Nice!

Chilligt
Inatt var det svårt att sova. Vaknade vid 4 och somnade inte förrän halv sju.. J O B B I G T! När jag gick upp vid 10 igen började jag städa typ direkt, så mitt rum blänker nu (a). Nja, inte riktigt..men det är städat! Sen var jag med mamma och handlade. Nu ska jag snart börja göra mig iordning, sen ska jag hem till Niklas. Kommer bli roligt, trevligt och mysigt :).
Imorrn ska jag va med Madde. Vi ska bl.a se innebandy, kommer bli väldigt roligt! Hahah! På kvällen blir det mys med film, och lite annat, haha.
Nu ska jag fortsätta lyssna på Eminem, ja, jag tycker han är bra, så ni får ha det bra tills vi hörs igen!
-Kisses-


Spain!
Blir så himla glad av att se denna bild! Älskar dig bror <3

Akta mig för Beccis!

Blogging from Olivers place!
Sitter hemma hos Oliver. Han ser på Oprah (skitprogram), det handlar om unga som har sex tror jag, om jag hört rätt. Jag bestämde mig för att göra ett inlägg här i bloggen istället!
Igår efter träningen stannade jag vid säve med Niklas tills klockan var kvart över elva. Haha! Riktigt mysigt! Inte träffat han sen i lördags. Saknat! Hoppas hinna träffa han en liten sund senare idag (a).
Om två timmar är det träning! Ska bli skönt att springa av sig lite! Får försöka hålla mig undan från Rebecca bara.. Hon har lyckats ramla tre gånger på två träningar, och en gång åkte jag med i fallet! xD hahah!
Men nu får detta inlägg ta slut.
Ha det bra finisar!
-Kisses-


Skärp dig, Tilda!

Ja, nu får jag ta och skärpa mig!
Jag är verkligen kass på bloggandet nu.. Men jag tog faktiskt en bloggpaus! Men nu ska jag försöka komma tillbaka! :). Det har hänt rätt mycket den sista tiden.. Jag har varit på tjejmiddag, haft prov, fått lov, varit i kyrkan på konstutställning, varit på stan, sett skräckis... Jag kan fortsätta länge! Idag har jag till exempel färgat håret, men det är en liten hemlis för alla som inte läser min blogg (a). Det blev ganska bra, mörkare! Senare ikväll ska jag på träning, blir roligt! Efter ska jag nog prata lite med en viss Niklas och sedan blir det hem och chilla!
Imorrn ska jag träffa Oliver för första gången på länge, blir troligen roligt! :). Det enda jag hör från mina kompisar är dock "bråka inte nu". VI SKA INTE BRÅKA, punkt slut. Haha, who am I kidding. Nerå, vi är förbi allt sånt :). På kvällen är det träning. På fredag ska jag va med Niklas. På kvällen ska jag hem till han och äta middag med han och hans mamma, lite nervöst, men det är det alltid första gången man träffar föräldrarna. Det kommer nog gå bra! :). På lördag ska jag och Madde hyra film och köpa grönsaker och sedan hem och chilla. Söndagen ser väldtigt chill ut, enbart ryggympa inbokat! Himla kul det där :D.
Men nu ska jag gå, alltid på väg! Ni får ha det bra tills vi hörs nästa gång!
-Kisses-



En sak som hänt senaste tiden och
som är något av det finaste just nu är
Niklas
.
Tycker om dig så otroligt mycket!
<3

..

tiden förändrar..

bloggpaus

hej hopp gummisnopp!
Jag tror det är på hög tid att jag meddelar en bloggpaus. Jag har inte varit vid datorn klokt på flera dagar. Jag har haft så mycket på g! Har haft det riktigt bra med allt som hänt! Hösten är underbar!
Den här veckan händer det mycket och chansen att jag sätter mig vid datorn för att skriva i bloggen är liten. Så jag säger hejdå på ett tag, gud va sorgligt det kändes..
Men ni får ha det så himlans superduper bra! För det ska jag!
-Kisses-


Aj, så får det inte va!

