En sån som skriver ulli-gulliga inlägg...



Det finns en människa som har förändrat mig.
Han har gjort mig till en bättre person.
Han har lärt mig att älska någon i ett förhållande.
Han har fått mig att inse att jag klarar av saker jag inte trodde jag kunde.
Han har visat mig det underbara med kärlek.
Han har visat mig kärlek.
Han har gjort mig till en sån som skriver ulli-gulliga inlägg på bloggen.
Han har gjort mig till en sån som diskuterar vem av som är sötast.
Han är den underbaraste killen som finns
och...
...Han är min.

Jag älskar dig Niklas Johansson,
min VärldsFinasteNiklas
<33

Grattis finaste Niklas i världen!

Igår fyllde den vackraste killen på planeten 18 år!
Jag älskar dig min gamla gubbe<33


Grattis älskling <33

Call me crazy, but it's love!

KISS







 

 

 


Paj och August Rush

Myskväll hos Niklas var väl precis vad det blev igår :). Först var vi hemma hos mig ett tag efter jag slutat skolan, sen åkte vi hem till Niklas och försökte plugga. Men jag är ju rätt kass på det, så i slutändan var det bara Niklas som plugga och jag satt vid datorn (a). Senare på kvällen lagade vi mat, det blev köttfärspaj. Rätt god faktiskt. Hahah! Sen såg vi Let's dance, kommer inte ihåg något från det. Är väl inte värt att minnas heller antar jag... ;). Sen såg vi film; August Rush. Niklas har tjatat länge om att vi ska se den. Så den såg vi.
Idag blev det uppstigning rätt sent som vanligt, men wth, det är ju helg? Så vi har nyss ätit lite och nu ligger Niklas på spikmatta. Det är ju iaf grymt skönt!!

I veckan så har jag ju tagit Gradasilspruta och så var jag hos doktorn. Doktorn sa att jag har problem med benlederna och ryggen pga att när jag går och står så ligger mina hålfötter mot golvet och det gör nånting. Så har skaffat ilägg till skorna nu!! :). Tyvärr hade herr doktor inget svar på problemen till resten av mina leder. Men ingen ledsjukdom är det iaf! :) :) :) !! Sen, hör och häpna, fick jag ta blodprov!! Två stycken! Ett i fingret och ett i armvecket. Fyfan va nervös jag var, helt sjukt! Men det gick bra, så på måndag ska jag ringa och få mina provsvar!

Nej, nu ska jag gå och göra Niklas sällskap i varma sängen!

-Kisses-


Jaa, fyyfan..

Höhö, just try bringing me down

BUSIGT!

Grym helg jag haft! Umgåtts med massa mysigt folk och vunnit en innebandymatch och en massa! :) Det enda jag saknat är Niklas.. Men han fick jag träffa idag. Älskar den killen, helt underbar!<3 Idag har jag även tagit min första gardasilspruta, en aningens nervös!! Men det gick bra:)

Jo, haha, fått värsta hater-kommentaren på mitt inlägg "Några vill-ha från H&M". Asså jag bara skrattar!! xD

:Jag hoppas du driver. Tycker du dessa kläder är snygga? HA HA HA HA HA HA HA! inget av det skulle klä dig. Skitfult,
dessutom..du klär dig som skit

Hö hö hö!

Ajhu, jag döir!
Ska gå,
-Kisses-


Hej, jag är ful xD

GE MIG!!



Jo naj, jag gillar ju sprutor och doktorer...

Ahhh!! Så jävla fullt upp hela tiden!!
Fredag: Skola till halv 4. På kvällen ska Madeleine sova hos mig.
Lördag: Upp tidigt som fan för att åka till Hemse och spela match. Efter det blir det hem och sen se IBK-matchen då Niklas Jihde ska spela!! Sen åka hem till Madeleine och spendera natten där.
Söndag: Åka hem från Madeleine och sedan träffa Fanny. Var länge sen och ska bli riktigt kul!
SE! När ska jag träffa Niklas!? Blir så ledsen.. Kommer typ träffa han några minuter på måndagen sen ska vi va på onsdag. Det är EN VECKA dit!

Inte klar med dessa dåliga nyheter än om ni tror det..
På måndag efter jag och Madeleine varit på stan ska jag iväg och ta Gardasilspruta - skjut mig väl.. RÄTT nervös för det. Men inte slut där! Jag var vid skolsköterskan igår och kollade upp mina leder som jag ständigt har ont i. Men eftersom hon har en del seriösa talsvårigheter så har mamma fixat tid hos en doktor på torsdag. Ännu mer nervositet!

Är ni tillräckligt deprimerade än? ;)
Men för att ha något glatt att säga... Jag fick träffa min vackraste älskling igår! Underbart! Och dessutom så fick jag filma mina celler! Från kinden! Coolt måste jag säga.

Men nu ska jag vandra iväg från datoren!
Ha det bra,
-Kisses-


Tihi, soet! <3

Lärt mig något!

Idag har jag lärt mig en viktig sak. Eller har alltid vetat, men nu VET jag.
Imorse när jag skulle upp och äta frukost hittade jag inget, så fick bli ett glas juice och en banan. Jag gick ju bara till 11 idag, så tänkte att jag går hem och äter sen.
På gympan hade vi boxning och jag körde verkligen hårt med mig själv. När gympan sen var slut mådde jag illa. Men jag ignorerade det till vi var i omklädningsrummet då jag inte orkade röra mig och hela kroppen skakade. Fyfan va äckligt det var.. Så jag gick hem och åt. Nu mår jag bra igen :).
Så jag säger bara, ÄT FRUKOST!!!

-Kisses-


Här hade jag nog inte hoppat över frukosten..

RSS 2.0