Näst sista dagen på 2008!

Hey!
Idag har jag varit med Fanny. Det har varit kul! Först gick vi en promenad in till stan, ner till hamnen, runt i innerstan, upp till Reno och hyrde film, sen gick vi hem. Hemma tog vi en kopp te och började se på filmen. Den hette "Mörkret", tror jag. Dansk, lite halvkonstig, men ganska bra! Sen åkte Fanny iväg ett tag, då städade jag lite och målade naglarna med guldnagellack. Mycket fint, haha. Lite senare kom Fanny tillbaka och vi såg slutet på filmen och snackade lite. När hon hade gått hem gjorde jag räkmackor (mums!) och kollade lite tv med familjen.

Oh crap, jag har ju klantat igen, men som jag sagt, jag är född för att göra det! Men jag är ledsen för det.. Hoppas det löser sig<3

Nu ska jag gå och lägga mig, måste vara utvilad för imorrn är det NYÅRSAFTON!! Sista dagen på 2008! Helt galet. Har gått snabbt. Men det ska bli kul, äta lite mat med kompisar, ha det trevligt, resten får ni höra efter nyår. I'm no sidekick you know.

Hoppas alla haft ett bra 2008! Och får ett bra 2009! Ni har väl era löften klara..?
-Kisses-


Tilda - Tildas läskiga hand..

Yeah-Hello!

Tjineling !
Idag har inte hänt mkt.. Jag har bara tagit det lugnt och spelat lite Skip-Bo med mamma och syster. Haha, det var kul. Sen träffade jag Madde en stund, vi drack te och pratade en stund, sen åkte hon hem. Då gick jag och syster upp till singan och handlade.
Nu sitter jag i min brors rum och lyssnar när hans kompis spelar gitarr, haha.. Inte mkt till spel, han klinkar bara lite. Sen ska jag gå upp och äta mat, sen blir det nån film med mamma och syster.

Har ni tänkt på att killar är rätt dumma i huvet? Eller taskigt sagt, men primitiva, naiva tänkare. Haha, så det kan bli lite problem ibland. Därför vill jag säga förlåt gubben, jag känner mig som en idiot. Men jag gillar dig ändå!<3

Nu ska jag hjälpa till att laga mat,

-Kisses-



har man tråkigt får man göra det bästa av situationen, haha

Kort Söndagsinlägg

TjingTjing!
Idag har jag varit och spelat badminton med syster och far. Det var kul. Sen var jag bara hemma och satt vid datan typ
Imorgon åker Pia till Egypten, kommer sakna henne. Men du får ha det bäst!

Nu ska jag strax gå upp och se på Repmånad, haha den är kul. Sen blir det Shakespare in love, tror jag. Jag älskar julhelgen, för det går så många bra filmer, haha.

-Kisses-


JulaftonTilda

Julen är förbi..

Hoppas alla har haft en helt underbar jul! Det har jag haft. Mycket paket och trevligt sällskap. Haha. Men internet har vart mos, så har inte kunnat komma in på datan.. Men men, bra att vara lite datafri ibland, haha.
Dan före dopparedan pyntade jag och mina syskon granen, den bliv fin. Dagen med stort D, Julafton, var jag först och åt hos mormor sen på kvällen var det ut till Lummelunda och fira med släkten.
Juldagen tog jag det kugnt, väldigt chill dag. Den 26:e var jag med Madde och Simon på stan och fyndade två plagg. Skönt med lite tillskott i garderoben.

Och nu idag sitter jag här och tar det lugnt, vet inte vad jag ska hitta på idag, det återstår att se.

Än en gång, hoppas alla hade en härlig jul!
Och vad ska ni hitta på på nyår?