Idag är det torsdag, inte skrivit sen i söndags"/
Riktigt dåligt av mig.. Men idag är jag tillbaka, har bara haft fullt upp denna vecka!
I måndags var jag hos Madde efter skolan, vi lunchade och hade mysigt. Sen stannade jag där tills vi skulle åka till träningen. Träningen var rolig som vanligt!
I tisdags slöt jag klockan 2 istället för halv 4, så då drog jag och Madde till stan, på kvällen var det träning igen.
Igår var det onsdag, då slöt vi skolan klockan 11, då skulle jag och Madde till stan. Men jag fick sådan mensvärk på Atterdags att vi fick vända hem. Stackars Madde fick sitta ensam i vardagsrummet medans jag däckade i sängen, HU! När jag vaknat igen var det åter in mot stan och möta upp några för en fika. På kvällen var det träningsmatch mot Endre. Fiitusan vilken adrenalinkick det var!! Riktigt himla kul! Endre vann med 5-3, men jag var lika glad för det jag! Och Niklas var där och kollade :). Han följde mig hem sen, och vi stod och pratade tills klockan var tolv, då var vi faktiskt tvunga att sluta prata! Haha, men det var roligt :).
Idag, torsdag, blir det skolan typ hela dagen och sen hem och plugga. Vill även kräva massage av min mor ikväll. Imorrn blir det skolan, sen Niklas på kvällen. På lördag blir det match i Södervärn mot Endre, och på kvällen blir det tjej-grabbkväll hemma hos Sara. Ska se fotbollen bl.a! Söndag är det ryggympa på schemat!
Men nu måste jag återgå till skolarbetet!!
-Puss&Kram Sötisar!-

Idag är det Söndag!

HejHå lunka på, säger jag bara
Idag blir det innebandy och gympa för hela slanten! Klockan 4 drar jag till IBK-matchen med Niklas och Helena, MYCKET trevligt! Efter det får jag och Helena skynda bort till säve för att få vår weekly dos av ryggympa, de e fiiint de!
Idag såg jag min bror för första gången sen i onsdags. Helt sjukt när vi bor i samma hus! :o. Så han ska jag snart gå och prata lite med. Han är för bra asså! <3
Igår var det riktigt mysigt hemma hos Fanny! Det var hon, jag, Emma och Helena. Vi låg och såg på tv, snackade sjuukt mkt, var mycket att prata om. Det var riktigt härligt!<3
Jag tror jag håller på att bli sjuk.. "/ Förkyld typ!
Men ha det bra!
-Kisses-




BULL SHIT!!
eller vad säger du, Michelle? ;)

Hejsan

Handbollen var rolig! Gute vann, som förväntat. Efter var jag och Madde kvar och pratade med Niklas, mycket trevligt. Sen åkte jag hem och började baka. Jag gjorde en tårta till pappa! :). Senare ikväll kommer min mormor och vi ska fika och efter det tar jag mig hem till Fanny och Emma, ska bli mysigt!
Måste bara säga att Kom änglar med Lars Winnerbäck är så jävla fin! Lyssna!
Ha en bra oktoberkväll!
-Kisses-


Jag har gjort den! :)

Hej Tilda! Outfit..

 

Så underbar!

GRATTIS PAPPA!

Igår var det riktigt mysigt!
Vi var hemma hos Johanna på tjejmiddag några stycken för att hon fyllt år. Lagade mat, åt och pratade EN MASSA, och sen satt vi och tjocka oss med godis. Var jättemysigt! Lärde känna varann mycket bättre!
Idag fyller min kära far år! Grattis till han! :)<3
Så idag ska jag ju fira han. Men jag ska också på handboll om en stund, sen hem och fixa lite, umgås med familjen och ikväll blir det mycket möjligt tjejerna som gäller! Saknar dom<3
Men ni får ha det bra! Och ta vara på det mysiga höstvädret!
-Kisses-


Pappa på Gran Canaria i våras!

Fan vilken kul kväll!

Igår var det sävefest, galet lyckad kväll! En som jag sent kommer glömma,<3


Men se där! En bild på lilla mig! Hair&MakeUp by Olivia, hon är bäst!

RSS 2.0