbigt. Klistra på ett leende, behåll insidan för dig själv. Tillslut går det över och man inser att den personen var inte menad att finnas i ens liv. Man måste inse..

keep on smiling


Ingen bra humör-dag

Snacka om konstig dag.. Först skola, då var jag inte på toppenhumör, såg lite folk jag inte orkade m.m. Efter skolan följde Madde med hem en stund och när jag lämnat henne vid bussen tog jag en promenad på två timmar. Medans jag gick började det ösregna, och det var asskönt! Verkligen! Jag var visserligen dyngsur, men det brydde jag mig inte om. Så jag gick ut till Reno och åkte med pappa till farfar. Han var också på dåligt humör.. Ingen bra dag. Men det var roligt att få umgås lite med pappa, han kom hem igår och åker idag igen.. Surt.
Ikväll blir det iaf träning, längtar!!
-Kisses-

säger bara en sak, längtar tills den dag då vi ses..


(: Madeleine och Tilda :)

..-

fyfan
jag känner mig så jävla ensam
ska verkligen jag få skit för detta?
just nu mår jag inte bra

Kick Off !

Hahahaha! Hade askul på kick-offen. Älska Skarphälls Damjuniorer, det går inte att göra annat <3
Hade det jättekul. Vi hade sju-kamp. Alla lagen vann (eller förlora?) med 11 poäng :D. Så duktiga!
Bilder har jag däremot inga, men dom kommer väl poppa upp på de andras facebooks, inte helt okej vissa av dom! hahah!!

Idag blir det chill, sen ikväll ryggympa med helena! Kommer bli roligt. Vi ska ta med oss våra nya klubbor också och spela lite efter, är astaggad på det!
-Kisses-

men vafan

Today

Dagens Outfit!

Väst - Lindex

Linne - Pimkie (spanien)

Chinos - Madeleines

Halsband - H&M

Armband - Mammas!


hej !

Oj! Ny var det några dagar sen jag skrev.. Det här har jag haft för mig! :)
I torsdags (igår) var jag först i skolan till kvart i tre, lite smådrygt sådär.. Sen när jag kommit hem gjorde jag INGENTING! Satt vid datan typ. Rätt skönt att bara chilla. På kvällen fick jag även massage av mor min, ont som satan gjorde det, och jag skojjar inte. Fick ryckningar i benen, och det får jag bara när något gör riktigt ont. På kvällen kollade jag tv och pratade lite med mami, mkt mysigt!
Även idag har jag varit i skolan. En rolig dag, precis som vanligt. Jag och Madde har börjat med en grej. Så fort lektioner blit tråkiga tar vi fram ett papper och startar konstiga konversationer. Då menar jag Konstiga! Men mycket roliga. Efter skolan drog jag och handlade med mami och nu sitter jag här. Ikväll ska jag va med Fanny och Oliver, roligt :).
Men nu kommer lite bilder från i onsdags!
-Kisses-




1.
Koncentrerad..
2. Undrar va Oliver och Jacke pratar om..
3. Assöt!!
4. Närbild?
5. Snyggingarna själva!

BRA klubba!

Idag var det studiedag. Den spenderades med Fanny, Oliver och Tom. Jag och Fanny var först på stan där hon handlade en massa och jag handlade en innebandyboll! :D Hemma hos Oliver bakade vi sen typ däcka vi i hans säng, härligt!
Nu ikväll har jag tränat. Nya klubban var ASNICE!! Älskar den!
Nu ska jag gå och lägga mig och sova, Godnatt!
-Kisses-


Skolfoto och ny klubba!

Som rubriken lyder så har det hänt lite idag. Först var det skola. På engelskan var det två amerikanska killar och snackade, det var roligt! Sen hade vi skolfoto idag också. Kändes skit som vanligt. Sen fick man ta porträttfoton själv också, och den där fotografen asså! "Bra tilda, jättefint tilda, fortsätt så!" Jag börja asgarva, vafan, ta kort ist! hahahah! Sen kallade han Sara för tilda och Pia också! Haha, yr!
Efter skolan åkte jag, pappa och syster på klubbjakt! Både jag och syster fick ny klubba! Så jävla glad! Ska träna imorrn också, kommer bli spännande! Efter det var vi och handlade åt farfar, sen var vi därförbi. Det var sjukt länge sen jag träffade han, han har förändrats en del. Men det var roligt.
Ikväll blir det bara chill, studiedag imorrn ju! Galet skönt, då ska jag va med Fanny, Oliver och Tom. Ser jag fram emot :).
(Igår på träning tog jag och Madde kort, assnygga :D)

-Kisses-


Inlines och fika!