-Kisses!-


Måndag 22/12

IDAG FYLLER JAG 15!! Härlig känsla.
Jag vaknade när min familj kom in kl.8. Då sjöng dom en låt som jag på skojj hade sagt att jag ville ha. Haha, den hette "blue blue moon" och sjungs av Torleifs. Haha, jag trodde jag drömde! men det var en kul överraskning. Sen fick jag en massa paket. Lite senare kom Fanny och Pia, då fick jag F-present och så bytte vi julisar. Väldigt mysigt. Tack för presenterna! Sen spendrade jag min dag med att baka och smsa, haha! Jg bakade knäck och tårta. Såå skillad! Jag och Agnes fick dekorera tårtan, den blev väldigt fin tycker jag! På kvällen kom släkten, då fick jag ännu mer paket. Wiie! Haha, sen fixade jag och Agnes en skattjakt till våra kusiner. Haha, shit va kul det var att hoppa fram och skrämma dom, t.o.m syster blev skraj, så det var skitkul!
När alla hade gått och jag gjort mig iordning såg jag på "The Jeff Dunham's Show". Haha, så otroligt kul, skrattade hela tiden!

Tack till alla som sagt grattis idag!<3

-Kisses-

Goodmorning folks!
Mm, mums!

Butterflies

I fredags fick vi LOOV! Så otroligt, obeskrivligt, ofantligt skönt! På kvällen var jag och bowlade med laget, mysigt.. Det gick inte så bra för mig, men jag fick några strikar iaf, och kanske inte bara menat till bowlingen? hihi. Efter åt vi pizza. Sen var jag och Madde ute och cyklade lite, träffade Simon. Sen drog vi hem till mig alla tre och såg på film. Haha, läskig skräckis.. Sen sov Madde hos mig. Trevlig kväll.

På lördagen var jag på stan med Madde, hittade ytterligare lite julisar. Efter stan var jag på Ibk-matchen med Pappa. Men jag stod vid Emma och Helena och några andra. Det var kul. På kvällen var jag bara hemma, såg Harry Potter med syster, haha. Riktigt bra film där asså..

Och idag, Söndag, har jag varit med Pia. Först var vi på stan och hittade dom sista julklapparna. Skönt att det är klart. Sen var vi hemma hos mig och såg film. "The Love Guru". En film jag starkt rekommenderar. Sjukt kul, jag skrattade hela igenom. Efter den såg vi lite parlamentet. Haha, Björn Gustavsson är iaf sjukt kul. "Vad är Dumbo?" "Ett hem för utvecklingsstörda". Hahah, shit va jag garva!
Sen har jag slagit in paket med bror, det var mysigt. Haha, han har kul humor, så jag ska lägga in en bild på en av paketen till Madde.
Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla lite tv, sen sova. För imorgon.....BLIR JAG 15! Nicenice, nu joinar jag alla på den sidan av åldersstrecket.

Sen har jag också fått tillbaka fjärilarna i magen. Går ju inte att vara sur på dig! Kanske inte är bra för min självrespekt eller vafan det heter. Men man måste riskera för att vinna!

-Kisses-

  1. Fåglarna i trädet syns inte..  2. Brors idé på hur man piffar upp en julklapp. Haha, ja, inte konstigt att han är min bror kanske.

I'm screwed

Nu har jag klantat till det igen. Det gör jag jämt. Det är mitt kall i livet verkar det som. Allting krånglar jag till. Kan jag inte låta allt vara sockervadd, rosa moln och vackra blommor?

Jag är så glad och tacksam över mina vänner som håller mina fötter på jorden. Utan er vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Jag är kanske inte så gammal, men man kan lugnt säga att jag har lärt mig att inte allt är guld som glimmar. Allt kan inte ses i svart och vitt, och det är det mina vänner hjälper mig att förstå.

Jag antar att jag har lite kasst tålamod, eller så är det precis tvärtom. Jag är iallafall trött på att klanta till allt. Jag är en ganska känslosam person, och det är inte alltid en fördel. Jag tar åt mig, och jag kan lätt bli sårad. Så för andra kanske det inte är en stor grej, men för mig kan det betyda mycket. Men jag kommer lära mig, jag håller på att lära mig. Jag ska bli starkare. Jag måste.

