Bra låt - Bra film!



Helt otroligt, engelskaläraren lyckades hitta en bra film!
The Freedom Writers
Se den!
<3

Thoughts

Tänk vad mycket som kan ändras. Om jag för ett år sedan hade funderat på hur mitt liv skulle sett ut nu hade jag aldrig gissat på detta. Så mycket som händer..

Niklas Johansson, du är det vackraste som finns. Vad har jag gjort utan dig i alla år? Det har bara gått 3 månader, eller bara och bara, men du är något av det finaste som hänt mig. Jag älskar dig <33

Måste sluta fucka upp allt, serri dude. Ta dig i kragen, funkar inte.. Det klarar jag av, om allt fortsätter gå min väg som det gjort så klarar jag mig. Alldeles perfekt.


Welcome home



GRYM

Några "vill-ha" från HM.com

Jumpsuit 249 :-

Kanske det?


Clamdiggers 199 :-

Letat i typ två år efter såna!


Jeans 399 :-

Feeeett snygga!

Keps 49.50 :-

Kul att prova, om man använder så använder man liksom!

 

-Kisses-


Mys!

Dom sista dagarna på förra veckan var...bra!
På lördagen vaknade jag hos Niklas, vi har en vana av att ligga kvar i sängen för länge, men det tänkte jag att vi skulle låta bli. Men det tänkte inte han, så han drog tillbaka mig i sängen. Halv 1 gick vi till slut upp, då följde han mig till bussen och jag åkte hem. Väl hemma åt jag och sedan var det vidare till Södervärn där vi spelade match mot Endre. En match som vi dessutom vann, 10-2, jag gjorde sista målet, sjukt härligt! På kvällen var jag bara hemma, såg Slumdog Millionare med mamma och pappa, den var bra! Söndagen spenderades med Helena, men först sov jag tills mamma väckta mig klockan 1, härligt att sova! Jag och Helena åt på pastavagnen och såg IBK-matchen. På kvällen såg jag Johan Falk, rätt bra filmer!
Idag åkte vi pulka på gympan, mycket roligt! Sen åkte jag och Madde bussen hem till henne och åt lunch, sedan färgade hon mitt hår!

När jag kom hem blev jag förbannad som fan! Jag har erbjudit mig att laga mat ikväll och hade därför bestämt köttfärspaj. Sist jag skulle göra det gjorde mamma den istället, på ett annat sätt. Då blev jag också förbannad och hon lovade att jag skulle få göra nästa gång. Så när jag glatt kommer hem och ska sätta igång står hon där och ställer in pajen i ugnen. Fyfan va helvetet bröt sig löst! När man erbjuder sig att hjälpa till! Nej, ett helvete kan det va.

Men nu ska jag göra nått vettigt, typ läxor..
-Kisses-


Summar?
Joru Kjelle, ge hit!

Long time ago..

Nästan en vecka sedan jag skrev sist.. Hänt en del måste jag säga!
Tjejkvällen hos Sara slöt med att hon, jag och Madde stod och dansade just dance i bara underkläder, crazy shit.. Den natten sov Madde hos mig och T-Adde ringde mitt i natten och var tydligen pratsugen.. YR! Sa att jag skulle sova och la på. Dagen efter, söndagen, sjöng jag och Madde kareoke (dansbandslåtar är fan ingen lek!) och senare spelade vi match mot IBK. Vad det var med vårt lag den dagen vet nog ingen.. Men vi blev besegrade och jag har nog aldrig varit så besviken på mig själv efter en match.. Efter det gjorde jag inte mycket. På måndagen var det skola, som slöt 11 :D. På gympan hade vi nån annan lärare som typ körde ett friskispass, skitkul! Sen gick jag, Madde, Niklas och Adam hem till mig och såg film. Tisdagen finns det inte mycket att säga om, skola och träning. På onsdagen slöt jag och Madde halv tio, fett nice! Så vi gick hem och fixade lite och runt 1 drog vi till tallunden och åkte pulka och hade snöbollskrig med Adam och Niklas. Var riktigt kul och kallt! Men vissa missöden var det, jag typ stukade foten och fick nästan en lårkaka, Madde fick halvt öroninflammation, Adam blev lite förkyld och Niklas fick ont i knät! Nothing good without something bad. Så på kvällen kunde jag inte stödja på foten och därför inte träna :(. Idag har det bara varit skolan för min del, ikväll händer nog inte mycket antar jag, booring! Men jag och Halla kom fram till att alla som har något att göra är töntar, vi som har tråkigt är grymt coola!