Fan va vi ägde på inlines idag :D


Efter skolan idag anordnade jag en liten fikastund hemma hos mig tillsammans med flicksen. Det var härligt att träffa dom! Det blir ju tyvärr mer sällan nu när vi inte går tillsammans längre, så såna här fikaträffar skall anordnas mer och dom gillas starkt!

Ikväll blir det träning, jävligt härligt! :D

-Kisses-

fuckface..


Sockerkaka!

Blir nog ingen gympa ikväll, är för lat. Men ska nog ta en promenad ist! :)
Nu har jag precis bakat. Blev sockerkaka med äpplen och kanel, smarrigt! Hoppas jag det blir..
Imorrn är det skola igen, inte okej alltså. Mycket segt. Men vi överlever, jag och mina jag. (jag skyller alla mina personligheter på Oliver.. )

Jag och min jag..


Ryggympa!

God eftermiddag!

Imorse vaknade jag klockan 5. H Ä R L I G T! Så då låg jag och smsade lite, sen somnade jag om till tio i elva. När jag gått upp var det raka vägen till Willys och handla med pappa. Det har varit lite Tilda-pappa-dag! Vi har gjort köttbullar! Asgott! Med bacon i! Sen har vi tagit ner studsmattan. Ikväll ska jag på ryggympa, mycket spännande. Men med vem vet jag inte än. Fanny eller Mamma..
Nån som såg matchen igår eller? Fyfan va härligt sista målet var! När det gäller leverar Zlatan, N I C E!!

Och en sak till.. I like it!



-Kisses-

fikatime!

Nu är jag hemma från en mysig fikastund med Oliviur. Vi hamnade på ringduvan. Där träffade vi Michelle som jobbade. Duktigt! När vi suttit där en stund kom Olivias pojkvän, Niclas. Han var trevlig :). Så vi satt och pratade lite till, sen skulle dom stänga, så vi gick ut och pratade lite till. Sen cyklade jag hem! En lyckad fika tycker jag ;).
Ikväll har jag inget planerat, får se vad som händer ungefär!

-Kisses-



Oliviur och Tildur

yey ?

Fan va det regnar.
Satans höst.
Den är ganska deprimerande.
Så har tydligen insparken blivit inställd.
Ha-ha-ha, vilket skämt..


Någon som vill göra mig glad ?

What what in the but but !!

Shit wattafuck jag är typ kattallergiker. Näeeee !!

Igår var vi ju hos Sara, mycket mysigt! Men Oliviur somna fän klockan nio typ. Så vi andra såg film och lite annat :D. Sen när vi skulle sova slöt det med att vi alla hamnade i Sara's mammas säng. Astrångt! När vi hade halvsovit i typ en halvtimme pallade jag inte. Varför fattade jag inte, för jag låg ju bra, men jag vände mig iag och la mig mer huvudet där man annars har fötterna. När jag legat så i typ två min fick jag panik för att jag inte visste hur jag kommit dit, så det var ett jävla yr i mitt huvud i nån minut sen somna jag! Så idag har man varit lite seg i skolan. Ikväll blir det bara hemma och chilla, hålla mig borta från katter! Hihi!
-Kisses-



Asså, wth? No speed alls!!
Mina favvosar;
"Somethings cooking!" - M&O i köket
"Hej Tandkött!" - Jag och O i spegeln
"Nånting stämmer inte.." - Jag i soffan...

blogging from sara's place!

Jag är hemma hos Sara nu. Idag var det skola sen efter var det till reno och hyra film och köpa godis. Sara fyller år idag! 16 år, så inatt ska jag, olivia och madeleine sova här. Myspys! :)
Nu ska vi snart se film. Imorrn är det skola och jag har en stalker..
-Kisses-




Grattis Sara


sweet!

Hii!
Idag är det Onsdag! Mycket skön dag i skolan. Först naturkunskap där kvi gjorde lite experiment, sen engelska, sen slöt jag. Då följde jag med Madeleine in till stan och där hittade jag ett lila nagellack som jag blev blixtförälskad i! Så det köpte jag.. Senare ikväll blir det träning! Så otroligt härligt!!
Imorrn fyller Sara 16, då ska jag, Olivia och Madeleine spendera kvällen och natten där. Kommer bli mysigt :)

-Kisses-

Nu ska vi se vad vi hittar för bilder...





Bilder från kräftskivan, Sävefesten och en från när jag var ute och gick !

RSS 2.0