Till sist vill jag säga förlåt till alla som jag sårat.

<3

Blir så förbannad..

Idag fick jag sovmorgon till tio! Hur lyx får det bli. Jag menar, den enda sovmorgonen jag har annars är till 20 över 8, grattis liksom. Annars en fett chill dag. Fanny kom hem till mig sen gick vi tillsammans till skolan. I skolan var det soaré, har sett den redan så jag pallade inte se så mycket. Jag satt berdvid Simon nästan längst fram och när jag skulle vända mig om och le mot Madde satt en fett söt kille ivägen och trodde jag log mot han. Haha, han är en liten badboy, men ska nog se vad jag kan få ut av han... Hahah. På franskan hade jag roligt. Satt i bibblan med bland andra Myran och Madde. Haha, Myran läste lite fel bok när vår lärare kom in...
Jag har fått en massa mysiga kramar idag också, från bl.a Simon, Myran och Ahby. Haha, hugs are my drugs..

Igårkväll såg jag en dokumentär som hette; Pregnant Man. Och jag blir chockad över hur elaka människor är. Han fick hatvideor och telefonsamtal dag ut och dag in från folk som inte ens bodde i USA! Det är läskigt att det är så. I en värld där alla strävar efter mänskliga rättigheter, fred och jämställdhet finns det så mycket hat. Man säger att vissa inte är normala, men vadfan är normalt!? Ingen kan bevisa vad som är normalt, för alla är olika. Jag blir så förbannad...

För att tillägga så undrar jag vad i helvete jag gjort mot dig!? Du rådissar mig och snackar skit utan anledning. Vi har varit väldigt bra kompisar och jag har berättat nästan allt för dig. Nu har vi inte pratat på länge och sen får man höra vad du tycker om mig. Det är lågt, riktigt lågt. Vill inte ha med dig att göra mer, så bara försvinn...

Hoppas alla haft en bra dag!
-Kisses-


Alla sviker

Idag har jag haft matteprov. Det gick ganska bra, fick ett starkt G iaf. Jag skrev klart min novell på svenskan också, skönt, då är det klart. Så jag får sovmorgon imorrn! Yess.
På bilden idag började jag göra ett julkort, det sket sig. Haha, är man sämst eller? Kan inte ens göra ett julkort..
Simon och jag har haft lite mysigt idag, haha, många kramar och hållit hand och sånt. Mysigtmysigt. Hihi..
Efter skolan var jag och klippte mig. Det blir ju aldrig bra. Fast man är ju aldrig nöjd när man klippt sig, det har noh bara hänt en gång för mig. Men jag måste få fixa lite själv och vänja mig vid det.

Jag har kommit på att nästan ala killar som finns i mitt liv sviker mig. Det gör ont. Ska jag inte få lita på killar längre? Det är ju förjävlgt rent ut sagt. Nää, killar får nog börja bevisa att dom kan vara bra vänner.


-Kisses-

   1. Jag imorse i brors tröja, haha
     2. Nyklippt, typ blä, men det fixar sig nog

En vecka kvar tills jag fyller år!

Idag i skolan hände det väl inte alltför mkt. Fanny hade gympalektionen. Jag var trött efter kan jag ju säga, haha. Bra gjort, honey. På torsdag ska jag ha gympalektionen.
 Efter maten slöt jag och gick hem och hade en väldigt intressant msn-eftermiddag. Haha, sjuka killar det finns här i livet. Men mkt skratt och det var skönt.

På täningen ikväll hade jag skitkul, haha. När vi spelade match körde jag och Agnes backar. Då var det SisterPower FTW! Haha, vi ägde ju. Och så kom ju Alex dit och kolla, han hade ju bestämt sig för att spela efter, och då rök koncentrationen. Tack för den! Haha, nej men, det var kul.
Det var sista träningen med våra nuvarande tränare. Känns både skönt och tråkigt. Så på fredag ska vi ha lite avslutning. Då skall vi till Kanonen och spela bowling och äta pizza. Ska bli mysigt. Hela laget. Sist vi gjorde nått var ju i april.
Sen på kvällen ska Madde sova hos mig, ska bli kul.
Nu ska jag gå upp till mitt rum och se på Titanic som går på tv.

