Tjyy

Igår var jag med Madde. Vi var och kollade Krullisfinalerna. Det var roligt, haha. Hade godis med oss och en massa småbarn stod och glodde på oss. Trodde nästan att en liten kille skulle kasta sig efter påsen! Vi köpte en cola och delade på i Södervärn, sen delade vi på en lakritsklubba. Hahah, fanns ju vissa som inte tyckte vi var kloka. Speedade som va var gick vi till Reno och hyrde film. Två filmer. Och köpte PowerKing. Haha, vi var inte tillräckligt speedade tyckte vi. Sen gick vi hem och såg film, sen åkte Madde hem.

Idag har jag varit på stan med Pappa och syster. Båda hittade kläder, eller jag hittade till dom, men jag fick inget. Men när vi var på Willys och handlade mat fick jag Aprikoskräm. Sååå gott! När vi kom hem började jag stryka kläder till Spanien. Jag stod och strök i minst en timme. My back hurts!! Snart ska jag laga mat och ikväll får Oliver min uppmärksamhet.

En liten iakttagelse bara. Ni vet min nya bikini som jag bara blir superglad över. Det visar sig att mina boobs försvinner när jag har den på mig. Jippie! Got no boobs :s  Aja, jag överlever nog. Dom finns ju där nånstans.

En sak till, min bror har lan och jag sitter ju alltid vid hans data när jag skriver blogg. Hans kompis sitter och sjunger här bredvid, vene om jag tycker det är så bra. Men det är bättre nu än det blir senare iaf. För när man ska sova (jag har rummet over min brors) hör man han sjunga, och då HÖGT! Jobbigt läge..
-Kisses-


jag skyller på "ring"

Sista ordet i "dikten" lr vad det nu är nedanför, (strife), är fel. Jag trodde det betydde nått annat, lr rättare sagt en sa det till mig. Så nu när man tänker på det blev det konstigt. Jag skyller på "Ring".

You will always have a bit..

You will always have a bit of me,
'cuz i can't get it back.
And lately i've started to belive,
it's that bit that make my feelings run track.

So how will I do now,
when my feelings want to run.
But they are not able,
'cuz you have the bit, hun.

And now you have reminded me,
that you are still around.
And it bloody hurts,
everytime i hear a sound..

..A sound about you,
and your life.
'cuz my world always stops,
and my thougts goes on a strife.


Yeah

Igår(kväll) var med med Oliver, var mycket kul. Aldrig skrattat så med han förr, haha, var mkt kul. Satt typ och snackade några timmar, vi är rätt bra på att snacka.. När han hade gått hem fikade jag lite med familjen, sen var det Grey's Anatomy, very bra program!
Idag har jag vart med Rickard han tog bussen in och kom hem till mig strax efter tolv, då hade jag inte hunnit göra mig iordning klart, så han fick vänta lite. När jag var klar drog vi till SÖdervärn. Där spelade mina kusiner, 7 år gamla, haha. Men han var snäll och satt och såg det med mig. En av kusinerna blev värsta skyttekungen, haha, kul att se. När fotbollen var klar gick vi hem till mig och såg på film och fikade med syster och hennes kompis.
Ikväll blir det nog lite tv, och imorrn ska jag va med Madde.
Kom ihåg att på tisdag börjar Desperate Housewifes! Får inte missas!

"If everyone cared nobody cried, if everyone knew nobody lied"
  -Visdomsord från Oliver


-Kisses-


Myskväll

Igår blev det fett stressigt efter träningen. Men vi hann! Haha, järnet till reno och vi fick godis och film. Det blev "Horton" pch "Systrar i jeans - andra sommaren". Jag rekommenderar dom! Horton äger! "And poop butterflies.." So cute! När vi kom hem till mig chillade vi lite. Sen gick Madde ut och träffade en kompis en liten stund, då passade jag på att städa upp lite och chilla framför tv:n. När hon kom tillbaka var det dags för semlorna. Sjukt gott! Samtidigt som vi åt semlor startade vi Horton. Så åt vi lite chips och godis. Äkta mys och tjockiskväll. Sen såg vi den andra filemn och snackade tills klockan kanske var 4, då somnade vi. Det var en riktig myskväll de!

Snart ska jag va med Oliver, ska bara äta lite. Men skriver kanske ikväll,
-Kisses-

Jippie!!

