Die Fashtlantir!

Dags för ett inlägg?
I helgen har jag varit i Tumba med älskling. Vi har bott hos hans syster, hennes man och deras två söner. Det har varit mycket roligt och mysigt, URGULLIGA barn! Så det var lite tråkigt att åka, men jag hade lite hemlängtan..
Fredagen och lördagen spenderades med dom och på söndagen var vi i Skärholmen och shoppade lite.
Idag var det skola, sen lunchade jag med Madde, vi gjorde tonfisksallad, mums!
Nu sitter jag hos Niklas och skall plugga, så jag hör av mig snart igen! :)
-Kisses-


det går snabbt!

Snart är ännu ett skolår till ända och SOMMARLOVET BÖRJAR! Bara en månad kvar nu, tagga! Kommer få en rolig sommar känner jag!
Idag var det skolan sen drog jag och Madde till stan och sedan åkte jag på äventyr med Niklas :).
På fredag åker jag med han till sin syster i Tumba där vi skall vara barnvakter och shoppa och lite. Skall bli grymt roligt!
Imorrn blir det än en gång Hemmakväll för att lära mig lite. Snart är mitt första riktiga jobbtillfälle. Mycket nice!
Ha det bra!
-Kisses-


He Made It!

NikkeNinja klarade uppkörningen idag! Det betyder nu att jag har skjuts vart jag vill! ;) Jag är stolt över dig älskling, visste att du skulle klara det! <3

Idag har det inte hänt så jättemycket. Sovmorgon imorse var skönt. Efter skolan kom Niklas och hämtade mig och vi åkte in på stan och fikade. Sen skulle han gymma, så jag fick skjuts hem och drog på bikinin och solade. VILKET VÄDER! Love it!
Nu sticker jag!
-Kisses-


SOMMAR!

Färg

Inte skrivit på några dagar nu, sry.. Men jag har ju som sagt varit i Karlskrona och varit förbi Kalmar. Blev massa shopping, riktigt nice!
Väl hemma i lördags stod älsklingen och väntade utanför dörren :) Han gick sova hos mig då (a). I söndags var jag med Madde. Jag slingade hennes hår, när det var klart fanns lite färg kvar, då kom stjärnorna på att vi skulle färga mitt lite också. JO MEN GÖR SÅ. Så vi blev lite roliga i håret. Men så hemskt var det inte.
Idag var det lunch hös Madde sen hem till Niklas lite, roligt :)
Ni får ha det för himla bra!
-Kisses-


Karlskrona

Då var man framme i Karlskrona då! Tog en himla tid att komma hit bara! Båten gick imorse klockan 6.25. Det var 12grader i Visby klockan 5 imorse, FYI. När vi kom till Oskarshamn åkte vi vidare till Kalmar och gick på IKEA från klockan 10 till klockan 16, hiiimla, otroligt förbenat ROLIGT! Not.. Sen åkte vi vidare och kom fram till Karlskrona när klockan var ca halv6. Nu ligger vi, jag och Agnes, i mammas och pappas säng på hotellrummet (dom är ute) och ser på Narnia. Den är ju Bra! :D
Ikväll blir det bara chilla, imorrn troligen stan och sedan titta införbi pappas hemmakvällsbutik här.
Jag saknar min älskling.. <3
Nu ska jag fortsätta se Narnia!
-Kisses-




RIP

Mattenationellt idag - kändes bajs. Näe, men allvarligt, faila på första frågan. Tog mig fyra timmar att fatta den, då är det ju lite sent att skriva det på provet...



Var på begravning idag. Mammas kompis dotter har gått bort. Hon hann endast bli 17år. Har känt henne sen jag föddes, så det kändes väldigt konstigt.. Begravningen var otroligt fin.
RIP Josefin
<3


Skönt skjut i skjul är kul vid jul?

Well, it's fun at anytime



Sitter nu hemma hos Niklas, skall hjälpa han med sin teori till körkortet snart. I måndags var Madde i skolan, hon är hemma igen! Så jävla härligt! Har saknat henne som fan fast hon bara varit borta i en vecka, hänt saker som man måste prata med henne om ju! Men nu är hon hemma och det är bara att snacka på! :)
Nu måste jag kila, bär+vaniljkesella+teori är på G!

-Kisses-




Kjell ♥




I'm going back to the stars

Känner hur min blogg börjar glida ifrån mig! Nu förtiden skriver jag aldrig om mig själv och det jag gör på dagarna...Den skall för tusan handla om mig! Så därför har jag bestämt mig för att styra upp det!
Den här senaste veckan har varit mycket bra! I måndags var jag med Niklas på CPG och träffade lite roliga människor. I tisdags var jag nog med Niklas om jag inte minns fel. I onsdags var det massa skola, drygt. Sen var jag med Niklas typ två timmar, sen var det träning där vi bara snackade och spelade kubb. Så efter den sprang jag en bit. I torsdags var jag i kiosken (Hemmakväll) och lärde mig lite, skall ju jobba där i sommar. Vi hade Operation Dagsverke, så jag slog två flugor i en smäll. Idag har jag varit i skolan och sen bara varit med familjen. Det ska jag även va ikväll, var länge sen känns det som, så det skall bli mysigt!
Det var väl veckan i korthet det!
Hoppas allt är bra med er och att ni tittar in oftare - det skall iaf jag försöka!
-Kisses-


Jag älskar Dig




Vem hade kunnat tro att en fest skulle resultera i en kärlek så stor att den överbemannar, överfyller, överväldigar, överöser mig varje gång jag ser dig? Det är sådana händelser som får mig att tro på ödet. För vad hade hänt om inte du gått dit? Eller jag för den delen? Hade vi någonsin träffats då? Hade jag någonsin fått veta att du fanns? Det kanske gick rätt snabbt, men det är ju så rätt! Ibland kan jag se på dig och undra för mig själv vem du är. Eftersom vi kom från så olika kretsar vet jag inget om ditt tidigare liv än det jag fått reda på av dig. Det finns ännu överraskningar!
Jag trode aldrig på förhållanden förr, trodde inte att de funkade eller att jag skulle fungera i ett. Men ibland misstar man sig. Jag älskar ju dig, så otroligt mycket. Älskar de stunder då kärleken bubblar upp i mig och jag blir alldeles sprallig och du bara tittar på mig som att jag är alldeles galen. Och det är jag ju, i dig Niklas. Fullständigt gränslöst, förälskat, head-over-heels galen i dig.
6månader, om någon nämnt det i somras hade jag skrattat och trott att personen nog borde söka hjälp. Men du visade mig att det gick. Att jag kan.
Jag älskar dig så ofantligt, obegränsat, oförklarligt mycket Niklas <3
Jag hoppas du vet det älskling, annars skall jag säga det hela, hela tiden tills du verkligen vet det och aldrig glömmer det <3


Top3

Nu ska det till att toppas. Mina kändiscrusher skall toppas.

Nr1

Joel Kinnaman
Måste jag ens säga något? Så jävla mmmmmmmums!!

Nr2

Gerard Butler
Snacka om att bli mumsigare med åren! Såå, mmmm, nice!

Nr3

Alexander Rybak
Så grymt SÖT!

Men det mumsigaste som finns måste ju ändå vara..;


Älskling!
Och du är ju på sätt och vis känd, haha, right? ;)

RSS 2.0