Hoppas ni haft en bra dag!
-Kisses-


Only for Pia

Det här inlägget är för att Pia vill att jag ska skriva. Så det kommer inte handla om nånting. Om du vill läsa ingenting kan du fortsätta läsa, annars kan du sluta. För det kommer inte handla om nånting. Men ingenting kan ändå vara nånting. No arbete är booring.
Nöjd nu, Pia?

pusspuss

Äntligen hemma

Nu är jag tillslut hemma från skolan. Jag fick sluta 40min tidigare idag, JIPPIE! Dagen började med No då jag inte gjorde nånting. Sen var det matte, ytterligare en lektion av ingenting. Sen musik, då spelade jag ukke, haha, sen fick vi varsitt exemplar av julskivan som klassen spelat in. Den skivan spelades om och om i caffis hela dagen, haha, fett nice. Sen var det So. Beting där. Så då hade man typ två-tre timmars håla. Så jag sprang runt med Pia i hela skolan, väldigt kul! Och så hände lite annat också, haha, fast det var lite pinsamt. Skoldagen slöt med slöjd där jag fick vg på mitt broderi, nicenice.

Det har varit en hyperdag, det har faktiskt varit skönt!

Nu ska jag gå och kanske smsa lite med en person som jag kanske ska ha lite julaftonsmys med. Hahah, den ni! Men det är alltid trevligt...eller är det ? Vad tycker ni?

-Kisses-

Fan dig!

Jag kan bara säga en sak. Jag mår illa, jag vill spy när jag tänker på dig just nu. Du har ljugit något otroligt mycket. Och jag var påväg att falla för dig! Djupt alltså! Ner till botten! Allt du skrev, allt du visade, allt du sa. Lögn. Sen förändras allt. Du bryr dig ju inte. Det har jag ju märkt. Jag kan fan gå ut och ha sex med alla killar jag ser utan att du bryr dig. Jag är less. Jag är klar. Jag vill inte ha dig längre.
Det känns jobbigt, det bränner och svider, men det är för mitt bästa. Jag måste tänka på MITT bästa just nu, och du har inget att göra med mitt bästa.
Jag har fällt mina sista tårar över dig. Ska bli skönt att slippa mer.

I thougt you were a man,
that you'd understand.
But you're just a boy,
you don't understand.


Jag är värd bättre. Så jag ska hitta bättre.

Om du tycker jag har fel, säg det då till mig. Annars kan du göra som du brukar och strunta i mig.

Kanske låter lite hårt, men du överlever.

Nu ska jag se Family guy, så
-Peace out-

Lördag = Skrattdag

Idag sov jag tills klockan var typ 11, var såå skönt. På dagen var jag med Fanny på stan, hittade lite julisar. Fanny har haft lite talsvårigheter idag, haha, sjukt kul asså! När vi skulle till Vero Moda skulle hon säga nått om en kjol hon sett på Åhlens, då gjorde hon ett smackande ljud i cirka 1min, sen sa hon "kjolen". Det roliga var att hon inte märkte det själv så när jag sa det skrattade vi hela vägen ner till Vero Moda! Hahaha, shit va kul det var! Jättekul dag på stan!
När jag kom hem började jag att smula jäst som alla vet är en av ingredienserna i LUSSEKATTER! som vi bakar idag. När mamma hade smält smör som jag skulle hälla mjölk i tänkte jag otroligt ologiskt! Jag hällde iskall mjölk i det varma smälta, smöret. Så smöret, det stelna ju igen! Hahahah! Det såg ut som gröt! Gud va jag skrattade, och mamma hon var ju tvungen att fixa allt igen, så hon blev ju lite småirriterad när jag höll på och ta kort på misären, haha, gud jag ska aldrig bli bagare!

