Fin!

Som Niklas så fint skrev i det tidigare inlägget så firade vi en månad i torsdags
En helt underbar månad måste jag säga. Och en helt underbar kväll! Sjukt mysigt. Sov hos han också, så han kom för sent till skolan morgonen efter, oops..! Hihi (a).
Idag är jag typ sjuk.. Skyller inte på Niklas dock, får skylla mig själv. Men det går över! Nu ska jag tillbaka till mitt rum och julstäda! Imorrn är det första advent! :) :) :) !
Ha det bra,
-Kisses-



Tack för en underbar månad, älskling <33

Hej mina älskade små älsklings älsklingar!

Vilken härlig dag! Förkyld och jävlig, men annars så :D Sitter hemma och ser på världens sötaste Tilda när hon pluggar!=) 1 månadsjubileum idag, så här skall firas med öl och vin! Nej men vi skall nog bara ta det lugnt och se film och så.. Joru Kjelle! Förut var vi och handlade guldfiskarna "Göran" och "Svea". Underbara fiskar som bara lever livet, men jag är dock lite missnöjd med skålen jag har dessa varelser i. Ibland ser man jätte stort (förstoringsglas-aktigt) och ibland ser man inte fiskarna alls genom de! Men skall styra upp det nångång och typ köpa ett fyrkantigt akvarium istället.

Naj nu äre nog. Skall mecke lite niu. So see you later, alligators!        //Niklas



N

 

So believe, that for you I'd do it all over again
Do it all over again
All I went through, led me to you
So do it all over again, for you

Engaged!

Madeleine, my love! Äntligen säger jag bara!

Förlovningsringen nu på fingret finns,
det enda som saknas är ett datum som minns!
Sen vi ner för altaret kan gå,
allt vi velat vi nu kan få!


25/11-09
Älskar dig<3






Gos

Gud vilken mysig dag det var i måndags! Jesus vad jag har saknat min Niklas, ja jesus!
Idag är det onsdag. Onsdagar är ju som bekant korta dagar i skolan, till klockan elva bara! Så när vi slöt drog jag och Madde till stan. Blev en rolig dag! Mycket rolig! :).
Ikväll blir det träningsmatch mot handbollskillar. En av dem är ju Niklas, no mercy för det nej. På plan spelar man, inget annat tjafs! :D. Ska bli roligt!
Ha en bra dag nu!
-Kisses-


Han är hemma (a)

Riktigt bra dag !
På gympan idag var det ännu mer dans. Det var väl som det var liksom, inte jättekul och inte jättetråkigt. Efter skolan gick jag och Madde hem till mig och lunchade. Pluggade lite och åt lite godis (a). Sen skulle vi åka buss till stan. Och jesus ja! Inte smarta! Vi fick lite panik när den åkte en konstig sväng. Men till slut kom vi till stan! Då var det bara att vänta på nästa buss till Bingeby. Ännu värre! Aldrig åkt dit förut så var lite kalabalik först. Sen väntade vi på Niklas, eller jag gjorde det, Madde gick hem till Andreas. Nu sitter jag hemma hos Niklas! G O S I G T! Mycket roligt att ha han hemma igen (a). Fast knäpp, det är han. Nu ska jag ägna mig åt han ett tag till, han börjar nog få tråkigt men vill inte medge det.
Ha det bra (a)
-Kisses-

You make it real for me

Tillägnar denna till alla som finns eller någon gång funnits i mitt liv och påverkat det. Ni har alla gjort mig till den jag är idag - en person som är nöjd med sig själv.
Tusen tack





Sweet!

Stan idag?
Ja, jag hoppas det. Igår bestämde jag, bror och pappa att vi skulle på stan idag. Men nu vill bror dra sig ur, dream on! Haha, han ska med. Sen ska vi nog åka och handla, för ikväll har jag tänkt göra en dessert som jag aldrig gjort förut, chokladganache, får se om det är nått att hänga i julgranen! På tal om jul, nu vet jag vad det blir för julkalender i år :D. Jag är som ett barn, jag vet, men det är liksom tradition.. Fast det kan ju gå riktigt överstyr och då pallar inte ens jag se. Annat var det när man själv var liten! Sunes jul och annat roligt, det var kvalité! Idag är det en månad och en dag tills jag fyller år. G O S I G T! Haha, längtar (a). Och så måste jag köpa julklappar.. Jag har alltid lite ångest inför det. Känns aldrig bra på nått vis, då blir jag lack. Men i år ska jag lyckas! För en gångs skull har jag dessutom fixat en önskelista! Riktigt stolt! Och bra är den också.
Men nu ska jag gå och göra mig iordning!
Ha en bra dag!
-Kisses-


Chokladganache

bara...varför?