Det här är bara så bra att det kräver ett inlägg asså.
Jag hade ju beställt en bikini, men den skulle inte komma förrän efter vi varit i spanien. Men idag hade vi fått ett paket från H&M, så mamma åkte och hämtade det. Och guess what! MIN BIKINI! Jag blev typ överlycklig! Så efter träningen ska jag hem och prova! Wiiiee!


Fettisdagen = Semlor!

Fettisdagen idag ju! Ni ska väl äta semlor hoppas jag? Det är ju bara för gott.

Idag var jag på stan med Madde. Jag har köpt 3linnen och en kofta. Lägger in bilder på dom sen, tror jag.. Det var värsta jobbigt att gå på stan, för mina skor läcker in, så jag hade typ pooler i båda skorna, inte skönt.. Typ frostskador på de stackars fossingarna... Vi köpte också semlor och solchips. Fatta tjockisar vi kommer va ikväll, ska ju köpa godis med. Tur att vi ska träna och har gått flera timmar på stan!
Nu är det snart träning, men innan dess måste jag städa lite och packa. Efter träningen måste jag och Madde skynda oss. För vi skall åka till reno och hyra film och köpa godis, och reno stänger nio och vår träning slutar kvart över åtta. Hmm..snabbdusch!
Inatt ska Madde sova hos mig så det blir säkert prat långt in på småtimmarna, kommer va helt slut imorrn.. Aja, den plågan får man ta när den kommer.

-Kisses-


---

You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo

Krullis halva dan'

Igår, måndag, var jag och kollade på Krullis med Emma och Fanny. Det var very kuligt! Vi var i Säve, så det var bara åttor som spelade, men det var kul ändå! På kvällen var jag med Fanny. Vi åkte till Hemmakväll och hyrde en film, sen åkte vi hem till mig och såg den. Den hette "Gray matters". Rekommenderar den, var faktiskt bra. Sen satt vi och snackade och spelade nfsu på x-box hela kvällen. Roligt :)
Idag blire Madde hela dagen, får se vad vi hittar på.

-Kisses-


Härlig helg!

Okej.. Så i fredags var jag med Oliver på dagen. Hade så jävla ont i nacken, så på kvällen var jag inte med på trånaing, satt och kollade istället. Var rätt kul. Sen på kvällen var jag med Oliver igen, var rätt mysigt. Men när han gått hem fick jag ett sms som jag blev så jävla förbannad över. Bara kokade! Så jag somnade förbannad.
Lördagen var jag på stan. Sms-skickaren försökte få kontakt med mig, men jag pallade bara inte. Så när jag till sist svarade började vi bara bråka. Härligt liksom!
På kvällen var jag på Joda med Fanny, Anna, Pia och Emma. Var riktigt roligt! God mat och mycket prat. Var jätte kul! Tack för kvällen<3
När vi var påväg hem till Anna efter ringde jag sms-skickaren och vi pratade ut. Så allt var chill. När vi kommit hem till Anna kom Anders, Fn, John och två till dit. Var roligt, haha. Fast alla tjejer, förutom en, hade killproblem. Lycko henne. Så Anders och Fn kom med en massa råd och shit, haha, dom är ärligt bra på sånt!
När jag kom hem bråkade jag ännu mer med två personer. Bara så jävla slut på allt.
Idag blir det match, kul och bli manglad av biffiga bondar.. Usch..

Såå, det låter väl som att mitt liv är roligt just nu va?

Nu ska jag gå och äta och ladda upp lite inför match.
-Kisses-

.

två perfekta kvällar med helvetiska slut.
vad håller jag på med?

Hej

Fredag idag, eller hur Emma? Haha. Sitter i skolan och har precis valt att jag ska göra ett experiment som kallas vattenvulkan. Spännande... eller inte. Men men. Idag slutar vi vid halv tre, sen ska jag hem. Och ikväll är det träning, kuligt.

Igår var klassen på Konstmuseet där vi "lekte med döden". Det var roligt, rollspel, teater och lite sånt. En sak man minns och aldrig kommer glömma är iaf "dont drink and drive" !


Kisses

Ikväll smäller det..