För alla som inte vet så är det Luciadagen idag. Så jag och Fanny vi cyklade till Domkyrkan och såg på Lucian där. När vi cyklade in på adelsgatan sa Fanny; "gud va öde det är här". Då sa jag; "Ja. Är det någon här, här, här?" Sen garva vi hela vägen till kyrkan. Haha, kass humor.
I kyrkan skrattade vi typ konstant, finns mycket att skratta åt i en kyrka kan jag säga! Haha, tanterna som sov, eller alla gånger vi fick lägga upp benen på bänken för att folk skulle förbi t.ex. Hahaha!

Nu ska jag snart upp och äta lite nybakta lussebullar och se på Harry Potter. Som Fanny sa, jag har ju laddat upp idag. haha!

-Kisses- 

    
1. Goda, klara Lussebullar!                                        2. "smält" smör och iskallmjölk. Så blir det!

Another day in life

Dagen började med hemkunskap. Jag bakade scones själv, inte sådär jättelyckat kanske.. Sen var det luciatåg, lite mysigt att se på. Ni var duktiga.
Sen fick jag veta att jag får 3vg i No, duktigt duktigt.
På matten sov jag. Såå skönt! Ingen brydde sig heller, så det var bara att sova på, mm....
När jag kom hem strök jag pappas skjorta sen gick jag och la mig och sov igen, mm..... Sen åt jag lite pizza och gjorde mig iordning för träning.
Vi började träna en timme tidigare idag för vi skulle ha träningsmatch mot Väskindes p94or. Väldigt kul match faktiskt även om vi inte vann. Inte för att jag brydde mig om resultatet, haha. Iallafall, jag spelar ju vänsterback och så var det en kille som körde högerforward så vi spelade ju emot varann hela tiden. Och jag tror fan han stötte på mig asså, för gud va han snacka och komplimanger och shit, haha, det var kul! När jag skulle ta ner en boll på bröstet beräknade jag avståndet fel, så den hamna mellan mina lår, OCH FASTNA DÄR! för jag höll ihop mina ben. Haha, fan va pinsamt det var, men effektivt för ofta en kille kommer fram och börjar harva med klubban där liksom, hehe.
Sen tränade vi lite vanligt, inget seriöst. Sen snackade vi med tränarna som toltalt har fastställt sig på att sluta, so bye bye guys..

" And baby when it's love if it's not rough it isn't fun"
   Lady GaGa - Pokerface

Nu är jag hemma och chillar, bara jag och syster hemma, jätteskönt. Nu blir det tv!

-Kisses-




Första bilden på mig, säg grattis! haha, nej men iaf.

It's Back

Oh yeah, you heard right, now im the king so that means im fly..
Nä, det var inte det jag skulle säga. Vad jag skulle skriva var;.... MIN MOBIL ÄR BACK IN BUISNESS! Typ överlycklig. Det tog bara lite över en vecka. Nu ska jag bara få in alla inställningar och shit, men det fixar man.
Idag har jag sammanlagt haft tre och en halv timme håla, dryyyygt! Men hade en kul dag ändå, haha Malin, get some hjärnceller honey.
 Efter So:n blockerade vår klass bänkarna i korridoren, alla låg på varsin, fett nice. Haha!

"I wanna take a ride on your disco stick"  : Lady GaGa - Love Game. Bra låt..

För de som vill veta så mår jag faktiskt hyfsat bra, lite deprimerad, men det har jag mina skäl till. Men jag är ändå rätt nöjd med det mesta nu.

Imorrn är det träning! Två timmar! Det ska bli kul. Ska ha träningsmatch mot väskindes p94. Undrar hur det går. Får se om dom är någe tuffa. Nu blir det nog lite tv lr nått..

-Kisses-





Three days, how about that?

Så vi börjar väl med måndag, eller vad säger ni?
Gjorde no-prov på morgonen, gick väl hyfsat. Sen blev jag klar med broderiet på slöjden. Skönt att det är över.

