Jaja..

Just filled with sweet,
 sweet,
 memories.

I want new one's,
 new one's,
 with new and old,
 people.

Because I do not accept any less than someone,
Just as real, as fabulous.
Don't want no paper gangsta..



Läskig lärare

Idag har varit en upp-och-ner med humöret-dag! Haha. Började med No där min lärare direkt frågar om jag är tillsammans med Oliver. Hahah! Vafan, en lärare liksom? Fett kul, så jag garva och sa att, näe det är jag inte. "varför inte? Han är så gullig och snäll, skulle nog bli ett par det" Jahaa, då vet man det.. Sen satt han och kollade finurligt på mig hela lektionen. När den var slut och jag gick ut genom dörren möter jag Oliver och ger han en kram, precis då kommer min Nolärare ut och säger, nej men heeeej Oliveer! Och skrattar och ler. Haha, helt körd ;D Lite senare på dagen satt jag i Simons knä, då går Nolärarn förbi igen och slänger ur sig; "nej men Simon! Det där är Olivers tjej!". Hahah, Simon såg lite chockad ut.
Det var ingen gympa idag, istället fick vi en och en halv timme mentorstid, jippie.. Där fick vi veta att de som inte hjälpte till med påskrisen i lördags (jag kunde inte, match i hemse..) ska få sälja. Fine för mig. Men sen fick jag veta att jag skulle stå där med en person som jag inte vill stå där med, så jag blev lite pissed och tänkte att vi kunde byta så jag kunde va med Andasson och han med sin kompis. Men na'aa! Det gick visst inte för sig. Så jag snackade med Andasson på rasten. Han svarade "Nu är det kriig!" och gick bort till dom andra. Och nu ska jag stå med Andasson ;D. haha, power.

En ganska bra dag! Ikväll blir det träääning! Fett nääjs. Ha en bra dag!

-Kisses-



Awesome Narwhals!!

Narwhals

Tryck på "Watch this movie"
så kommer en ruta upp med världens mest hjärntvättande låt!

Narwhals, Narwhals
swimming in the ocean...

:D

Crazy dayyy!

Haha, idag har vart en helt galen dag! Till att börja med hade jag ett experiment att visa upp på No:n gick nog ganska bra, även om jag gjorde vissa miner.. Men jag hade ju aldrig gjort det förut, ville juh se! Haha. Innan So:n hade alla gått och jag och Anna var kvar för jag gjorde en inbakad fläta på henne. När hon stod inne på toan gick två killar i åttan förbi, (jag nämner inga namn), varpå den ena sa; "Öh du, han (han pekade på killen bredvid) tycker att du är fett sexig" Sen gick dom. Jag typ låååg på golvet och gapflabba! Så efter det var jag lite hyper och jag skulle göra prov. I samhällsekonomi. Så vi fyra som skulle göra provet gick efter vår lärare till ett annat klassrum. När han ser att jag står där frågar han om jag ska göra provet. Sarkastiskt slänger jag ur mig; neeeäj..! Han tittar chockat på mig och jag får ur mig, att ja, det ska jag göra... När jag tror att han har gått säger jag surgubbe. Då stod han bakom mig!! Fan, IG här kommer jag..
Efter det var det mat, då råkade jag ge en bitchblick till en kille i min systers klass, oops..! Efter det var det håla och jag och Pia gick för att träffa Madde. När vi sitter utför datasalen börjar en klass vräka sig ut därifrån. Det visar sig vara min "beundrares" klass, haha! Jag börja asgrava men skärpte till mig när han kom ut genom dörren, det måste ju vart pinsamt för han. Sen börjar jag, Pia och Madde skratta igen. Helt galet :).
En smått speciell dag. Men rolig! Nu ska jag sitta en stund vid datan och lyssna på lite Lady GaGa låtar och en låt som jag fick av Pia (fett bra! hahaha). Sen får man se vad som händer.
Ha en bra dag!