Idag är det onsdag för alla som inte vet. Och onsdagar för mig betyder ju 20min sovmorgon, skönt det, haha. På onsdagar har vi ju vanligtvis en timmes håla. Men idag hade vi veting på lektionen innan, så då blev det plötsligt två timmar. Det var iofs bra, för då kunde jag plugga mer till provet. För efter hålan var det ju språk. Det där franskaprovet har jag ingen aning om det gick bra med... Sen var det lunch, och efter lunchen hade vi beting igen. Pallaaaa. Och efter hålan var det bara bild. Så jag, eller typ alla, gick hem. Så jag och Pia gick hem till mig. Vi har kollat tv, lite gammla kort och målat naglarna.
Resten av dagen blir nog bara chill. Kanske plugga lite engelska. Och ikväll börjar GREY'S ANATOMY!! Jag har saknat det! Kl. 9 på kanal5. Mycket roligt!

-KissKiss-

Nailpolish 'n' rings


..

I'm looking for a lover not a friend
Somebody who can be there when I need someone to talk to
I'm looking for someone who won't pretend
Somebody not afraid to say
The way they feel about you

And I'm looking for someone who understands
How I feel
Someone who can keep it real
And who knows the way
The way I like to have it my way
And I'm looking for someone who takes me there
Wants to share
Shows he cares
Thinkin' you're the one that I've been waiting for


Is it you? Is it you?
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me?
Could you be the one I need?

I'm looking for someone to share my pain
Someone who I can run to
Who will stay with me when it rains
Someone who I can cry with through the night
Someone who I can trust whose heart is right
And I'm looking for someone

And I'm looking for someone who understands
How I feel
Someone who can keep it real
And who knows the way
The way I like to have it my way
And I'm looking for someone who takes me there
Wants to share
Shows he cares
Thinking you're the one that I've been waiting for

 Is it you? Is it you?
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me?
Could you be the one I need?

Take for granted how much I care (how much I care)
Appreciates that I'm there
Someone who listens
And someone I can call who isn't afraid of love to share

Längtaaaar!!

 

Fytusan va jag längtar och saknar!! 7:e mars smäller det! Då lämnar jag kalla dystra Sverige och åker till Spanien!!

Bild 1; Hotellet, Los Arcos. Bild 2; Shoppingcentret Yumbo. Bild 3; Shoppingcentret Kasbah. Bild 4; STRANDEN!

Many days...

Skit också, nu tog det sådär lång tid att uppdatera igen.. Det skyller jag på min bror som har ockuperat datorn. Men jag skulle ju berätta vad som hände på Alla-Hjärtans-Dag...
När jag vaknade var det här mina planer för dagen; Först chilla, sen åka pulka med Madde, Oliver och Jesper, sen hem och äta, sen promenad med O sen gå hem till han och se film.
Det här var vad som hände; Jag vaknade och åkte till stan med mamma, pappa och bror. Det var roligt. Jag hittade ett linne och ett par flip-flops, (bäst att bunkra för Spain, snart åker jag ju!!) när jag var hemma visade det sig att O höll på att bli sjuk, så pulka blev inställt. Då tänkte vi ta en promenad allihop ist, sen blev det också inställt. Så det slutade med att jag på kvällen gick hem till en halvsjuk, jättetrött O och såg på film. Jag tyckte synd om han, Krya på dig. Men det var en rolig dag.

I söndags städade jag hela dagen, precis hela dagen. Och bara mitt rum! Satte upp tavlor på väggarna och städade hyllor m.m. När jag hade gått igenom en massa gammla papper var hela golvet fullt av hopknycklade papper. Bra med rensning! Jag hittade en gammal dagbok också, den kan va bra och ha och bara skriva lite i när man känner för det..

Igår, måndag var jag i skolan som vanligt. Fick börja sy på min klänning, kändes bra! Efter skolan var jag med Rickard. Det var roligt. Vi gick till Reno och hyrde film, sen gick vi hem till mig och såg den.

Och idag har jag varit i skolan som vanligt. Malin hade gympalektionen där det blev styrka, det var skönt! Nu ska jag snart gå och plugga, har franskapov imorrn.. Senare blir det möte med klassen och alla föräldrar om klassresan, och efter det är det träning!

-Bisous-

{tyget till min klänning och sockerkakorna.
 

AllaHjärtansDag!