Tisdag:
Hade en lektion på morgonen sen var jag på solberga på gympan och hade livräddning, faktiskt helt ok. Sen slöt jag, då drog jag hem och chillade. Smsade lite med Alex, faktiskt kul, var ju ett tag sen om man säger så. På kvällen var jag på träning. Våra taktfulla tränare börjar med att säga; "vi ska sluta träna er. Nu spelar vi lite!" Fett med fokus efter det. Kommer inte bli lika roligt utan er, grabbar<3 Men det var skönt att träna ändå.

Onsdag:
Varken Fanny, Pia eller Emma var i skolan. Shit halva klassen var ju borta ffs! Så jag hängde lite med Anna, Malin och Elina at school. MALIN! JU ARR MAJ DRRUGG! Japp, jag satt på Malins rygg och hon snyrrade fram i korridoren, shit va snurrig jag var! Haha, men kul var det. Och jag fick reda på mitt resultat från No:n. TWO POINTS FROM VG. lite surt, men jag överlever.


Och så lite tankar från mitt inre;
Jag vetifan om jag orkar satsa på dig längre. Du fattar att jag gillar dig, verkligen gillar dig. Men asså, kom igen. Jag känner mig fett dissad hela tiden. Och Hell no, i won't tollerate being played, hell no. Men asså, och nu försvinner du där. När ska jag se dig om du inte tar initiativ att träffa mig, kom igen, jag gör fan mest här. Vad hände efter resan? Asså, jag vet inte. Jag vet att du är värd det, men just nu känns det hopplöst. Det är bäst att gå ifrån med lite värdighet. Shit asså, vad ska jag göra?

-Kisses-



Btw, vet att alla tjatar om bilder. Ska fixa, sålänge får man väl stå ut med såna^ lr inga alls,

Dagens skämt

Tjingeling!
Nu sitter jag i bibblisch och ska skriva en uppsats om globalisering (vad fan är det liksom!!?) tills på torsdag. Jag och Fanny ska skriva tillsammans, undra hur resultatet kommer bli.. haha!
Iaf, idag har jag bestämt mig för att vara positiv, jag ska försöka se nått positivt i allt som händer. Det började imorse; Jag fick en gigantisk mascaraklump vid ögat, och jag har vattenfast, så det blev lite jobbigt. Positivt: Jag fick bort den! De näjs.
Vi har spelat in en julskiva på musiken, det var kul. Men vissa hördes mer än andra..
När so-lektionen började närma sig pallade jag och Fanny inte gå upp först, då sa Fanny till Malin; "säg att jag sitter på toa". Då sa jag; "säg att jag sitter bredvid". Sen asgarva vi, hahaha! Fett kul humor. Positivt: Det var sjukt kul och man lever längre om man skrattar!
Men nu ska jag försöka plugga, haha dagens skämt nr.2, kommer nog smsa lite ist.

-Kisses-

MÄtch!

Idag har jag..hmm.. SPELAT MATCH! Det var fett kul, inte för att vi vann, (för det gjorde vi inte) utan för att jag har längtat efter att spela och för att jag gjorde ett ass. Frislag, PANG på mål, sen kom Frida och slog in den, fett nääjs. Sen har Madde lekt sidekick och skrivit precis vad jag gjorde och hade på mig via mobil, utan att jag sagt det. Det var sjuukt läskigt. Sen plattade jag min mammas hår, haha, det var ju kul om något. Jag låg dubbelvikt på golvet av skratt. (info: Mammas hår är absolut inte rakt). Allt igenom en rätt trevlig dag. Nu ska jag kolla på nån sjuk video med min knäppa bror, sen blir det tv.
-Kisses-

Torsdag-Fredag

Torsdag:
var i skolan på dagen. På kvällen var jag på skolan och såg soarén med Fanny, Pia, Anna och Emma. det var kul:P haha

Fredag:
Gick hem efter första lektionen, hade typ kramper i magen och mådde illa, usch. Runt tre vaknade jag och då hade det gått över. På kvällen var jag på träning, det var kul. Jag trampade på min systers klubba så att mitt ena ben halkade iväg, gjorde fett ont. Nu chillar jag bara hemma och ser lite tv. På Söndag är det match, nice!
Too bad you can't be there..