Förstår inte varför du håller på såhär. Om det är något du vill så kan du säga det till mig. Jag trodde vi kommit över det där och accepterar varandra som bekantskaper. Men det kanske bara är jag? Ja, jag vet inte längre.
Jag anser iaf att man inte behöver gå runt och smutskasta varandra och snacka skit. Jag ser det vi hade som en kul grej, en liten sommarflört, whatever. Men du ska veta att jag går inte runt till folk och snackar skit. Jag har inget behov av det. Jag vet vad som hände, mina vänner vet vad som hände, min familj vet vad som hände och Niklas vet vad som hände. Det är vad som räknas för mig.

Så hör av dig om du har något att säga.
Annars kan jag lämna det här nu.



little bit of pain

Hatar svinsprutefan
Jaojao.. Igår var det torsdag. Thanks to svinsprutan fick jag stanna hemma med smärtor i hela överkroppen blandat med lite illamående och huvudvärk. Mums! Låg i sängen till typ ett, halv två då jag äntligen orkade gå upp. Igår var det även gymnasiefest på Gutekällaren. Jag hade bestämt redan innan att jag inte skulle gå. Och jag hade av berättelser idag inte klarat av trängseln eftersom jag inte tillät någon att röra mig igår för att det gjorde ont. Men dom som var där verkar iaf ha haft kul, mycket bra! :)
Idag har det varit skola. Har bara haft lite ont i armen, men värken i ryggen har varit jobbig. Men jag lever, right? ;).
Ikväll kommer min finaste Niklas äntligen till Sverige! Äntligen i samma land iaf! Fy min gud va jag har saknat honom! På söndagnatt kommer han till gotland, mycket gillat!
Ikväll blir det bara chill, mycket skönt!
Ha en bra dag alla sötgötar!
-Kisses-


dagens




Klagomål!

Vilken lååångsam dag!!
Det går inte snabbt nej.. Förut var Fanny och Emma här, vi fikade och pratade = mysigt och trevligt. Det blev gamla minnen och nyheter i en härlig blandning! Efter det var jag på utvecklingssamtal. Superkul! Inte.. Jag hatar sån skit, och det slöt med att jag och mamma kom hem bråkandes. Jag hatar att höra "du kan bättre, bara du pluggar". Jag bara hatar sönder det! Jag gör väl för helvete vad jag kan! Nej, orkar inte tänka på det mer..
Om någon timme ska jag gå till träning. Suger att jag inte får spela eftersom innebandy är min rehabilitering. Jag älskar det! Jävla spruta..

Just nu saknar jag Niklas så jag vet inte vad.. Vill prata med honom! Träffade två av hans kompisar på skolan. Det gör saknaden större att se eller träffa någon som man kopplar till han.. Behöver prata med honom! <33

Nu orkar jag inte klaga mer..
Hejdå

VACCIN!

Idag har jag tagit svinvaccinet. Inte farligt alls. Från att dagen började fick vi stötta Sara som har världens största fobi mot sprutor. Så det gjorde vi, och det gör ju att man lugnar ner sig själv också. Så jag var inte nervös alls. Tills jag gick efter sköterskan in i rummet. Fiiiifan! Jag fick ingen luft. Jag har ju en mindre allergi mot ägg, så pratade med henne om det. Men det var grönt, bara att ta sprutan. Så jag satt mig i stolen, typ skakade! "J-jag är lite nervös.." fick jag ur mig. Och skojja inte! Men det gick väldigt bra! Så när jag gick ut därifrån släppte allt, knuten i magen, som hade kommit dit på 30 sekunder, släppte och jag fick tårar i ögonen. Ni vet när man är sådär extremt nervös och så släpper allt? Så var det. Men fan att jag lipar :D. Bara att bita ihop. Sen satt jag stel som en pinne i 30 minuter, rädd för att röra mig. Sen gick vi och åt. Nu sitter jag hemma, armen är lite stel, annars ingen biverkning. Om nån timme slutar Fanny, då ska vi hitta på nått. Blir roligt! :). Senare är det utvecklingssamtal med Guzilla och ikväll träning. Jag får ju inte träna, så ska bara se på.

