jag låter bilderna tala för sig själva



ROLIG DAG!

p18-cup

Tjingeling!
Idag har varit en ovanligt bra morgon! Vaknade, åt frukost och hoppade sen in i duschen och tog en lång dusch. Sen har jag bara tagit det lugnt och fixat en massa, naglarna, håret m.m. Härligt med "beauty-dagar" ;).
Snart ska jag iväg och träffa Fanny och Boston. Dom skall komma in till stan och vi ska kolla p18-cup. Fanny och jag ska även bestämma en massa saker om Fårö, vi åker ju dit imorrn. Kommer bli mycket roligt! Nu ska jag gå och fixa iordning det sista, sen bär det av.
Ha en bra dag!
-Kisses-



Haha, gammal bild. Från Anna's födelsedag om jag inte minns fel :)

snabbt

Har precis varit hos Malin! Var mycket roligt. Satt och pratade hur länge som helst. Härligt! Får träffa henne mer :).

Nu ska jag upp och äta sen får vi se vad kvällen bär med sig.

-Kisses-


shiet

fan i helvete. emma är ju typ i fröjel.. ! :o


Mjausingen.blogg.se

FannyFeliciaNilsson.blogg.se

panique

Onsdag! Jag känner mig stressad, hinner inte med allt jag borde denna vecka! :(
Men idag så ska jag faktiskt till Malin en stund. Inte träffat henne på hela sommaren! :o Längtat galet efter henne! Så det blir roligt. Efter det vet jag inte vad jag ska göra, borde kolla om Emma kan gå på stan, så det ska jag nog göra.

Igårkväll slutade helt sjukt. Joel ringde, blev ett konstigt samtal.. Eller fyra var det nog, vi klickade varann då och då. Men men, jag fick veta en del.

skaffa egna liv, sluta spekulera om mitt. vad jag gör och hur jag gör det är väl ändå min ensak? jag behöver ingen utvärdering eller kritik. jag lever mitt liv som jag vill leva det, så lägg ner.


-Kisses-





Bilder från en händelselös morgon!

Sovmorgon (a)

Godmorgon!
Ja, för mig är det faktiskt gordmorgon. För en gångs skull lyckades jag sova länge! Min bror kom in och väckte mig klockan 1 typ. Fast innan det så hade jag faktiskt vaknat halv 7! :o. Då gick jag upp och gjorde mamma sällskap, hon skulle till jobbet. Vid sjutiden hade jag ätit frukost och gick och la mig igen, då gick pappa upp. Tanke "skitsamma, kan gå upp och göra han sällskap också". Så jag gick upp och satt och pratade med pappa i några minuter, sen tillbaka till sängen. Och somnade om till 1. Härligt!!
Igår så var jag med Alexander. Det var mysigt. Låg och kollade lite på tv och pratade. Det visade sig att jag hade sett Beck-filmen som gick på tv:n och blev därför tvungen att sitta och berätta allt, haha, stackars Alexander (a).
Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Får se vad som händer!
-Kisses-


home.. !

Nu är jag hemma igen efter ett par galna dagar på Fårö. Åkte ju ut i onsdags, på kvällen såg jag, pappa och syster en skitläskig film, "Red Dragon" hette den, inte kul film asså!
I torsdags hände det inte mycket på dagen. På kvällen var vi på restaurangen och såg Smaklösa. Eller vi såg väl itne så mycket. Vi snodde VIP-soffan inne och chilla som fän! Fett nice. Min bror kom även ut på torsdagen tillsammans med en kompis. Alltid roligt att ha bror ute på Fårö! Den kvällen blev ganska händelserik. Pratade i tele med Alexander, länge. Blev halvt tvingad ner till stranden för att nattbada, men jag avböjde. Och lite annat.
 På fredagen vaknade vi upp till ett vattenfyllt förtält. Så direkt efter frukosten var det bara att rensa helt tältet. Allt skulle ut, även mattan och pressenningen så det bara var mark i tältet. Marken var fylld med maskar och larver! :o Skitäckligt! På kvällen blev det lite volleyboll.
Lördagen var det Fårösundsmarknad. Inte speciellt kul nej. Haha, men jag träffade på Björnen där, han hade lika tråkigt som jag och klagade på skrikande barn. Var han nu hörde dom.. :s :P På kvällen satt jag, syster och bror och kollade skärmar på nätet. Då lyckades jag fastna med kinden i diskbänken, hahah! Såå skillat..
Igår, söndag, var jag med mormor och syster och plockade smultron. Blev så himla många så vi bestämde oss för att göra tårtor av dom, så det blev två jättegoda tårtor! Mums!
Idag ska jag träffa Alexander, får se vad vi hittar på.
Ha en bra dag!
-Kisses-

 

Ha det bra !