-Kisses-



Jag jobbar med välgörenhet i Spanien, hmm..

Ställt fram klockan?

Jusste, igår skulle man ställa fram klockan en timma. det verkade inte vara en så bra grej för mig, men det tar jag efter jag berättat om igårkväll..
Igår skulle ju jag, Madeleine, Ahlby och Oliver på Musikdirekt. Det gick inte som planerat. A och O drog dit tidigare, och när jag och M kom dit var det låst! Vi kom inte in! Så var det nån tjej som kom och öppna dörren, men hon sa att vi inte fick komma in.. Vad gör man då? Jo, jag och Maddde tog iaf en promenad, gungade på gungorna i Almedalen, kollade på stjärnorna och värmde fötterna på lampor. När hela musikskiten äntligen var slut gick vi fyra till Max där Ahlby och Oliver åt och jag och Madde drack te respektive kaffe. Efter det drog vi hem till Oliver och röjde runt lite i hans hus. Vi hittade en liten minibasketboll som vi hade krig med. Haha, lite galet. När vi hade sagt hejdå till Madde och jag, Ahlby och Oliver stod utför mitt hus gjorde Ahlby en grej som jag nog inte ska ta upp här om jag inte vill ha en ovän för livet. Men Ahlby, börja träna (a).

Imorse vaknade jag av att min syster och mamma bråkade och när jag kom ut i köket sa min syster åt mig att dra åt helvete. Härlig morgon! När hela familjen äntligen var ute ur huset tänkte jag göra något snällt och dammsuga hela huset. Så glad som jag var gick jag runt och sjöng med dammsugaren i högsta hugg. När jag är på nedervåningen börjar något plötsligt tjuta. Det var då fan va det lät! Så jag drog ur headsetet ur mina öron och sprang upp till telefonen och ringde pappa; "det är bar brandlarmet, ta ur batteriet". Hur i helvete gör man det när man inte kan va i närheten! Så öronproppar i högsta hugg och humöret från toppen till botten slet jag bort det förbannade larmet och drog ur batteriet. Så just nu är jag lagom förbannad..
Men ha en bra dag allihopa! Det ska jag försöka ha!

-Kisses-


Devil's gift to human

Slagga..

Igårkväll var jag hemma hos Oliver, det var roligt. Han var på bushumör, helt otrolig, haha! Vi såg "Yesman" den var bra. Jag skratta ganska mkt (a). Om ni inte visste så har Oliver två hundar, och jag är rädd för hundar. hans hundar är ganska stora, men dom är snälla, så det är rätt chill. Igår när jag kom hem till han var där tre hundar! Men jag överlevde. Haha.
Idag har jag varit i Hemse och spelat innebandy. Helt sjuk match. Det var fan KRIG! Dom där bondarna är ju inte kloka. Ikväll blir det MusikDirekt med Ahlby, Madeleine och Oliver. Ska bli kul!
Kom ihåg att släcka alla lampor ikväll 20.30! (visst var det då..?) Koll man har.. Men kom ihåg att släcka iaf! Ha en myskväll med tända ljus!

-Kisses-

Don't mind

Gör vad du vill
Jag har ingen rätt att säga något
Jag har inte dig
Jag har inte sagt att jag vill ha dig
Jag vet inte om jag vill ha dig
Därför kan jag inte säga till dig att inte göra något

Varför känns det då såhär
Jag förstår inte
Kanske inte ska förstå
Men det ska inte vara såhär
För jag vet vad jag känner och inte känner för dig
Men det gör mig upprörd
Och jag känner mig sviken

Men du ska göra som du vill




Lägger in nån bild dag för dag..