Jag har märkt att jag blivit rätt kass på att uppdatera.. Inge bra...
Men iaf, igår var jag med Madde. Vi bakade till idag. Väldigt fina sockerkakor. Men när vi hade bkat klart var jag helt vit. Det hade blivit ett mjölkrig, haha, helt galet. Men kul. På kvällen var det träning. Tränaren hade med sig musik, så jag hoppade mest runt och dansade, haha, fett kul!!

Idag är det alla-hjärtans-dag! Så glad alla-hjärtans-dag allihop! Hoppas ni får en bra dag!<3
Dagen började med att lämna sockerkakrona på Linds, sen åkte jag hem och duschade. Och nu sitter jag här och ska snart in till stan. Idag ska jag göra lite av varje. Men jag skriver senare!

-LoveKissesAndHugs-

Hej

Nu sitter jag här i skolan och skall skriva om Celia Rees. Men jag pallar inte. Skriver det hemma ist. Idag skall jag va med Madde, vi ska baka två sockerkakor och en kladdkaka. Min klass skall sälja imorrn på Linds. Så kom dit och köp nått smaskigt till Alla-Hjärtans-Dag! För det är ju imorgon. Har ni några planer?
Ikväll är det tränig, skall bli skönt att springa lite. Sen blir det nog hem och chilla.
Igår var en dryg dag. På gympan vann vi i "fortet" över 92. Malin gick runt och sa; vi är bäst, vi är bäst!"

Nu ska jag hem!
-Kisses-


..

You put on quite show, really had me going
But now it's time to go, curtain's finally closing.
That was quite a show, very entertaining,
but it's over now.
Go on and take a bow..




Ojojoj..

Shit, nu var det längesen jag skrev! Så nu får ni höra vad jag hållt på de senaste dagarna.
I måndags var jag med Pia. Först var vi hemma vid mig och chillade. Sen drog vi hem till henne där vi dansade runt som galningar, haha, sjukt kul! Videosarna är ju klockrena! Hahaha, shit, mycket kul.
På dagen i skolan var det första-hjälpen-utbildning. Haha, var rätt kul. Så nu är man skills på mun-mot-mun-metoden.. hahah! Noot, rörde knappt den där dockan, hur många har inte slickat på den...
Igår, tisdag, var det mattedag i skolan. Helt värdelöst! Gjorde typ inget. Nej, aldrig mer mattedagar, tack! Efter skolan gick jag hem och gjorde chokladbollar med min syster samtidigt som vi snackade lite. Sen kom Oliver förbi. Vi chillade lite, spelade lite kort. Jag vann nog flest gånger.. Tror jag. Fast i vänd-tia vann han hela tiden.. På kvällen var det träning. Väldigt rolig träning, men jag måste köpa choklad till en tjej i laget... Var ska dom pengarna komma från? hehe..  När jag kom hem på kvällen bröt jag ihop. Fattar inte vad som hände.. Tårarna bara rann och allt som hände förra halvåret bara forsade ut. Men det är skönt att gråta, för efter en stund kan man rycka upp sig och säga till sig själv att lägga av. Men det var behövligt tror jag..
Idag var rätt vanlig skoldag. Franskalektionen slapp jag, så jag och Malin sprang runt och knäppade oss. Och bilden slapp vi också. Mycket skönt!

      Hur länge ska du påverka mig? Jag känner att jag är helt över dig. Tänker nästan aldrig på dig. Men småsaker påminner mig, och det är så jävla jobbigt. Vill bara att det ska försvinna. Men jag antar att det kommer förtsätta komma i små vågor...

Nu ska jag snart gå och plugga matte,
-Kisses-


Södervärn-dag

Idag har det hänt mycket! Dagen började med att jag vaknade av att systers kanin stökade i sin bur = Jag blev förbannad. Sen drog jag till Södervärn där jag och Madde stod i kiosk. Vi var mycket duktiga! Det var knatteligan där, så en massa små barn spelade innebandy. Rätt kul, haha.
Efter det drog vi hem till mig och chillade ett tag, sen var det tillbaka till Södervärn där vi spelade match mot Endre. Det var en skitbra match! Endre vann till sist med 6-5, men akta jämnt det var! Och jag har en massa märken på kroppen, dom är inte nådiga när dom tacklas nej. Det var väldigt många och tittade på, det var jättekul! Var typ, Pia, Oliver, Myran, Jesper, Sara och Jonas. Var himla kul och spela när det gick bra!
Ikväll blir det nog Beck, måla naglarna (en bröts på matchen... Buhuu..) och sen sussa! Godnatt!