Idag blir det Fårö. Jag trotsar min cp-hals och tar mig till Fårö. Ska faktiskt bli skönt slippa stan lite! Konstigt nog. Idag ska jag typ bara packa, kanske sova en stund till. Sen åka och handla, sen blir det Fårö.
Nej, nu får jag gå!
Ha det bra!
-Kisses-


usch

jag mår inte bra just nu, varken fysiskt eller psykiskt..
varför jag inte mår bra psykiskt fattar jag faktiskt inte..
men fysiskt så är det ont i halsen och konstant illamående. Inte Okej!



qui craint pour sa vie

Myskväll

Rolig kväll igår. Vi typ sju kom Alexander hem till mig, sen cyklade vi till Fanny, Emma, Helena och My som satt och grillade på hällarna. Vägbeskrivningen var lite sisådär så tog ett tag att komma fram. Sen är mitt lokalsinne sämst också.. Men det var roligt, satt där och snacka och skratta och hade det trevligt. Runt halvelva-tiden var det så jävla kallt så det blev hemfärd. Jag och Alexander åkte hem till mig där vi såg på film. Det var mysigt.

Idag ska jag va med Madeleine. Det blir troligen lite film, inte så jättebra väder. Har mycket att prata om! Blir roligt! :).

Ni får ha en bra dag,
-Kisses-

 

vad händer med mig ibland?

Det kan man fan fråga sig asså. Jag vaknade klockan halv nio imorse och gick upp klockan nio. Sen gjorde jag frukost och satte mig vid tv:n. Fanns inget att se, så jag stängde av den. Sen gick jag och duschade. Efetr duschen började jag dammsuga hela övervåningen. Sen har jag städat hela mitt rum och fixat min naglar, (dom blev lite sisådär när jag målade dom igår, men nu är dom fina!). Dom är nu blodröda! :).
Idag händer nog inte så mycket, ska lägga mig på spikmattan en stund. Senare, typ ikväll, ska jag nog va med Alexander :).
Vi hörs av senare!
-Kisses-

<33



Älskar dig Malin!<33
Kommer alltid finnas här. Ring mig om det är något, om du bara behöver prata. Jag kommer finnas här, jag kommer hjälpa dig. Även om du är så jävla stark i dig själv som du faktiskt är så kanske du någon gång behöver någon och då finns jag här.
Kommer du ihåg när vi snurrade fram i korridoren eller när vi hade dextrosolkicken. Gången du ramlade av bänken och skitsjuorna gravade åt dig. Avslutningen nu i nian när du lacka sönder på Gert för att han sjöng med i låtarna eller vad det var. Eller den gång jag spöa skiten ur dig i pilkastning! Hahah! Jag kan hålla på hela dagen, minnena är oändliga<3
Malin Björkqvist jag älskar dig och jag kommer hem till dig någon dag!<33

oväder!

fyfan va jag sov gott inatt! hade gärna kunnat drömma vidare ett tag till<3

Vafan hände igår liksom? Nästan precis efter att jag skrivit klart blogginlägget gick strömmen i nån minut sen börja det åska och blixtra och regna som fan! Så det blev ju ingen utekväll igår, skittråkigt! Men så är det ibland. Så istället var jag bara hemma och chillade. Fick massage av mamma, gjorde så jävla ont så tårarna var nära. Så nu blir det spikmatta varje kväll och massage med jämna mellanrum. Usch säger jag bara!
Idag händer det inte mycket, skitväder. Halva familjen vill åka till Fårö, men jag vill inte med. Så får se hur det blir.
Men ni får försöka ha en bra dag i skitvädret!
-Kisses-





Nytt!



Idag har jag och syster fått nya kläder (a).

Det blev inte tofta idag. Istället blev det Krusmyntagården. Där fikade vi och sen köpte vi lite saker i butiken, jag fick ett läppcerat. Det behövs! Sen åkte vi in till stan. Dagens inköp blev skor och den lila tunikan. Mycket nöjd!
Ikväll ska jag ut med tjejerna! Blir roligt, det är det alltid. :).
Ha en bra kväll!
-Kisses-

jag älskar min mamma<3

Mycket rolig kväll!

Kvällen igår var rolig! Först drog jag hem till Emma där även Helena var. Vi cyklade till SV och mötte upp Johanna. Sen ner till stan. Efter en liten stund mötte vi även upp Fanny och Anna. Det var en händelserik kväll. Jag träffade Alexander, Islam, Oliver, Jesper, Marcus och många fler. Vi stötte även på en Red Bull-bil och fick varsin Red Bull.
Idag blir det typ tofta med familjen, inte taggad alls. Känns som ett stort NEJ, men har lovat att följa med. Ikväll ska jag träffa Halla. Var länge sen, så det blir kul! :)
men ni får ha en bra dag,
-Kisses-

Blev typ inga bilder igår, men här är dom som blev;


!