My dad and I<3

Nationella prov och storm

Missade hela långa sköna sovmorgonen..bara för att göra nationellt i engelska hör-och läsförståelse. Det gick nog ganska bra förhoppningsvis. Sen flöt dagen på som vanligt. På engelskan var det ännu ett engelkt nationellt prov för mig, tillsammans med Adde. Vi skulle prata på engelska och spela in det. Först tog det typ tio min innan vi kom igång för att vi bara satt och skrattade. Sen stängde vi av hela tiden och hade skrattpauser. Var sjukt kul! Haha! ;D Men det gick nog ganska bra ändå, fast vi lät fett deprimerade. Haha, men men. Snart ska jag va med Oliver. Vi ska köpa goodiiis..!:) Billigt på ÖoB juh. Sen blir det nog hem till han och kolla film hela kvällen. Har ju ingen träning, tyvärr, så då får jag dras med han.. Haha, nej skojja. Ska bli kul.
När jag gick hem från skolan höll mitt huvud på att frysa sönder. Asså jag fick huvudvärk av att snön fucking piskade mig i pannan. Jag kunder vrida ur både leggings och strumpor (skorna läcker in..) och det droppade från håret och näsan. Toppenhumör när jag kom hem! Usch, jag vill ha våår! Jag saknar solen på Grannish..

-Kisses-


I San Fernando på shoppingtur

Älskar min bror<3



Så det så, och min syster såklart(a)<3




Bapelsin Gubbjävel!

Ännu en dag har passerat.. Idag hände det mycket kan jag säga! Och Ahlby, det här kommer bli långt, så du kan lika gärna sluta läsa nu. På engelskalektionen fick vi börja med nationella (prata) men jag hann inte idag. Fick däremot veta att jag ska sitta och snacka med Adde. Lite skrämmande samtidigt som det är bra. På gympan var det nått psycho som ledde lektionen och lärde oss "dans". Asså helt sjukt! Början verkade lovlig. Uppvärmningen asså. Man skulle stå och svänga med armarna m.m. När man skulle vicka på rumpan digga jag som fän! Så skills på det ju (a). haha! Sen lärde hon oss nån kombination som söög! Var så tråkig. Så jag drev lite med den. Hon blev fett sur. Så när vi skulle rulla på golvet sa hon till mig att jag inte rullade rätt, hallå GÅR DET ATT RULLA FEL? Wtf liksom? Äh suris. Sen var det ännu mer yr och hon kastade sig på golvet och sa att det var vår vän och att vi ska älska det. Hell noo! Det är skitigt som fän!

Efter skolan skyndade jag, Madde och syster oss hem. Där packade vi lite och drog oss tillbaka till Södervärn där vi hade träningsmatch mot Endre. En mycket spännande och jämn match...Eller inte! Vi ÄGDE DOM! Som fään! Fast vi hade flera utvisade och Hamstern (som var domare) dömde alla fördelar och shit till dom. Så suck on that:D Imorrn ska dom upp och spela cup på fastlandet, hade väl tänkt spöa oss så dom fick lite motivering. haha, yeah right! Efter så skulle jag få lite uppmärksamhet av Oliver (som var och såg matchen). Och han satt nästan längst ner på läktarn och jag stod högst upp. Så då kastade jag ett apelsinskal i huvet på han, då studsade det och landade på en kille som satt bredvid, närmare bestämt en i lagets pojkvän. Piinsamt! Haha, men han överlevde. Bapelsin Gubbjävel:D

Nu ska jag snart gå och se dokumentären om psykfallet "Josef Fritzl". Fan spy på gubbjäveln. Som Halla och jag sa, "tortera han till döds, låååångsamt!". Imorrn blir det nationellt prov klockan åtta på morgonen, there goes my sovmorgon..
Godnatt!
-Kisses-


ÄGD!