-Kisses-

Måste bara tillägga...

...att du är en så otroligt söt kille, som bara genom ett snabbt sms och ett förlåt kan ändra min inställning snabbt som en blinkning. Tack för att du förgyllde min kväll! <3

Puss på dig!<3

Tre ting..

Nu sitter jag i skolan och har "bild". Vi har en vikarie som har manboobs, haha, han fick spel efter fem min med vår klass.
Jag har tänkt på en grej, allting är typ tre.. Först var M borta i tre veckor! Sen kom han hem och efter tre dagar (!) fick JAG ta kontakt, (jag vet att det inte har med saken att göra men iaf) och min mobil ska vara borta i TRE VECKOR!!! Jag känner depressionen smyga sig på..
Annars har det inte hänt så mycket mer idag tror jag. Ikväll blir det Grey's Anatomy sen sussa tror jag, och kanske lite plugg. Usch, gillar inte att plugga.

Förlåt för igår, jag kände mig skittaskig och ville bara springa tillbaka och säga förlåt, men jag måste stå på mig, skaffa lite pannben (vilken liknelse..haha) . Men så är det.
Jag är ingen krävande person, det är inte mycket jag behöver för att vara nöjd. Men något jag faktiskt behöver är bekräftelse, känna att jag betyder något för personen. En vänskap lr ett förhållande bygger på tillit och det är något man måste förtjäna, so let's earn the trust!

-Peace out- 

Kväll

Var och lämnade in mobilen, och mitt liv gick under.. Jag fick en Motorola från STENÅLDERN :o Så jag bröt ihop, sen snodde jag min brors gamla, lite bättre iaf.
På träningen var det Tilda Goes Dissing. Så förlåt M, men jag var tvungen att få en poäng, få dig att förstå. Hoppas du hör av dig, lr så sumpa jag skiten, haha, skillat Tilda..
Men träningen gick ändå bra, har typ träningsvärk i ryggen, usch, inte skönt.. Nu ska jag borsta tänderna och föna håret, sen sussa. Hoppas ni har haft en bra 2a December. Ajjuste, 20 dagar tills jag fyller år!! Och julkalendern är igång! December gör mig åter till ett barn.
-Kisses-

Att sluta tidigt är omtyckt

Yeppyepp, då var man hemma från skolan, såå skönt att sluta tidigt! Jag ska strax ladda över allt jag har på mobilen till datorn, för jag ska lämna in min mobil till elgiganten, för den ramlar typ sönder, så får se vad som händer med den.
Jag fick tillbaka mitt franskaprov idag,...VG Dirr!! haha, nej usch, jag ska inte börja säga dirr. Men glad blev jag.
Ikväll ska jag på träning, då ska jag träffa han för första gången på tre veckor, jag är nervös. Får se hur det artar sig.
Jaja, nog med skitsnack för nu, kanske skriver nått ikväll efter träningen.
-Kisses-


Man måste vara ärlig ibland..

Ännu en dag av livet har gått.. Idag har det väl inte hänt så mkt, spexa runt lite i skolan halva dan som vanligt. Efter skolan var jag tillbaka till skolan och bakade muffins med Pia och några andra. Rätt trevligt, vi ska sälja på Linds på Söndag. Fast då kan inte jag, för jag ska spela match. Det ska bli kul.
I helgen hände det en del. Lördagkvällen spenderades hemma hos anna, tjejmiddag, det var kul, haha,helt crazy.

På söndagen var jag helt ärlig mot killen jag gillar, kändes ganska skönt, även om jag typ är sur på han för att han är sämst på att höra av sig. Men hur mkt kan man begära av killar då..?
Aja, nu väntar sängen, det är ju en dag imorrn också.
-Kisses- 

RSS 2.0