"Just a little bit of connection.."

-Kisses-


Snabbt!

Idag blev det IBK-match, inte Pia. Tyvärr, men hade lovat papi.. Matchen tyckte inte jag var så kul, så jag smsade hela igenom. Hahah. Syster och hennes kompis hade arit på stan, där hade ett par gått förbi Cubus. Helt plötsligt hade mannen lutat sig framåt och spytt och sedan gått vidare som att inget hänt. Wtf!? Hahaha! Det bästa var att kvinnan hade tydligen vart helt chockad. Ett litet råd, DUMPA HONOM!! Hahaha!
Ikväll var det god mat, så jag satt vi bordet i typ 40 min. När jag var klar hade jag fått 6 sms. Tur att jag smsar rätt snabbt då.. Haha!
Nej, nu ska jag gå och se om Melodifestivalen är någe kul, hahah! Vem försöker jag lura? Ajja, godnatt!
-Kisses-

Midnight Movie

Okej, såå lördag idag...
Igår var det ju träning. Gick mycket bra. Jag la en avgörande straff, den var ju väldigt snygg enligt mig! Och det andra laget som förlorade får ta med sig fika efter matchen imorrn, haha! Efter det gick jag hem till Oliver. Vi såg en film som heter "Midnight Movie". Jag tyckte den var väldigt scary, och mördaren i filmen hade nått fel på benet och slipade hela tiden saken som han mördade folk med. Så när jag var på Kvarnen med mami och papi idag såg jag först en gubbe som hade samma fel på benet som mördaren, läskigt!, sen var det nån som slipade nått... Hmm.. Haha, men det räckte inte, på Willys var det två till med samma fel på benet... Det är ju synd om dom, men läskigt att jag ser dom precis efter jag sett filmen... Men iaf, det var en bra fredagkväll.
Idag blir det nog bara chill, kanske gå med papi och se IBK-matchen. Ikväll blir det tyvärr ingen middg med tjejerna för alla är sjuka... Krya på er!<3
Nu ska jag nog gå och göra nått annat, eller så blir det väl data hur länge som helst... haha.
-Kisses-


Fett med sovmorgon!

Japp, idag började jag kvart i elva, sååå skönt! (Det kommer jag göra fredagar framöver). Men jag gick lite tidigare till skolan, för jag och Pia fick för oss att det var sista dagen att bekräfta gymnasieval. Så vi fixade det innan vi gick på lektion. Det får bli Sam-Ekonomi. Sen valde jag italienska som språk. Haha, kanske är kul! Första lektionen var no, det pallade vi inte, så vi fick gå och se fotboll. Det var åttornas dag idag, duktiga dom, haha. Sen hade vi matte och engelska, sen gick vi hem. Mycket skön dag!
Nu ska jag sitta lite vid datan, ikväll blir det träning, sen hem till Oliver en stund.
Hoppas alla får en bra fredag!

"Tantvarning är när du slutar dricka efter klockan nio på kvällen för att slippa gå upp och kissa mitt i natten" Madde tycker detta citat passar mig.. Tack, verkligen tack! Hahah!
-Kisses-




Nationellt prov+Dextrosol!

Ja, fyfan, idag var det Svenska uppsats att skriva. Fick tre timmar på oss med en tjugo min rast. Jag hade med mig bonaqua och vindruvor, så var rätt chill. Skrev en krönika om mörkrädsla. Haha, blev nog rätt bra tror jag. Efter det var Malin så jädra speedad! Hon hade tryckt i sig vindruvor, dextrosol och kaffe! Så efter maten kom hon på att vi skulle proppa i oss tre dextrosol var! Ojojoj... Jag, Malin och Elina kunde inte sitta stilla, helt galet. Nånting rörde sig hela tiden, en fot, en arm, ett finger. Hela tiden! Malin satt nittion grader mot en vägg, då ramla Elina på golvet. Då gick jag och la mig bredvid henne, hahaha! Malin hoppade mellan oss och Emma satt sig på min rygg. Asså, det var helt galet! Hehe, på franskan när energin gick ur kroppen var vi döda. Jag och Malin typ låg på bänkarna, haha. Sjukt. Men roligt!
När jag kom hem var jag ännu trött, så gick och la mig vid tv:n. Väldigt skönt. Imorrn blir det träning!