Idag hade vi nationellt prov i engelska, uppsats. Jag skrev om ämnet "crossroads" och babblade på om gymnasiet, haha, får väl se när man får tillbaka det om det var kasst. Efter skolan drog jag till stan med Madde. Jag köpte två tröjor och hon köpte också två tröjor...fan, korttidsminnet asså...Visst var det så Madde? (a). När vi stod och väntade på bussen som Madde skulle åka med började jag driva lite med Oliver på sms. Han gick på det så jävla hårt!! Hahah! Såå ägd, gubben. Sen började jag börja driva med Ahlby också, (skämten sammankopplade), och HAN GICK OCKSÅ PÅ DET!! Fan att det inte är första april idag..jag är smoking hot! Hahah! Vad dom sedan utsatte mig för när dom gymmade skall vi inte tala om... Men Oliver satte en fredag på spel.. hahah, sucker soo noot! Äh, jag har bara vart helt speedad. Men det var kul!
Nästa gång jag får min brors andra data kommer nog en massa bilder in, då kanske också på tröjorna jag köpte. Får se.

Ikväll blir det Grey's Anatomy och våfflor. Är ju våffeldagen! Jag är egentligen inget större fan av våfflor, men traditioner måste följas. Ha en bra kväll!

-Kisses-

PS. Andasson spelar wow!:D:D!  DS
.


Trevlig dag!

Som sagt var jag ju med Oliver idag. Han fick en försenad (otroligt fult inslagen) födelsedagspresent. En gul tröja med nått tryck. Man får väl hoppas att hans gillnade inte var fejkat, haha. En halvtimme innan han skulle gå kom han på att jag är kittlig, kul för mig där.. Jag kommer döö, haha!
Jag var ju på träning ikväll också, var skitkul! Skönt också, haha. Nu ska jag tillbaka till tv:n och se Desperate Housewives.

-GoodnightKisses-

Studiedag!

Idag är det studiedag. Så jag ska va med Oliver. Får se vad vi hittar på. Det är ju ett jävla skitväder idag! Vaknade och kunde inte se ut genom köksfönstret för all snö! Så skulle jag gå ut till postlådan, mina fötter sjöööönk! Freezing.. Kul att det går från 39grader till -grader.. Blää! Men men, hoppas det går bort snabbt.
Ikväll ska jag på tråning!! Ska bli otroligt kul! Har längtat efter det. Antar att jag säkert skriver nått ikväll,:)

-Kisses-




Kul kväll!

Jag var ju och kollade innebandy med Fanny igår. Det var en bra match och jag och Fanny hade skitkul! Haha, var länge sen jag skrattade så. Mycket kul!



Kommer alltid att finnas här för dig gumman<3



Lite kränkande...

Jaa, idag var det ju första dagen i skolan. Var skitskojj att träffa alla igen! Har saknat dom som crazy. Hahah, jag Fanny och Emma är iaf bra på att dra åt oss uppmärksamhet. Dagen flöt på fint. Men folk kallade mig upprepande gånger för "neger". Lite kränkande... Hahah! :)
Det tråkiga med att var tillbaka i skolan är att man alltid måste svälta.. Innan so:n var jag jättehungrig, så jag köpte en macka. Så liten som den var, den var fan inte värd 8 spänn! Vid maten fanns inge mat och inge vatten.. Blir piiissed! Så på hålan köpte jag en macka till, så var inte så hungrig efter det. Och en annan grej som hände var att RadioGotland kom och intervjuade mig och Pia om skoltoaletterna. Va nu det ska va bra för.. Haha. Och Fanny och Emma har nått litet projekt för mig, haha, får väl se hur det slutar.
Ikväll blir det nog chilla och sen iväg och kolla innebandy med Fanny. Ska bli kul. Imorrn är det studiedag! Känner att jag behöver en ledig dag från skolan..

-Kisses-



Honey, I'm home..