Madde, du är mitt typvärde, höhö! xD

Såå, detta kommer hända resten av veckan;
Fredag: Skola och på kvällen ska jag öva hos Niklas, MYS!
Lördag: Vakna hos älsklingen och senare iväg på match.
Söndag: Vilodag?


Lite sommar tack..!


Tjejkväll!

Sitter hemma hos Sara med en massa tjejer, har haft en mycket mysig tjejkväll med pizza, gino, nu chips och en massa snack! GOS! Sen har jag väntat på sms från Niklas, men nu har jag tröttnat på att vänta, så skiter i det..
Ikväll skall vi bara fortsätta umgås, kanske se film och inatt ska madde sova hos mig :).
Imorrn blir det skridskor i tingstäde och match på kvällen. På måndag är det återigen skola :(. Usch...
Men nu ska jag va social igen!

-Kisses-


<3

han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det,
han som skickar sms om kvällarna och säger att han saknar dig,
han som inte döljer något utan berättar precis allt som det är,
han som uppskattar dig och allt du gör för honom,
han som håller dig i handen när alla andra ser på,
han som lever för endast dina kyssar,
han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser,
han som alltid ställer upp och finns där för dig,
han som aldrig skulle tänka tanken att svika dig,
han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig,
han som ringer dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat,
han som aldrig lämnar dig,
<3

Tjenna Getingar !

Idag har varit en riktig degardag!
Har legat på min systers golv typ hela dagen! Vi har målat naglarna, gjort ansiktsmask, ätit kladdkaka, noppat ögonbryn och annat. Har varit en riktig systerdag! MYS!
Förut skulle min mor och far till affären, och snälla som dom är frågar dom om vi vill ha något, det enda jag ber om är ostriskakor. När dom väl kom hem igen sprang jag ut i hallen för att inkassera mina ostriskakor, men då har äggen köpt två paket riskakor, inget av dem med ostsmak! "nu fick du två paket, bra va! Så kan du lägga på ost!". Aj, ibland är det ett jävla mysteruim vad dom tänker med..
Ikväll är det träning i Säve, skall bli riktigt kul!:). Efter det blir det väl hem och sova, blev inte mkt sömn inatt heller då jag och syster låg och snackade väldigt länge. Hon är för jävla bra hon, "aj, jag blir glad!".

-Kisses-


försvinn..

Jag måste få bort dig, detta funkar verkligen inte.
Jag kommer förstöra allt.
Det är du inte värd..


Inatt sov Niklas här, han är bra jävla underbar han:). Riktigt älskvärd person! Men vi måste verkligen styra upp det där med att ligga kvar i sängen på morgnarna/förmiddagarna/eftermiddagarna, det håller som sagt inte;).
Ikväll var första träningen, riktigt härligt!
-Kisses-


Niklas favoritklipp.. Jo, riktigt kul där!

Nyår

Riktigt bra nyår måste jag säga!
Började med mat tsms med släkten. Sen drog jag, Sara och Madde hem till mig och förfestade lite. Sen gick vi till Biffen där det var en massa folk och sen drog vi alla ner till hamnen. Jag gifte mig med Madde, önskade en massa gott nytt år och tackade för det gångna. Hade en mycket trevlig kväll med vissa undantag!