Ikväll blir det ut med tjejerna. Ska bli kul! Hör av er om ni vill träffa oss (a)
-Kisses-

bilder!




Bilder från My's 16årsfest, en bild på världens sämsta tennisspelare, bild på syster!

Hemma!

Nu är jag hemma igen! Och nu ska jag stanna ett tag.
Kvällen ska spenderas med Fanny, vi ska nog in på stan och kolla runt lite sen ska vi nog hyra en bra film eller så. Får se. Det är iaf skönt att vara hemma igen!

jag visste att jag kunde lita på dig. att jag ens tvivlade. stanna kvar hos mig nu,<3

-Kisses-


<3

Tjingling!

Är i staden över dagen! Skönt att få komma hem ett tag, men åker tillbaka till Fårö ikväll.
Dagen i staden skall spenderas med Fanny och Boston. Vi ska nog va lite nere i Almedalen, sen får vi se vad vi gör.
Egentligen tänkte jag bara titta in och säga att jag lever här på bloggen, men jag kommer nog hem igen på torsdag, och då får ni höra mer av mig! Plus en massa bilder som skall in!
Ni får ha det bra tills vi hörs igen!
-Kisses-


Fårö

Hejsan!
Nu bär det strax in till stan med Fanny. Vi ska köpa present till My, för hon fyller år och vi ska dit. Efter jag varit hos My åker jag ut till Fårö, troligen bara över helgen. Men det betyder att jag inte kommer skriva något i bloggen denna helg.
Så ni få ha en bra helg allihop!
-Kisses-


På söndag är det hennes dag! Grattis!!:)<3

_

you should know
you made me grow

vad är detta!?

Vilket väder! Helt galet. Bara regn, regn, regn.. Man blir deprimerad. Så idag vet jag inte vad jag ska göra. Man vill ju inte gå ut heller, för då blir man dyngsur direkt! Finns ju inget speciellt att skriva idag, så jag vet inte varför jag skriver egentligen. Men men, ni läser ju det, så det är väl bara att pladdra på eller?
Så egentligen kan jag delge er några frågor. Kanske ger er en tankeställare eller så kanske någon av er har ett svar?

Varför beter man sig som en idiot när man egentligen vill någon väl?

Varför accepterar man bara inte det som finns?

Varför vågar man bara inte ta sista steget och hoppa rätt ut i det okända?



follow the road, 'cause in the end there might just be something that you'll like

God Onsdag!

Helluu!
Idag blev jag väckt halv nio av en gammal gubbe som stod och ringde på dörren. Han ville köpa spikmatta. Jag sa att mamma inte var hemma (hon säljer såna) och skickade sedan iväg honom. Jag kunde inte somna om. Så nu, ca två och en halv timme senare sitter jag klar och väntar på att Madde ska bli klar. Hon har en tendens att va långsam! ;). Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi hittar alltid på nått. Var länge sedan jag träffade henne. Jag ska nog förbi Alex också, han jobbar idag, så jag ska dit och förgylla lite hans dag med min närvaro (a). Haha, får väl se vad han tycker om det.
Det är ganska kasst väder på lilla gotland idag. Inte okej! Man vill ha sol på sommaren! Imorrn eller övermorgon åker jag till Fårö, ska bli rätt skönt.
Men ni får ha en bra dag!
-Kisses-


?

skitdag. hela dagen en skitdag.
imorrn blir en bra dag. kommer bli en rolig dag.
det vet jag


as it was

du sa att det aldrig skulle hända igen.
men ändå är vi här.
jag har älskat dig
jag har hatat dig
jag har blivit lycklig av dig
nu blir jag förvirrad av dig
kan jag lita på dig?

Kallt! Regnigt!

Äntligen! Började få lite panik för när jag skulle få datorn! (tragiskt..) Men min bror hade den som gisslan igår, så jag kom inte åt den. Men nu är han inte hemma, så nu snor jag den!
Igår..vad gjorde jag igår?:s. JUSSTE! Jag var juh på tofta med familjen! Inte Nice! Det var typ kallt och det blåste. Så jag och syster gömde oss under våra handdukar hela tiden. Sen hittade vi kameran också! Ni ska se bilderna..
Väl hemma därifrån började vi se en ny serie, ROME, ganska bra. Annars hände det inte mycket mer.
Idag vaknade jag, det regnade. Det regnar ännu. Så jag och syster har kollat filmer från när vi var små. Extremt kul!
Nu kom mormor med hunden, så jag ska hålla mig undan lite.
Ha en bra dag!
-Kisses-


Kan ni förstå?!