Yess, då var man då hemma i svinkalla Sverige. Fyfan, längtar redan tillbaka till värmen.. Igår var ju iallafall en av världens tråkigaste dagar. Gick upp 5 på morgonen och gjorde mig iordning. Klockan 6 kom en bil och hämtade oss och körde oss till flygplatsen. Flyget gick klockan 8 (tror jag..) och vi landade på Skavsta flygplats klockan 4 (svensk tid). Sen åkte man bil i mer än två timmar till nynäs och så åt vi där. Och efter det tre timmar i båt. Shiiet va tråkigt det vaar!! Och jag lyckades inte somna en enda gång..
Imorse när jag vaknade tänkte jag "Åh, jag har inte ont nånstans" och sekunden efter det "Just fan jag ligger ju i min säng..". Sen halvsomna jag om och drömde att pappa sa att det var ingen sol på framsidan, då tänkte jag "Men det är ju alltid sol på baksidan" sekunden efter "Fan, Sverige har ingen sol..". Deprimerande morgon!! Nu ska jag skriva klart om Vietnamkriget. Ni kommer få höra mer av mig nu,
-Kisses-


Sista dagen!

Usch, nu är det sista dagen.. Men det har vart en skön dag! Legat vid poolen md en stekhet sol på ryggen! Igår brände jag det mesta av framsidan, mest ansiktet. Så det blev att sola ryggen idag.

Men alla där hemma, vi ses om några dagar!
Pussar&Kramar!<3

PATETISKT!

Mahahahahaha! Jag skrattar så fort jag tänker på det, nu ska ni få höra;
Det finns en kille här på hotellet som jämt går runt och kollar på mig, nu har jag kommit underfund med att han är från Finland. Finland är inte precis mitt favoritland.. Men iaf, vi stod och väntade ute på gården när några gjorde sig iordning och då gick han förbi..flera gånger.. Till slut satte han sig på ett litet "staket" (består av en järnstång bara) och kollade lite på oss. Precis när vi går förbi tappar han balansen och FALLER BAKLÄNGES! Fyyfan, jag hade dött om jag var han! Hahahahah! Shit asså... Pappa sa "Oj, gick det bra?". Då säger han "Dåliig balansii" som den finne han är. Näe usch asså, haha! Så jag gav han ett litet snett leende och började sedan asgarva med Pappa. Egentligen så är det ju lite synd om han, men serri det vaar pathetic!
Efter den händlesen tog vi bussen till Puerto de Mogán. En vacker liten hamnstad. Lite läskigt att åka dit bara. Vägen dit går ju i bergen och vägen är bara så bred att två mötnde bilar går precis bredvid varandra. Plus att busschauffören körde gasen i botten, men det var kul ändå!
Det har regnat idag.. Fast varit varmt ändå! Hoppas ni har det bra!

-Kisses-


Titta noga så ser ni ett sick-sackmönster, det är vägen:)

Heyheyhey!

Igår var vi i Las Palmas, huvudstaden. Var fint där, men lite speciellt.. Haha. Vi badade i havet, var otroligt skönt och varmt! När man gått bara nån meter ut i vatnnet blev det djupt och det var stora vågor. Mycket härligt! Idag har jag inte gjort så mkt, degat vid poolen och vart vid ett shoppingcenter, CITA, men det var tråkigt. Ikväll blir det ut och äta på ett Tapas-ställe. Så det blir nya kläder och nya skor, får väl hoppas man ser klok ut, haha.

-Kisses-


Lite bilder!

 

Bild 1: My new shoes. Bild 2: Den bjuder jag på..  Bild 3; Kvälls"outfit".  Bild 4; Kissemissen! En katt som vi inte riktigt vet vad som har hänt med, men näsan är helt trasig och den är helt förstörd. Men vi hjälper den!:)

Hey, I got some new shoes!

Igår var jag, syster, bror och mamma i en galleria i San Fernando. Där hittade jag två linnen och ett par nya skor. Svarta pumps med nån liten sak längst fram. Otroligt snygga enligt mig och absolut inte farligt dyra! Skoaffären där jag köpte dom var typ paradiset! Alla skor var skitsnygga! Hemsidan är på spanska, men om nån vill kolla så klicka här. Så det är jag nöjd med.
Idag blir det stranden, men om det blåser för mkt blir det tillbaka till poolen. Saknar alla er där hemma!<33 Ha en bra dag!