-DextroKisses-

 

Ska plugga...

Idag var det niornas fotbollsturnering. Kul att kolla på, haha, även om det kanske inte gick jättebra för vår klass, men ni var duktiga. På frnskan sa min lärare att jag skolkade fast hon gett tillåtelse att kolla fotbollen. Hon är ju bara för mycket ibland. Pallar intee henne!...Innan bilden stod jag och kramade Simon litegrann, mysig kram. Haha. Iaf då blev ett jädra liv, typ fyra killar i klassen gick förbi och sa att vi skulle ta in på ett hotell och en av dom trodde seriöst att vi är tillsammans. HAHAH! Vi är inte tillsammans, så är det. Bara bra kompisar!
Nu ska jag snart gå upp och plugga. Får bli so. Det suger, men men. Jag har iaf mycket stora chanser att få VG i matte! Rätt stolt, haha.
Talk to you later,
-Kisses-

Nationellt Prov!

Idag.. har vi haft första nationella. I svenska. Läsförståelse. Det var svårt.. men får se när man får resultatet. På franskan ägde jag min lärare. Jag satt och smsade..;
-Tilda, översätt meningen.
-(..jag säger svaret..)
-Varför räcker du inte upp handen när du kan?
-Jag visste inte att jag kunde.
Sen återgick jag till mobilen, hahah!
Efter skolan var jag med Oliver nån timme, vi satt och snacka. Men egentligen skulle han hjälpa mig med läxan, gick inge vidare.. På kvällen var det träningen, från vilken jag nyss kom hem. Det gick bra. Var mycket kul! Nu ska jag upp och ät macka! Godnatt!
-Kisses!-

Chris Brown

Hemma från skolan. Har varit en bra dag. Sjuorna spelade fotbollscup, så var och kollade All-Star matchen där alla de bästa sjuorna spelar mot niorna. Rätt händelselös match, men helt okej ändå, plus att vi slapp so. Fast den stunden vi var på so:n gick det värsta bra för mig, haha! På slöjden hade mitt tyg kommit! Mycket fint lila tyg! Så nu har jag kommit en bit på väg.

Nu sitter jag här och lyssnar på Chris Brown ft. Keri Hilson - Superhuman. Väldigt bra låt tycker jag. Fin.. Kom att tänka på att CB typ läspar. Men det kan man tänka förbi om man ser på han. Ser ju otroligt bra ut! Haha.

Nu ska jag försöka få igång cs, så kan jag skämma ut mig lite där, haha! Sikken geek man är..

-Kisses-


Ut-och-gå-dag

Idag har jatg städat som sagt var. Sen var jag och såg pappa spela innebandy i IBC. Rätt kul, men än en gång skämde jag ut mig där... Nu vet jag iaf vart den nya entrén är! Hahah. Sen drog jag hem och satt och snackade med syster och hennes kompis, haha, var sjukt kul. Sen gick jag hem till Oliver en stund. Haha, var kul.
Ikväll blir det tv sen sova, imorrn är det skola och då ska vi typ göra nån röda korset sak. Vad nu det är.

-GoodnightKisses-
My Sweetie

Chillizz

Igår var en chill dag. Var och handlade med familjen. Där hittade jag en frukt som hette "Sweetie". Var bara tvungen att köpa den! Haha, så gulligt ju. Fast den var rätt besk. Ett tips är att bara äta fruktköttet. (lägger in bild på den senare..) När jag kom hem från affären ringde jag min kusin. Han har blivit mycket bättre och var väldigt glad, kul att prata lite med han. På kvällen chillade jag bara i soffan, såg "Secret agent 2", den är rätt bra, eller funkar.

Idag har jag varit jätteduktig! Jag har dammsugit hela huset och sedan moppat det! Stolt över mig själv ju. Hahah. Inatt drömde jag att hela familjen var i USA, haha, ganska kul dröm faktiskt.
Nu ska jag nog gå och ta en dusch.
-Kisses-

RSS 2.0