Min syster och mamma försökte få mig att gå ut i klänning idag! Känns inte riktigt som min stil...



BILDER!

     




Hejsan!

Gårdagen blev INTE som planerad, men mycket bra ändå! Jag skulle ju med Fanny och några till kalkbrotett, men så blev det inte. Jag och Fanny drog till Oliver ett tag ist där vi gjorde bakgrundbilder till hans dator och irriterade honom med att ta kort på han (a). (dom bilderna kommer). Sen åkte jag och Fanny hem till mig och dukade och gjorde lite fins på terassen, sen åkte vi till Tigris där vi träffade Emma och Anna. Där beställde vi pizza och åkte hem till mig och åt och hade trevligt. Senare drog vi ut och träffade lite folk och hade kul.
När jag senare på kvällen kom hem var jag inte på nått bra humör, det skyller jag på Joel. Men sen ringde han och så prata vi ganska länge, om allt möjligt, och nu är det väl lugnt.
Imorse frågade pappa vem jag snackade i tele så sent med, "Joel" svarar jag då.
Om vad?
 Allt möjligt.

Pappa börjar skratta för sig själv en stund..
Konstig tid att snacka om allt möjligt på...

Det kanske det var, men skitsamma. Idag ska jag va med Fanny, får se vad vi hittar på.
Ha en bra dag!
-Kisses-

God förmiddag!

Har redan hunnit med lite idag. Först väcktes jag av att pappa ringde och sa att en rörmokare skulle komma om tjugo minuter. Så det var bara att gå upp och fixa iordning lite i badrummet sen hålla sig vaken. När rörmokaren hade gått ringde Emma. Jag övertalade henne att ta bussen ut till tofta och därför fick jag följa med till busstationen som moraliskt stöd. När vi satt där kom Joel gåendes, han skulle också ta bussen till tofta, då blev Emma glad. Jag tyckte däremot inte Joel var särskilt rolig idag, han skyllde på trötthet. Kass bortförklaring..
Nu ska jag va med Fanny och senare ska vi ut till kalkbrottet och bada! Det är varmt idag!
Hörs senare!
-Kisses-


Jobbe? JAO!

Idag blev jag väckt av min chef från Sporthuset som ringde och sa att jag skulle jobba, så det var bara gå upp och göra sig iordning och cykla. Idag jobbade jag från 10.30-17.00. Galga kläder är jag juh fett bra på nu iaf!
Ikväll ska jag va med Emma och Fanny, vi ska nog ut och yra lite. Blir chill :).

-Kisses-


Idag;
kofta - H&M
Linne (istoppat) - Åhléns
Shorts - Vero Moda
Vita tygskor - Skokanonen

-

appreciation
big word
appreciate
important
all the imoportant moments
appreciate
me

sprungit

Nu har jag precis duschat efter min och Fannys springtur. Ikväll blev det tre kilometer. Var skönt. Ikväll ska jag antingen se "Min stora kärlek" eller serien "Rome". Får se vad det blir. Imorrn ska jag va med Fanny och på kvällen ska jag äta Tacos! Haha, mumsigt!
Nu måste jag gå,
-Kisses-

Hahahahah!

VAMRT!

HejsanSvejsan!
Nu har jag precis kommit hem. Idag har Fanny varit med Boston i stan. Hon har ju sommarjobb som barnflicka åt den lilla gulliga ungen. Så jag var och mötte upp dom runt 1. Sen har vi bara strosat runt på stan, han har hoppat i hopptorn och vi har klagat över värmen ;). När dom skulle hem följde jag dom en bit, typ halvvägs till Vibble. Och jag fick köra vagnen. Jag höll allvarligt på att döö i värmen! Helt galet! Det skulle ju va kasst väder idag!
Aja, ikväll ska jag ut och springa med Fanny sen ska jag nog bara chilla.

-Kisses-


Tooofta!

Igår var jag och Emma på tofta. Var galet varmt! Så vi badade många gånger. Vattnet var så kallt att mina fötter gjorde ont, men man behövde svalka ner sig. Det var en härlig dag på stranden! Fast vi satt och vänta på bussen hem i över en timme! Hahah! Men då underhöll vi oss med att kasta sten på varann :D.
Idag är det regn, så nu ska jag snart in på stan och träffa Fanny och Boston. Han är juh så söt!
För övrigt har jag chattat med en pundare på Comviq idag. Helt blåsta. "Jag förstår att du inte blev så glad när fakturan kom.." Det kan du ge dig fan på! Äh, dom är TARDs allihop..

Ha en bra dag,
-Kisses-


RSS 2.0