-Kisses-

Någon som vet ?

Finns det någon som vet vad "Plåster" och "Tejprulle" heter på engelska? Idag gjorde jag bort mig gigantiskt pga av min ovetskap! Jag, syster och pappa gick till ett apotek här i Spanien och skulle köpa plåster och sårtejp. Fan, shit asså..

- Hola!
- Hola!
- Vadfan heter pålster... ?
- Ingen aning..
- Do you have..hmm..plåster?
- ploosteer...?
(Jag visade mitt sår)
- Oh, yes.
(Hon visar plåstret)
- Gracias. Vadfan heter tjep!?
- Inte den blekaste.. Teyp..?
- Du you have.. tejp?
- Tejp...?
(pappa försöker gestikulera hur man gör med tejpen)
- I don't know.. (hon tar fram papper och penna och ber oss rita)
- Hur satan ritar man tejp!? (Vi asgarvar och hon bara stirrar surt)
Efter mycket om och men och skratt har vi till sist fått allt vi ska ha, då kläcker pappa ur sig:
- What do you call tejp?
- Tejp. (svarar hon. FFyyyysattan va vi skratta!!)

Dumma turister, jovisst! Hahahah! Så om någon vet vad plåster och tejp heter på engelska, eller spanska, snälla berätta!

En snabb läskig nyhet!

Jag låg vid poolen och chillade, då kommer badvakten dit. Jag kollar om han ser bra ut, men bestämmer mig sedan för att han inte gör det. Plus att hans ben och rumpa var stooora! Så jag struntar i han men märker att han kollar på mig. Efter en stund ska jag gå till vår bungalow och lämna jordgubbarna som blev över, DÅ FÖLJER HAN EFTER!! Och när jag var inne gick han förbi minst fyra gånger innan han ställde sig och väntade på att jag skulle komma ut. Så när jag tillslut vågade mig ut halvsprang jag bort till poolen. Fytusan assåå!! Sen stod han vid poolen och glodde. Och nu när jag, syster och bror fick hem igen gick han efter. Fan heller att jag kommer röra mig själv här på området! Fett läskigt, haha.!

Idag har jag också köpt jeans och skor! Mycket kul enligt min mening. Så nu slipper alla blåsor och sår på mina fötter att ha ont när jag bär skor. Allt igenom en bra dag. Nu ska jag göra mig iordning och gå bort till mina släktingar och äta.

-KissesFromAStalkedPerson-

Buenos noches..

Mycket rolig kväll! Ahlby tog bussen hit så mötte jag han. Vi gick runt, tillslut hamnade vi på stranden. När vi varit där några minuter skulle vi hitta tillbaka igen, det var lite yr fram och tillbaka, men tillslut var vi vid Yumbo. Där åt Ahlby, sen gick vi hem till mig en stund. Sen gick vi runt på mitt hotellområde och hittade den tempererade poolen, den var varm! Så efter lite övertalning hängde Ahlby med på ett dopp. Det var efter problemen kom. Ahlby hade varken ombyte eller handduk. Så vi gick in till mig och fick låna en av mina släktingars nycklar och gick till deras bungalow (dom var hos oss) och där fick han föna sina shorts och värma sig. Hahah, han skall tydligen ta med mig till Solberga och bada och jag får inte ha ombyte eller handduk med mig, haha. Hämnden är ljuv, eller hur Ahlby? Hahah.
Nu ska jag snart sova så man orkar med morgondagen,

-Kisses-

Hola!