-Kisses-

Fortsättning Mitt 2009

Förlåt för att ni fått vänta på forrtsättningen, men här kommer den nu!
Juli: Jag och Emma spenderade mycket tid på stranden occh brände oss riktigt fint! Comviq bestämde sig för att ta betalt för mina sms..Jag var förbannad, räkningen som kom var på över 2000kr, SURT! Jag var ofta med Fanny när hon var barnvakt för Boston när jag var i stan. Var också mycket på Fårö med familjen. Hade sommarjobb några dagar på Sporthuset, något av det konstigaste jag varit med om.. Jag, Fanny, Anna och Emma köpte pizza en kväll och åt och pratade på min terass, sen drog vi ut och träffade Oliver, Jacke och Simon. Jag var med familjen på tofta en kall dag, finns riktigt fina bilder på mig och syster! My fyllde år, så var på "kalas" hos henne. Det var sthlm's veckan och därmed var vi ute en del och kollade på folk. En kväll träffade jag väldigt många killkompisar och ett av mötena ledde till en kort sommarflört skulle det senare visa sig. Var på krusmyntagården och köpte världens bästa läppcerat. Hade grillkväll på hällarna med tjejerna, Alex och Hardinge, kvällen slöt med filmkväll hemma hos mig tms med Alex. Träffade Malin en dag och var en dag och såg p18-cup.
Augusti: Fanny var med på Fårö = Roligt! Var medeltidsveckan, jag och syster tog en promenad med mormors hund = Misstag! Fanny fyllde år, var på middag hos henne :). Dock var jag just denna dag väldigt bakis efter en kväll med laget. Var mycket med Alex denna månad. Jag och Helena hade PASTAVAGNSDAGEN! Åt på pastavagnen och såg Warberg spela i IBC! Jag och Madde hade vår gigantiska fika, riktigt gott! Började på Säve, var en intressant upplevelse, men fick en riktigt sjukt bra klass! Fanny la in en kontaktannons här på bloggen xD. Var även på första Sävefesten och träffade Niklas för första gången! Kommer ihåg att jag sa till Madde; "han ska jag ha"... :)<3
September: Sara fyllde år. Jag, Olivia och Madde sov hos henne då. Även min kusin fyllde år samma dag. Jag utvecklade kattallergi.. Jag köpte en ny klubba och vi åkte inlines på gympan. Var på kick-off med laget i Svaide, SÅ JÄVLA KUL! Jag och Madde hade vår McDonalds-period, tur att vi inte blev jättetjocka xD. Jag beställde min spetsklänning och använde den på Sävefest nr.2 då jag även skällde ut Alex (xD :$) och pussade Niklas för första gången :)<3. Jag och Helena började på ryggympa! Oskar och jag blev bra kompisar, det sket sig iofs senare.. Var i Karlskrona och såg pappas nyöppnade Hemmakväll och lite annat, fick även nackspärr för första gången.
Oktober: Pappa och bror fyllde år. Likaså Helena. Niklas och jag blev tillsammans (a)<3 Vi hade tjejgrabbkväll (Jag, Madde, Sara och Olivia) grogga och såg fotboll, typ.. ;). Jg färgade håret mörkare. Det var Halloween-cup i skolan, POPROCKS ägde tyckte vi själva. Inte mycket som hände denna månad i bloggen..
November: Emma fyllde år och hade födelsedagsmiddag. Även Anna fyllde år. Det diskuterades gotländska och stockholmska i lägret, Madde var för stockholmska, jag och Sara höll på gotländska! Niklas var i Spanien i en evighet, eller 1 vecka.. Jag klippte lugg, läskigt! Men ganska lyckat. Tog svinsprutan och fick ont i kroppen.. Åkte bussen till Bingeby för första gången, det var ingen lek de Madde! :D. Träningsmatchen mot handbollskillarna ägde rum, jag och Madde förlovade oss och jag och Niklas hade 1månad.
December: Denna månad var jag extremt bloggtrött! Men jag var bland annat på julskyltningen med syster, var på adventsfika med tjejerna i klassen, provade på bodyjam och aerobics, dessutom bakade jag lussebullar, MUMS! "Vitt vin och räker, sen är det kört!", Jag och Madde och hennes syster åt räkor och köttfärspaj en kväll. Var på lucia i kyrkan med Niklas, riktigt mysigt! Var även på Södervärns lucia med Halla, var riktigt kul! Det var ännu en Sävefest, en kul sådan! Fanny gästbloggade och fixade min blogg utan att jag visste, riktigt snällt!:). Niklas och jag hade 2månader, och sen var jag, Sara och Madde i sthlm. Madde och jag hade 1månad som förlovade, jag fyllde år och det var julafton. Min nyår skriver jag i ett annat inlägg!
-Kisses-

RSS 2.0