Men ni får ha det bra allihop,
-Kisses-



Btw, har börjat bestämma lite småsaker inför min födelsedagsmiddag. Kommer bli roligt! Och tjejer, var beredda att dra på fetaste festblåsan! ;)

Niklas Johansson <3

Jag saknar dig något så otroligt älskling!
Jag visste inte att man kunde sakna någon så mycket, men bevisligen så kan man det. Du förgyller mina dagar! Utan dig skulle dom vara gråa och tråkiga, men när jag vet att du finns så lyser dom upp! Du betyder så otroligt mycket för mig, och även om vi inte känt varandra mer än två månader så har du gjort ett mycket stort intryck på mig. Du har ändrat mig till en bättre, starkare, mer självsäkrare person.


För två månader sedan visste jag inte att du fanns, nu svävar min värld runt dig.
Tack för att du kom in i min värld

Världens Finaste Niklas Johansson <3

En liten uppdatering?

Dags för en liten uppdatering ?
Idag har det inte hänt allför mycket. Två lektioner, Samhällskunskap och Gympa. På gympan dansade vi schottis, hahah! Jag parades ihop med Oskar, längsta människan i världen. P E R F E C T. Haha, Men det var roligt, vi var sämst :).
Efter skolan gick jag och Madde hem till mig och lunchade. Sen var det iväg till frissan för min del. Vi diskuterade i 5min vad vi skulle göra med mitt hår. Det slöt med avklippning en bit på längden och lugg! Tro mig eller ej, men för första gången sen jag var typ 7 år har jag lugg! Lite skillnad på de olika frisyrerna då och nu, men jag är nöjd. Måste vänja mig bara!
Till kvällsmat hade mamma gjort vegetarisk lasange, den blev så hårt dissad att den nog aldrig letar sig till vårat kök igen, hoppas jag!
Ikväll blir det bara chill, riktigt skönt.
Men ni får ha det bra sötnosar!
-Kisses-

Och självklart saknar jag min älskling,
som bara den!
Kom hem nu!<33






NU

:@

Ditt jävla kräk

Outfit, som jag lovade..

 

Nu ska vi se vad vi har här..

Jeans - Desnudos, spanien

Linne - Pimkie, spanien

Kofta - systers

Halsband - H&M

Armband - fått av mor min

Och så den gröna kepsmössan - H&M


Fredag den 13:e

What's up homies?
Idag är det fredag. Fredag den 13:e. Ja, det är väl lite otursdag eftersom min älskling åker till spanien idag.. Kommer sakna honom!<33

Jag har precis fått lite pikar för att jag är den gotlänningen jag är. Madeleine uttalar möte "mötä" som en stockholmare, medan jag och sara, som de rediga gutarna vi är, säger "möjte". Man ska va en go' gottlenning, ellah huir? :D

Idag ska jag efter skolan gå till södervärn och hämta läxor till min sjuka syster, hon ska vara glad att hon har mig. Sen har jag tänkt ta med mig Helena hem, för hon ska låna lite saker av mig. Ikväll blir det troligen "Let's go underground" på fenix, sen hem och äta någon god middag tillsammans med familjen.

---

Idag är jag enligt Sarus och min mor lite militär inspirerad i mitt klädval. Har mina svarta stövlar, blåa jeans, vitt linne, vit kofta och en grön mössa som jag köpte på fastlandet. Nja, lite militär kanske.. Lägger upp en outfitbild när jag kommer hem :).

Nu ska jag nog fortsätta med svenskan, även om jag inte har nått att göra.. Men vi hörs senare!
-Kisses-


SarusBarus helsaa! :D

?

Whatever happend?

Pictures of you, pictures of me..

Lite gammalt och lite nytt!



Nu ska vi se vad vi har här..
Bild nr1. Nån outfit som jag hade någon dag.
nr2. Madde en kväll hemma hos Sara.
nr3. Madde och Olivia en kväll hemma hos Sara.
nr4.
Ännu en outfit som jag kände behövde fotograferas och minnas..
nr5. Någon random tråkkväll!
nr6. I lördags på Emma's födelsedagsmiddag! :)

<3

Niklas Johansson <3



Du betyder obeskrivligt mycket älskling!

nej

Nu orkar jag inte mer..
Känner för att bara lägga mig ner och gråta och aldrig mer gå ut.
Men jag vill inte vara hemma heller.
Jag vill bara bort ifrån allt och alla.
Jag orkar verkligen inte mer..


want them old days back

Hej... (A)

Sitter hemma hos Niklas nu, lediga idag, mkt skönt!
Idag har vi bara hunnit vara på stan en sväng, eller han har ju klipptsig också. Blev mkt bra! :). Nu ska vi strax gå och se klart Män som hatar kvinnor.
Men måste springa nu!
Ha det bra!
-Kisses-

( och jag ska bli bättre på att blogga, jag ska..)

Niklas hälsar

RSS 2.0