Mycket bra första dag här i Spain! Var rätt jobbigt att åka hit, mycket väntan. men lätt värt! Igår, första dagen gick vi några stycken till Maspalomas och tillbaka, nästa två mil (jag har lite träningsvärk idag) haha. På tillbaka vägen gick vi på stranden, där finns ett nudistområde. GUBBSNOPPAR ÖVERALLT!! Höll fan på att spy, så jag råglodde ner i marken. När vi kom hem låg vi vid poolen och på kvällen var vi ute och åt.
Idag har jag bara degat vid poolen, solen har legat på och jag har fått färg, blivit lite röd i ansiktet också, haha, snyggt.. Nu ska jag äta, senare träffa Ahlby lite och ikväll ska vi ut och äta. Hoppas ni har det bra där hemma!
-KissesFromSpain-

Sista dagen på Gotland!

Aa, idag var sista dagen på Gotland på två veckor. Var en rätt galen dag. Blev typ kallad slampa, älskad och fick en massa kramar och var sur. Ska bli skönt att komma iväg, haha. Fast kommer sakna alla! Var med Pia efter skolan, var kul. Ikväll var jag ute och gick med Oliver, det var mysigt. Kul att vi har varann som mobboffer bara, haha<3
Nu ska jag upp och packa det sista och imorrn ska jag upp halv 6 och båten går vid tre. Simon och jag ska förresten åka samma, haha, han kommer absolut inte få sova! Sen går planet till Gran Canaria kl3 på eftermiddagen.
Ha det så bra hemma nu, så skriver jag kanske nått inlägg när jag är där.

-KissesForALongTime-



Adios!

Olivers dag juh

Idag har det inte hänt allför mycket i skolan. På gympan hade vi redskapstest. Det gick faktiskt väldigt bra. Så det höjer kanske mitt betyg hoppas jag..haha. På franskan gjorde vi samma sak som igår, fast idag fattade jag och var delaktig, kändes bra. Efter skolan gick jag hem och pluggade. Har suttit och råpluggat i ca 3-3,5h. CRAZY! Så nu tänker jag inte plugga mer ikväll. Skall istället gå och ta en dusch och sedan fixa mina naglar. Dom skall bli kortare och röda inför Spain! Åh, jag åker ju i övermorgon, guud va skönt!
Idag fyller Oliver 16 år. Grattis till han!<3 Han har fått många grattiskramar (a).

Men nu måste jag gå och duscha.

-Kisses-


Tilda goes pluggis

Mm, idag har jag typ vart världens pluggis. Ärligt. Pluggat en massa på varje lektion (med undantag för franskan). Efter skolan gick jag hem och gjorde klart min svenskaredovisning om Celia Rees. Får snacka långsamt så jag håller tiden! Haha, blir nog bra hoppas jag. Sen var jag med Oliver ett tag, haha, väldigt kul. Jag försökte hjälpa han plugga spanska, men han vägrade. Så hans fel ifall han får ig, hahah!
Nu ska jag nog snart gå upp och plugga lite matte till och ikväll är det Grey's Anatomy. Btw, många som såg Desperate Housewifes igår?

På lördag åker jag! Längtar!

-KissKiss-


Jag fattar inte..

En sak jag inte fattar; Varför går man alltid tillbaka?
Alla tjejer har gjort det. Säkert killar också, men jag tror det är vanligast bland tjejer.
Om man är kär i nån, på g, lr till och med tillsammans och så blir man dissad eller dumpad. Man gråter och undrar vad man själv gjort fel och när man är klar med alla tankar på vad man själv gjort fel blir man förbannad och undrar vad den där killen har för fel. "Varför skulle han inte vilja ha mig? Jag är något bland det bästa han kan få!" Sådana tankar är bra, det är inte ens eget fel. Om killen beter sig som han gör är han inte mogen för ett förhållande och inte värd dig.
Men det är det som kommer efter girlpower-tankarna som formar min panna till djupa veck. När man kommit över ilskan saknar man alla stunder och man kanske tar kontakt igen. Så fel! Även om det är han som tar kontakt så är det fel. Man måste lämna det för att kunna må bättre, även om det tar lång tid. Att sedan gå in i ett förhållande med samma person igen, det är då man måst börja fråga sig själv om man är riktigt klok och kolla hur det är med självförtoendet och självkänslan.
Så om det händer, försök att lämna allt bakom dig, det gynnar ingen och defintivt, absolut, verkligen inte DIG!

/GirlPowerhälsningar från Loow, you know.

(a)

Not much

Schoolday nr. 2.
Jag har förbrukat mina slag på Simon... Så nu slår han tillbaka, det ör ont.. Funderar på att sluta slå han. Men då kramas vi bara.. Näe, måste slå lite också, haha! Annars hände inte så mkt i skolan. Hade ett mkt trevligt samtal vid maten som jag nog inte ör ta upp här ifall jag har några känsliga läsare, haha, men vi satt iaf och asgarva!
Efter skolan var jag med Madde en liten stund, sen skulle hon ta bussen hem med Simon, och jag ska snart v med Oliver.
Ikväll blir det träning, sista träningen på länge.

Värsta tråkig grej hände idag. Fick veta att alla nior ska ta spexfoto, men guess what. Det är när jag är i Spanien.. Så jag får inte va med. Det Suger!! Men jag antar att jag överlever..

-Kisses-


Snabbt kvällsinlägg

Jag borde få pris som sämsta pluggaren i världshistorien.. Matten gjorde jag typ ett tal och franskan läste jag ett halvt stycke (ca. 5rader). Men men, jag får väl plugga imorrn istället..

Why do i keep bringing this crap upon myself. It just became too much, i think. I had to get some answers. Even though my heart goes out of it's rythm and bounces like crazy. That you still have that effect on me surprices me. But someday I will be rid of you. And even if that day might be far from here I can't wait for it to get here..

Ikväll tror jag det är 90210 på tv, så det ska jag se. Hoppas ni haft en bra dag och får en bra kväll,
-Kisses-

- Vad får det lov att vara?
- En underbar dag, tack!


.

fuck

Yess

Första skoldagen avklarad. Gick ju hyfsat. Var lite segt bara, var så trött. Men iaf, Simon och jag höll på att slåss lite, så slog jag till han rätt hårt så då fick han ett frislag på mig. Det ångrade jag efter, gjorde fett ont! Så jag krävde minst tio frislag, då gav ahn mig tjugo. Så mitt första blev en välplacerad slap på kinden, den andra på ryggen. Sen tog jag bort några stycken eftersom han faktiskt har skadat sig. Så imorrn har jag 12 stycken slag som är ämnade bara åt han, mohahah!
Nu ska jag snart gå och plugga matte. Ska försöka göra provet på fredag så det är klart innan jag åker.


And now you've reminded me once again..


-Kisses-


Liv kan tolkas på olika sätt..

Mitt liv.
Vårat liv tillsammans var som en blomma i ett trädgårdsland.
Så fint men ändå så fel.
Vi ville vara på en äng.
Men nej, nej, nej, nej!
Så var det ej.
Men nu är vårat liv okej!
För nu är vi två som få.
Som bor på en å.
 

/ Kärlek åt alla! Vi lever och det gör du också annars är du död. Thihi.


Skola igen...

Nu sitter man här i skolan igen, shit va jobbigt. Det var ju bara såå skönt med lov! 
I lördags var jag ju med Oliver på kvällen, haha, det var kul. Först var vi ute och gick, då hamnade vi på Lienbacken och kollade på stjärnorna. Jag hittade Karlavagnen helt själv för första gången i mitt liv! Sen gick vi hem till mig och kollade tv, mysigt va de.
Igår hände ingenting, jag sov till tjugo i ett sen gick jag runt som en zombie resten av dagen. På kvällen färgade mamma mina ögonfransar och ögonbryn+plockade ögonbrynen. Gjorde fett ont, men det blev bra.
Idag är det skola för hela slanten. Sen får man väl gå hem och dö..
På lördag åker jag! Ska bli så sjukt skönt!
Nej, nu måste jag fortsätta med No:n.
-Kisses-


RSS 2.0